Arwindan Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, *nenya* είπε ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ Ουτε μια φωτο απο πανηγυρια, μπυρες, γουρνοπουλα, καλαμακια, λουκουμαδες. Κανεις δεν πηγε βρε παιδια; Ολοι στις πολεις ξεμειναμε; Δεν είναι από πανηγύρι, αλλά από την αυλή μου, αλλά νομίζω κάτι γίνεται.. 8 1
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, *nenya* είπε Ουτε μια φωτο απο πανηγυρια και να πει κανείς πως δεν είμαστε για εκεί;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 20 λεπτά πριν, *nenya* είπε ^ Δεν φαίνεται καμία φωτό σου! Το έφτιαξα 😊😊😊 7 ώρες πριν, *nenya* είπε ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ Ουτε μια φωτο απο πανηγυρια, μπυρες, γουρνοπουλα, καλαμακια, λουκουμαδες. Κανεις δεν πηγε βρε παιδια; Ολοι στις πολεις ξεμειναμε; Πήγα εγώ.Αλλα μες την ταραχή,το σκοτάδι δεν έπαιξε φωτο.Οσοι δε πηγαν απο τους πρωτους εμειναν νηστικοι.Ασε που ήμουν μες τι λαδιλα από το γουρουνοπουλο,που να πιάσεις κινητό και να αλλάζεις αναλύσεις για να σου ανέβει η φωτό στο φόρουμ. Δοκίμασα πίτες, μουσακά, κεφτέδες, πατάτες, γουρουνάκι,κρασί τοπικό,γαλατοπιτα,πάστα φλωρ,καρυδόπιτα και σιροπιαστα.
CheOnWeb Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 16 minutes ago, CallMeRp said: Δοκίμασα πίτες, μουσακά, κεφτέδες, πατάτες, γουρουνάκι,κρασί τοπικό,γαλατοπιτα,πάστα φλωρ,καρυδόπιτα και σιροπιαστα. 3
ziaba Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 είχα τσιμπήσει πρώτα και υστέρα σκέφτηκα να βγάλω φώτο😀 2
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Μπορεί να φαίνεται ένα απλό ταπεινό μπιφτεκακι αλλα έχει κρυφές χαρές 😛 7 1
villasg Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Σεμνα λιτα και ταπεινα περασε ο δεκαπενταυγουστος . Αγ.Αποστολοι Πετριες Ευβοια 4
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Συνέχεια μετά το μεσημεριανό ..με πείνα...pinacolada κ ένα μικρό μεζέ. Το βράδυ δε τελείωσε.
takatakaros Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Από το ταξίδι μου που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πολωνία. Επειδή οι τιμές μου φάνηκαν φθηνές σε σύγκριση με Ελλάδα θα βάζω σε spoilers και τις τιμές να δείτε και εσείς. Krakow: Pierogi με διάφορες γεμίσεις. Spoiler 2.77€ Μοσχάρι strogonoff, potato pancackes και το ποτό kompot και πολωνικό cheesecake. Spoiler 9.83€ Ziapekanka με μανιτάρια,τυρί,bacon, fried onions και sauce BBQ. Spoiler 2.3€ Wroclaw: Pizza mamilu με κρέμα κολοκύθας, γκοργκοτζολα, παρμεζάνα, μοτσαρέλα, bacon, τοματίνια. Μεγάλη με λεπτή ζύμη που την ανοίγει εκείνη την ώρα και την ψήνει στο ξυλόφουρνο, η πιο ακριβή του καταστήματος. Spoiler 8€ Bacon burger με πατάτες και sauce curry. Spoiler 6.2€ Noodles με pork, fried onions, sauce teriyaki και διάφορα λαχανικά που επιλέγεις εσύ. Spoiler 4.4€ Bubble waffle oreo, με αρκετά μπισκότα oreo, μπάλες παγωτό coconut, σαντυγί, κάτι σαν σιρόπι φρούτων και μπόλικη nutella. Spoiler 3.5€ ΥΓ: Επειδή θα πάω αύριο Βαρσοβία για λίγες μέρες πριν γυρίσω Ελλάδα, όποιος έχει να προτείνει κάνα μαγαζί για φαγητό ( οικονομικό ) ευπρόσδεκτο Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2018 από takatakaros 15 3
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Pancakes με τρεις μπάλες Τίτλοι τέλους... ...για σήμερα!
fasttam Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Πριν καταντήσω ο αδύναμος κρίκος του νήματος... 15
villasg Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Φαβα Σαντορίνης Γιαννη Νομικου , Νεροκρεμυδο Ζακυνθου , Σαρδέλες Μυτιλήνης ΛΕΒΑ , Καλαθακι Λημνου ΓΑΛΠΟ , και σπιτικο τζατζικι . ΚΟΠΙΑΣΤΕ 4
*nenya* Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 XD τί να κοπιάσουμε, κάτι που να τρώω δεν βλέπω! [οκ, άντε το ψωμί] Διατροφή; Νηστεία; Πείνα; Τί παίζει;
villasg Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Καλα δεν τρωως φαβα ? δεν τρως σαρδελες ? καθαρα Ελληνικο γευμα 2
*nenya* Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 28 minutes ago, villasg said: Καλα δεν τρωως φαβα ? δεν τρως σαρδελες ? καθαρα Ελληνικο γευμα Χαχαχ άστα να πάνε [και φαντάσου το νησί απ'όπου κατάγομαι λένε ότι βγάζει υπέροχη φάβα...αλλά δεν την τρώω]. Σαρδέλες ααααν είναι ψημένες στη σχάρα [και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να φάω]. Δεν ξέρω βρε παιδί μου, πολύ υγιεινά όλα αυτά για μένα μάλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα