villasg Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Αμα φας τετοια φαβα ομορφα μαγειρεμενη , με μπολικο γλυκο κρεμυδι θα ζητας συνεχεια μετα 1
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Don't do it neny! Θα σε χάσουμε από το θρεντ μετά . Οnce you go fav you never go back 😂😅😂 2
CheOnWeb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 9 minutes ago, villasg said: Αμα φας τετοια φαβα ομορφα μαγειρεμενη , με μπολικο γλυκο κρεμυδι θα ζητας συνεχεια μετα Μωρέ ωραία είναι αλλά όχι Anti-Fitness. Εδώ ακολουθούμε άλλες λογικές. π.χ. Spoiler «Μην τρως πότε με άδειο στομάχι»! 🤣
margaritagr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Ενα πολυ μικρο δειγμα απο τις διακοπες αφου τρωμε καθημερινα σχεδον εξω κ εχω βαρεθει να βγαζω φωτο 😛 (στη πιτσαρια του χωριου) 12 1
revolver1990 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Έχω μια χαζή ερώτηση. Γιατί παίρνετε στις ταβέρνες/εστιατόρια πίτσα? (Δεν το γράφω επικριτικά απλά μου κάνει εντύπωση). Έχω εξισώσει στο μυαλό μου την πίτσα με τον γύρο και μου φαίνεται λίγο κουλό...σαν να τρώω γύρο σε εστιατόριο. 😁 Επίσης, συνεχίζω να έχω το πρόβλημα όπου δεν προλαβαίνω να βγάλω φωτογραφία το φαγητό πριν το κατασπαράξω . 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, revolver1990 είπε Έχω μια χαζή ερώτηση. Γιατί παίρνετε στις ταβέρνες/εστιατόρια πίτσα? (Δεν το γράφω επικριτικά απλά μου κάνει εντύπωση). Έχω εξισώσει στο μυαλό μου την πίτσα με τον γύρο και μου φαίνεται λίγο κουλό...σαν να τρώω γύρο σε εστιατόριο. 😁 Επίσης, συνεχίζω να έχω το πρόβλημα όπου δεν προλαβαίνω να βγάλω φωτογραφία το φαγητό πριν το κατασπαράξω . Πίτσα θα πάρεις σε ένα καθαρόαιμο ιταλικό εστιατόριο. Η αυθεντική συνταγή είναι μόνο με σάλτσα ντομάτας (σε παραλλαγή με τυρί).
l337 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 13 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Η αυθεντική συνταγή είναι μόνο με σάλτσα ντομάτας (σε παραλλαγή με τυρί). Η αυθεντική συνταγή (ναπολιτάνικη) περιέχει τα τρία χρώματα της ιταλικής σημαίας. Φρέσκια ντομάτα, φρέσκο βασιλικό και φρέσκια mozarella (σε λογική ποσότητα). Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Spoiler 4
margaritagr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, revolver1990 είπε Έχω μια χαζή ερώτηση. Γιατί παίρνετε στις ταβέρνες/εστιατόρια πίτσα? (Δεν το γράφω επικριτικά απλά μου κάνει εντύπωση). Έχω εξισώσει στο μυαλό μου την πίτσα με τον γύρο και μου φαίνεται λίγο κουλό...σαν να τρώω γύρο σε εστιατόριο. 😁 Επίσης, συνεχίζω να έχω το πρόβλημα όπου δεν προλαβαίνω να βγάλω φωτογραφία το φαγητό πριν το κατασπαράξω . Κοιτά η πίτσα εστιατορίου δεν έχει σχέση με τη πίτσα του ντελιβεραδικου. Καμία επαφή. Κι εγώ παντως εξω δεν παίρνω συχνά πίτσα, σπάνια θα έλεγα σε κάποιο Ιταλικό εστιατόριο, προτιμώ ζυμαρικά. Τωρα συγκεκριμενα , στην Τήνο δεν έχει dominos ή lartigiano κι επισης στο συγκεκριμένο μαγαζί του χωριού κάνουν κρέπες/πίτσες/μακαρονάδες. Μακαρονια ειχα φάει την προηγούμενη και κρέπα έφαγα μετά γλυκιά 😛 Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από margaritagr 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 14 λεπτά πριν, l337 είπε Η αυθεντική συνταγή (ναπολιτάνικη) περιέχει τα τρία χρώματα της ιταλικής σημαίας. Φρέσκια ντομάτα, φρέσκο βασιλικό και φρέσκια mozarella (σε λογική ποσότητα). Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Με ζύμη τόσο λεπτή που σπάει για πλάκα.
l337 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, CallMeRp είπε Με ζύμη τόσο λεπτή που σπάει για πλάκα. Thin crust. Ακριβώς.
adi32 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 12 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Με ζύμη τόσο λεπτή που σπάει για πλάκα. οταν παμε σε τετοια μαγαζια απλα βαζουμε 3 κομματια το ενα πανω στο αλλο για να καταλαβουμε οτι τρωμε κατι 1
thomasG4 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Με ζύμη τόσο λεπτή που σπάει για πλάκα. Nope. Αυτό είναι γνωστό λάθος που κάνουν οι περισσότεροι. Η κλασσική pizza είναι η ναπολιτάνικη, επειδή από εκεί ξεκίνησε η pizza. Η κλασσική ναπολιτάνικη δεν εχει λεπτή ζύμη. Απλά ο περισσότερος κόσμος συγχέει τη pizza όπως τη φτιάχνουν στη Ρώμη που έχει αρκετά λεπτή ζύμη, με τη pizza απο τη Νάπολι που είναι λίγο πιο χοντρή. Έτσι είναι η αυθεντική ναπολιτάνικη pizza: Έτσι είναι στη Ρώμη: Εδώ έχει περισσότερα για τα διάφορα είδη: https://www.greatitalianchefs.com/features/different-styles-of-pizza Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από thomasG4 1
l337 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Nope. Αυτό είναι γνωστό λάθος που κάνουν οι περισσότεροι. Η κλασσική pizza είναι η ναπολιτάνικη, επειδή από εκεί ξεκίνησε η pizza. Η κλασσική ναπολιτάνικη δεν εχει λεπτή ζύμη. Απλά ο περισσότερος κόσμος συγχέει τη pizza όπως τη φτιάχνουν στη Ρώμη που έχει αρκετά λεπτή ζύμη, με τη pizza απο τη Νάπολι που είναι λίγο πιο χοντρή. Έτσι είναι η αυθεντική ναπολιτάνικη pizza: Θα διαφωνήσω στα παραπάνω Η napoletana είναι μόνο thin crust. Στη φωτογραφία δεν είναι pizza napoletana αλλά στρογγυλή pizza siciliana.
thomasG4 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, l337 είπε Θα διαφωνήσω στα παραπάνω Η napoletana είναι μόνο thin crust. Στη φωτογραφία δεν είναι pizza napoletana αλλά στρογγυλή pizza siciliana. Είχε θέμα η φωτογραφία που έβαλα πριν για αυτό έβαλα τη συγκεκριμένη στα γρήγορα. Πάντως η napoletana δεν είναι μονο thin crust, δες και το link που εβαλα πιο πανω. Στη μέση είναι λιγο πιο λεπτή αλλά στις άκρες είναι πιο χοντρή. Ενώ η ρομανα είναι όλη thin crust. Αλλη φωτο απο ναπολιτανικη: Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από thomasG4 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα