Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα φας τετοια φαβα ομορφα μαγειρεμενη , με μπολικο γλυκο κρεμυδι θα ζητας συνεχεια μετα

 

  • Like 1
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 minutes ago, villasg said:

Αμα φας τετοια φαβα ομορφα μαγειρεμενη , με μπολικο γλυκο κρεμυδι θα ζητας συνεχεια μετα

Μωρέ ωραία είναι αλλά όχι Anti-Fitness. Εδώ ακολουθούμε άλλες λογικές.

π.χ.

Spoiler

«Μην τρως πότε με άδειο στομάχι»! 🤣

 

Δημοσ.

Ενα πολυ μικρο δειγμα απο τις διακοπες αφου τρωμε καθημερινα σχεδον εξω κ εχω βαρεθει να βγαζω φωτο 😛

20180810_210913.jpg


20180810_212949.jpg


20180814_120432.jpg


20180814_213638.jpg

(στη πιτσαρια του χωριου)


20180815_150319.jpg


20180815_150350.jpg


 

  • Like 12
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχω μια χαζή ερώτηση.

Γιατί παίρνετε στις ταβέρνες/εστιατόρια πίτσα? (Δεν το γράφω επικριτικά απλά μου κάνει εντύπωση).

Έχω εξισώσει στο μυαλό μου την πίτσα με τον γύρο και μου φαίνεται λίγο κουλό...σαν να τρώω γύρο σε εστιατόριο. :P 😁

Επίσης, συνεχίζω να έχω το πρόβλημα όπου δεν προλαβαίνω να βγάλω φωτογραφία το φαγητό πριν το κατασπαράξω .

  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, revolver1990 είπε

Έχω μια χαζή ερώτηση.

Γιατί παίρνετε στις ταβέρνες/εστιατόρια πίτσα? (Δεν το γράφω επικριτικά απλά μου κάνει εντύπωση).

Έχω εξισώσει στο μυαλό μου την πίτσα με τον γύρο και μου φαίνεται λίγο κουλό...σαν να τρώω γύρο σε εστιατόριο. :P 😁

Επίσης, συνεχίζω να έχω το πρόβλημα όπου δεν προλαβαίνω να βγάλω φωτογραφία το φαγητό πριν το κατασπαράξω .

Πίτσα θα πάρεις σε ένα καθαρόαιμο ιταλικό εστιατόριο.

Η αυθεντική συνταγή είναι μόνο με σάλτσα ντομάτας (σε παραλλαγή με τυρί).

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, CallMeRp είπε

Η αυθεντική συνταγή είναι μόνο με σάλτσα ντομάτας (σε παραλλαγή με τυρί).

Η αυθεντική συνταγή (ναπολιτάνικη) περιέχει τα τρία χρώματα της ιταλικής σημαίας. Φρέσκια ντομάτα, φρέσκο βασιλικό και φρέσκια mozarella (σε λογική ποσότητα). Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Spoiler

pizza.jpg.00ddf7c52f159c5044109842fef53980.jpg

  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, revolver1990 είπε

Έχω μια χαζή ερώτηση.

Γιατί παίρνετε στις ταβέρνες/εστιατόρια πίτσα? (Δεν το γράφω επικριτικά απλά μου κάνει εντύπωση).

Έχω εξισώσει στο μυαλό μου την πίτσα με τον γύρο και μου φαίνεται λίγο κουλό...σαν να τρώω γύρο σε εστιατόριο. :P 😁

Επίσης, συνεχίζω να έχω το πρόβλημα όπου δεν προλαβαίνω να βγάλω φωτογραφία το φαγητό πριν το κατασπαράξω .

Κοιτά η πίτσα εστιατορίου δεν έχει σχέση με τη πίτσα του ντελιβεραδικου. Καμία επαφή. Κι εγώ παντως εξω δεν παίρνω συχνά πίτσα, σπάνια θα έλεγα σε κάποιο Ιταλικό εστιατόριο, προτιμώ ζυμαρικά. 

Τωρα συγκεκριμενα , στην Τήνο δεν έχει dominos ή lartigiano κι επισης στο συγκεκριμένο μαγαζί του χωριού κάνουν κρέπες/πίτσες/μακαρονάδες. Μακαρονια ειχα φάει την προηγούμενη και κρέπα έφαγα μετά γλυκιά 😛 

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, l337 είπε

Η αυθεντική συνταγή (ναπολιτάνικη) περιέχει τα τρία χρώματα της ιταλικής σημαίας. Φρέσκια ντομάτα, φρέσκο βασιλικό και φρέσκια mozarella (σε λογική ποσότητα). Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

pizza.jpg.00ddf7c52f159c5044109842fef53980.jpg

Με ζύμη τόσο λεπτή που σπάει για πλάκα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, CallMeRp είπε

Με ζύμη τόσο λεπτή που σπάει για πλάκα.

οταν παμε σε τετοια μαγαζια απλα βαζουμε 3 κομματια το ενα πανω στο αλλο για να καταλαβουμε οτι τρωμε κατι 

  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, CallMeRp είπε

Με ζύμη τόσο λεπτή που σπάει για πλάκα.

Nope. Αυτό είναι γνωστό λάθος που κάνουν οι περισσότεροι. Η κλασσική pizza είναι η ναπολιτάνικη, επειδή από εκεί ξεκίνησε η pizza. Η κλασσική ναπολιτάνικη δεν εχει λεπτή ζύμη.  

Απλά ο περισσότερος κόσμος συγχέει τη pizza όπως τη φτιάχνουν στη Ρώμη που έχει αρκετά λεπτή ζύμη, με τη pizza απο τη Νάπολι που είναι λίγο πιο χοντρή.

Έτσι είναι η αυθεντική ναπολιτάνικη pizza:

una-pizza-napoletana.jpg

Έτσι είναι στη Ρώμη:

img68875.690x416.jpg

Εδώ έχει περισσότερα για τα διάφορα είδη:

https://www.greatitalianchefs.com/features/different-styles-of-pizza

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Nope. Αυτό είναι γνωστό λάθος που κάνουν οι περισσότεροι. Η κλασσική pizza είναι η ναπολιτάνικη, επειδή από εκεί ξεκίνησε η pizza. Η κλασσική ναπολιτάνικη δεν εχει λεπτή ζύμη.  

Απλά ο περισσότερος κόσμος συγχέει τη pizza όπως τη φτιάχνουν στη Ρώμη που έχει αρκετά λεπτή ζύμη, με τη pizza απο τη Νάπολι που είναι λίγο πιο χοντρή.

Έτσι είναι η αυθεντική ναπολιτάνικη pizza:

una-pizza-napoletana.jpg

 

Θα διαφωνήσω στα παραπάνω Η napoletana είναι μόνο thin crust.
Στη φωτογραφία δεν είναι pizza napoletana αλλά στρογγυλή pizza siciliana.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, l337 είπε

Θα διαφωνήσω στα παραπάνω Η napoletana είναι μόνο thin crust.
Στη φωτογραφία δεν είναι pizza napoletana αλλά στρογγυλή pizza siciliana.

Είχε θέμα η φωτογραφία που έβαλα πριν για αυτό έβαλα τη συγκεκριμένη στα γρήγορα. Πάντως η napoletana δεν είναι μονο thin crust, δες και το link που εβαλα πιο πανω. Στη μέση είναι λιγο πιο λεπτή αλλά στις άκρες είναι πιο χοντρή. Ενώ η ρομανα είναι όλη thin crust.

Αλλη φωτο απο ναπολιτανικη:

napolitana.jpg

 

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...