arxontas2323 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Καποια απο τα κρέατα που φαγαμε...ημασταν 4 ατομα αλλά φάγαμε για 8.... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skordalia Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Ζητώ 1000 συγγνώμη για το off topic, αλλά μιας και το thread το τρέχουν οι καλοφαγάδες του forum, ρίξτε μια ματιά please εδώ μπας και... Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Σας αφήνω μόνους το ΣΚ και τρώτε τον αγλέουρα. Ένα γαμηστερό ούζο που μου έφεραν, συνοδεία με homemade χλωρό τυρί, ψωμί από τα χεράκια μου και ντοματίνια από τον κήπο. Αλλά επειδή το είχα υποσχεθεί: Νέα ζύμη, αυτή τη φορά με μαλακό αλεύρι και συγκεκριμένες αναλογίες τις οποίες χρωστάω γιατί ξέχασα το χαρτί στο σπίτι. Με 2.5Kg αλεύρι έβγαλα 17 πίτσες. Η σάλτσα νηστίσιμη αυτή τη φορά γιατί είχαμε και πιστούς στην παρέα. Συνήθως έχω μέσα και ζωμό από μοσχάρι. All time classic, λάδι, δυόσμο και βασιλικό. Μέχρι και χθες, έπαιρνα διάφορα τυριά, τα ανακάτευα και τα έβαζα στην πίτσα. Αυτή τη φορά έκανα δοκιμές με 4 διαφορετικά τυριά. 1. Cheddar κίτρινο - τρώγεται άνετα 2. Μοτσαρέλα φρέσκια - ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ - Η συγκεκριμένη της φωτό είναι με homemade bacon. Τα εργαλεία κάνουν το μάστορα. Να το ξέρετε. Cheddar κίτρινο και Cheddar λευκό - τρώγεται άνετα Edam - Δεν μου άρεσε 15 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 για τι μέγεθος πίτσας μιλάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 10/8/2018 στις 5:02 ΜΜ, DZ-Photographer είπε Πίσσα και πούπουλα - Λευκός πύργος Σαμοθράκη Περσι ημουν Σαμοθρακη ειχα ερθει για canyoning και εφαγα ακριβως το ιδιο εκει πολυ καλο . Αρχοντα που ειναι αυτο που φαγατε? Μου κεντρισε το ενδιαφερον η μπριζολα . Παξους Ο ξιφιας επος Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2018 από Fotis13 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Φώτη, αν σου πω ότι ζηλεύω δεν θα είναι ψέμα. Εσύ που ταξιδεύεις, για Μέτσοβο και περίχωρα έχουμε μαγαζί της προκοπής ; 23 λεπτά πριν, palasd είπε για τι μέγεθος πίτσας μιλάμε Το φτυάρι του φούρνου είναι 26cm, οπότε υπολογίζεις λίγο πάνω από αυτό το μέγεθος. Το κάθε μπαλάκι ζύμης ήταν περίπου 250gr-260gr. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2018 από Highlander Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Απο τον Τζίμη στο Βύρωνα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Highlander είπε Φώτη, αν σου πω ότι ζηλεύω δεν θα είναι ψέμα. Εσύ που ταξιδεύεις, για Μέτσοβο και περίχωρα έχουμε μαγαζί της προκοπής ; Το φτυάρι του φούρνου είναι 26cm, οπότε υπολογίζεις λίγο πάνω από αυτό το μέγεθος. Το κάθε μπαλάκι ζύμης ήταν περίπου 250gr-260gr. Μετσοβο τα τουριστικα εκει στο κεντρο της Πλατειας οπου και εφαγα δεν ηταν κατι συγκλονιστικο απλα καλα .Πριν φτασεις στην κεντρικη πλατεια εχει ενα καλο που μου το ειπαν ντοπιοι πανω σε οροφο αλλα δεν πηγα ο μ@λακας.Παρε Μετσοβονε για το σπιτι οπωςδηποτε . Τωρα αν πας Γιαννενα εχεις πολλες επιλογες . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 11 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Έχεις δοκιμάσει με αντίστοιχο τρόπο να ψήσεις κοντοσούβλι και κανένα φριγαδέλι; Εννοείς στην μικρή ψησταριά ή με σουβλάκια όπως στην φώτο ; Στην μικρή όχι αλλά με σουβλάκια έχω κάνει και κοντοσουβλι και φρυγαδελι στο μπάρμπεκιου και γίνανε μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Μετσοβο τα τουριστικα εκει στο κεντρο της Πλατειας οπου και εφαγα δεν ηταν κατι συγκλονιστικο απλα καλα .Πριν φτασεις στην κεντρικη πλατεια εχει ενα καλο που μου το ειπαν ντοπιοι πανω σε οροφο αλλα δεν πηγα ο μ@λακας.Παρε Μετσοβονε για το σπιτι οπωςδηποτε . Τωρα αν πας Γιαννενα εχεις πολλες επιλογες . Πες και Γιάννενα αν δεν σου κάνει κόπο. Γιατί θα κάνω και μια βόλτα προς τα εκεί. Γενικά το tour έχει μέσα Μέτσοβο, Γιάννενα, Τρίκαλα και πέριξ. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2018 από Highlander Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 17 minutes ago, nemesiskp said: Εννοείς στην μικρή ψησταριά ή με σουβλάκια όπως στην φώτο ; Στην μικρή όχι αλλά με σουβλάκια έχω κάνει και κοντοσουβλι και φρυγαδελι στο μπάρμπεκιου και γίνανε μια χαρά. Στην μικρή ψησταριά που έχεις στην φωτό, αν έχεις δοκιμάσει να βάλει(όπως στα γαρδουμπάκια) πιο μεγάλα κομμάτια κρέατος στο μεταλλικο καλαμάκι. Δηλαδή να το κάνεις ένα μίνι κοντοσουβλι που δεν το γυρνάς με το χέρι αλλά το ψήνεις όπως το σουβλάκι το μικρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 47 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Περσι ημουν Σαμοθρακη ειχα ερθει για canyoning και εφαγα ακριβως το ιδιο εκει πολυ καλο . Αρχοντα που ειναι αυτο που φαγατε? Μου κεντρισε το ενδιαφερον η μπριζολα . Παξους Ο ξιφιας επος στην μαριγουλα στον πολυγυρο χαλκιδικης 26 λεπτά πριν, Highlander είπε Πες και Γιάννενα αν δεν σου κάνει κόπο. Γιατί θα κάνω και μια βόλτα προς τα εκεί. Γενικά το tour έχει μέσα Μέτσοβο, Γιάννενα, Τρίκαλα και πέριξ. στο μετσοβο θα πας να φας στα 5φ στην πλατεια...διαχρονικο μαγαζι και απιστευτο φαγητο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosveto12 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Τι ηθελα και μπηκα εδω . Πειναω και ειναι ακομα πρωι ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 15 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Στην μικρή ψησταριά που έχεις στην φωτό, αν έχεις δοκιμάσει να βάλει(όπως στα γαρδουμπάκια) πιο μεγάλα κομμάτια κρέατος στο μεταλλικο καλαμάκι. Δηλαδή να το κάνεις ένα μίνι κοντοσουβλι που δεν το γυρνάς με το χέρι αλλά το ψήνεις όπως το σουβλάκι το μικρό. Στα ιδια ακριβως μεταλικα καλαμακια που βλεπεις εχω βαλει και κοντοσουβλι και φρυγαδελι και το εψηνα οπως το μικρο σουβλακι.Απλα δεν το εψησα στην μικρη ψησταρια αλλα στο μεγαλο μπαρμπεκιου και γινανε κομπλε.Αρα πιστευω οτι και στην μικρη θα ειχα ιδιο αποτελεσμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 13 λεπτά πριν, panosveto12 είπε Τι ηθελα και μπηκα εδω . Πειναω και ειναι ακομα πρωι ! το πρωί τρώγε σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν πρίγκιπας, και το βράδυ σαν ζητιάνος 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα