evabb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, *nenya* είπε Όχι Εύα μου, ντάξει! Burgers & pizza θέλουν χέρι [όπως κι άλλα πράγματα βέβαια σ'αυτή τη ζωή]. φιουυυυ παλι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 8 minutes ago, Highlander said: Ναι, αλλά ότι φτιάχνει δεν είναι θεϊκό ; Ό,τι φτιάχνουν οι γιαγιάδες είναι με αγάπη ❤️ [αν και δεν πρέπει να κουράζονται με μαγειρέματα, πρέπει κι αυτές επιτέλους κάποια στιγμή να χαλαρώνουν] 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, evabb είπε Οσα σουβλατζιδικα δεν βαζουν πατατες πρεπει να βομβαρδιζονται με ναπαλμ. Η νεα τάση αν και υπάρχει εδώ και κάτι χρόνια υποστηρίζει ότι το κλασσικό σουβλάκι είναι με ντομάτα κρεμμύδι μαϊντανό τζατζίκι. Το οποίο στηρίζεται ΚΑΙ από μεγαθήρια αλυσίδες που θα έλεγα ότι έχουν πέραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Highlander είπε Ναι, αλλά ότι φτιάχνει δεν είναι θεϊκό ; ναι ειναι - αλλα τα δικα σου ειναι μερακλιδικα ! εννοια που ελαχιστες γυναικες μπορουν να αποδωσουν στο φαγητο ! Μόλις τώρα, CallMeRp είπε Η νεα τάση αν και υπάρχει εδώ και κάτι χρόνια υποστηρίζει ότι το κλασσικό σουβλάκι είναι με ντομάτα κρεμμύδι μαϊντανό τζατζίκι. Το οποίο στηρίζεται ΚΑΙ από μεγαθήρια αλυσίδες που θα έλεγα ότι έχουν πέραση. απο τσιγκουνια το κανουν τα μεγαθηρια... (καλη η ντοματα στο σουβλακι αν ειναι στα 10' στα χερια μου, μετα ειναι παραπανω απο δραματικη η επιδραση της) ! Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από mclein 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Η νεα τάση αν και υπάρχει εδώ και κάτι χρόνια υποστηρίζει ότι το κλασσικό σουβλάκι είναι με ντομάτα κρεμμύδι μαϊντανό τζατζίκι. Το οποίο στηρίζεται ΚΑΙ από μεγαθήρια αλυσίδες που θα έλεγα ότι έχουν πέραση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Εγω παλι το τυλιχτο το θελω χωρις πατατα. Σε μπουχτιζει και ειναι παντα εις βαρος του κρεατος. Οσοι βαζουν πατατα το κανουν και για οικονομια στο κρεας. Χωρις πατατα και αλαδωτη πιτα. Οι γευσεις πρεπει να ειναι ευδιακριτες και καθαρες. Μια πατατα που πικριζει θα καταστρεψει και το καλυτερης ποιοτητας κρεας απλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, vastegial_74 είπε Εγω παλι το τυλιχτο το θελω χωρις πατατα. Σε μπουχτιζει και ειναι παντα εις βαρος του κρεατος. Οσοι βαζουν πατατα το κανουν και για οικονομια στο κρεας. Χωρις πατατα και αλαδωτη πιτα. Οι γευσεις πρεπει να ειναι ευδιακριτες και καθαρες. Μια πατατα που πικριζει θα καταστρεψει και το καλυτερης ποιοτητας κρεας απλα. Και ερχόμαστε σε αυτό που έλεγα.Ο καθένας το σουβλάκι του το θέλει με το δικό του τρόπο.Λογικο και απόλυτα θεμιτό 😛👍 Καλό σουβλάκι-καλαμακι στην Αθήνα έχω πολλά χρόνια να πετύχω.Δυστυχως όλα είναι τυποποιημένα.Εχουν το κλασσικό σχήμα.Καμια διάφορα. Ίσως το να κάνεις τη διαφορά , δηλαδή οι πρώτες σου ύλες να είναι αγνές και καθαρές είναι ένα απίθανο ενδεχόμενο πλέον στις μέρες μας.Αν αναλογιστεί κανείς τα έξοδα μιας επιχείρησης.Τους κράζουμε ,έχουν τα δικιά τους ,το θέμα είναι να κρατάνε την ποιότητα σε ένα επίπεδο.Λιγοι το κάνουν ,respect γιατί είναι και μερακλήδες και σε εξυπηρετούν με χαμόγελο κάτι που έχει χαθεί στις μέρες μας - η ευχαρίστηση ο εργοδότης/ο εργαζόμενος-σερβιτορος να σε εξυπηρετεί και η ευχαρίστηση του είναι να σε κάνει να περάσεις όμορφα κι όχι να σε ξεπεταξει.Για μένα αυτό κάνει τη διαφορά σε ένα μαγαζί , σε ένα καλό μαγαζί με όνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 40 minutes ago, CallMeRp said: Καλό σουβλάκι-καλαμακι στην Αθήνα έχω πολλά χρόνια να πετύχω.Δυστυχως όλα είναι τυποποιημένα.Εχουν το κλασσικό σχήμα.Καμια διάφορα. Τζιμης στο Βύρωνα. απο τα τοσα χρόνια που ειμαι Αθήνα μονο αυτο εχω βρει, πολυ τιμιο! (Θα ποστάρω αργότερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Καλό καλαμάκι χοιρινό αλλά και κοτόπουλο και τεράστια σε μέγεθος (όχι τυποποιημένα) έχει στο σουβλάκι της Χαροκοπου στη Καλλιθέα (Αυτή τη περίοδο όμως είναι διακοπές). Ως προς τη πατάτα όντως παραδοσιακά δεν υπήρχε πατάτα και μπήκε στη πορεία για να σε χορταίνει περισσότερο αλλά βασικά επειδή η πατάτα είναι πιο φθηνή από τα άλλα υλικά οπότε έβαζαν λιγότερο κρέας,ντομάτα κλπ και γέμιζαν με πατάτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, *nenya* είπε Όχι Εύα μου, ντάξει! Burgers & pizza θέλουν χέρι [όπως κι άλλα πράγματα βέβαια σ'αυτή τη ζωή]. Εγω πίτσα με το μαχαιροπίρουνο. Εκνευρίζομαι αφάνταστα να λαδώνεται το χέρι και να μη μπορω να πιάσω το τηλεκοντρόλ / να πρέπει να σκορπίζομαι συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, vastegial_74 είπε Μια πατατα που πικριζει θα καταστρεψει και το καλυτερης ποιοτητας κρεας απλα. ενώ η πάντα διακριτική γεύση του κρεμμυδιού όχι ε; Δεν έχω πετύχει ποτέ τέτοια πατάτα, να πάω να παίξω κανα τζόκερ 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 28 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε ενώ η πάντα διακριτική γεύση του κρεμμυδιού όχι ε; Δεν έχω πετύχει ποτέ τέτοια πατάτα, να πάω να παίξω κανα τζόκερ 😂 Καπου δε μου κολλαει ο συνδιασμος ψμι (πιτα) με πατατες, πολυ υδατανθρακας μαζεμενος. Θα μου πεις υπαρχουν και χειροτερα, ζυμαρικα και ψωμι ας πουμε που τρωνε αρκετοι. Το κρεμμυδι απο την αλλη ειναι must με το κρεατακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Συγνώμη κορίτσια αλλά δεν τρώγονται όλα Τα χάμπουργκερ με το χέρι Butcher burger Περιστέρι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, palasd είπε Συγνώμη κορίτσια αλλά δεν τρώγονται όλα Τα χάμπουργκερ με το χέρι Burgers που δεν μπορείς να τα φας με το χέρι (όπως το έκτρωμα παραπάνω) μόνο ως αστείο ακούγεται. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω στο σουβλακι ΔΕΝ ΘΕΛΩ πατατες και λαδωμενες πιτες . Κρεμυδι αναμυγμενο με μαιντανο , ντοματα & τζαζτικι που να ακουγετε το σκορδο . Και παντα καλαμακι χοιρινο ή ντονερ μοσχαρι καιστο τελος ισως γυρος χοιρινος . Επισης για μενα το σουβλακι πιτα και το burger θελουν χερι , απεταξαμην τα εκτρωματα που θεν μαχαιροπηρουνο Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από villasg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα