icenex Δημοσ. Τετάρτη στις 05:17 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:17 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Ace Of Spades είπε Tα φώτα σας φίλοι και φίλες. Ένα burgeradiko θέλω να μου προτείνετε να πάω να κάτσω. Bustys Burger, Big Nick, Juicy, PoBoys,Talking Breads, Tarantino... (με σειρά προτίμησης πολύ ωραία αλλά ψάχνω να δοκιμάσω κάτι καινούργιο.) Με ενθουσιάζουν οι μπαμπάτσικες ποσότητες και τα "βρώμικα" burgers, έτσι να στάζουν, αν βοηθάει κάπου! Ευχαριστώ!! ΥΓ να έχει και κανα ωραίο sauce dip.... γιατί συνήθως δεν τρώγονται οι σως σε μερικά Εμενα στις γευσεις μου αρεσει πολυ του butchers με το χωριατικο ψωμακι και εχει μια καλη σως. Επισης σε πιο βρωμικο θα ελεγα ειναι το hot hot burger bar. Τελος μου αρεσει το burger απο ενα σουβλατζιδικο το pitta status στα πετραλωνα.Μου θυμιζει τα παιδικα μου χρονια κατι μπεργκερ που ετρωγα στο βολο πριν ακομη γινουν μοδα στην αθηνα. Επεξ/σία Τετάρτη στις 05:22 μμ από icenex
Menelaos83 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:49 μμ 4 ώρες πριν, Ace Of Spades είπε Tα φώτα σας φίλοι και φίλες. Ένα burgeradiko θέλω να μου προτείνετε να πάω να κάτσω. Bustys Burger, Big Nick, Juicy, PoBoys,Talking Breads, Tarantino... (με σειρά προτίμησης πολύ ωραία αλλά ψάχνω να δοκιμάσω κάτι καινούργιο.) Με ενθουσιάζουν οι μπαμπάτσικες ποσότητες και τα "βρώμικα" burgers, έτσι να στάζουν, αν βοηθάει κάπου! Ευχαριστώ!! ΥΓ να έχει και κανα ωραίο sauce dip.... γιατί συνήθως δεν τρώγονται οι σως σε μερικά Και ο sam στο κουκακι εχει αρκετα μεγαλες ποσοτητες και γενικα ειναι πολυ καλος.Για τα γουστα μου βαζει παραπανω σως αποτι θελω αλλα αυτο ειναι θεμα γουστου. 1
Misa1980 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:32 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:32 μμ (επεξεργασμένο) Για ένα αξιοπρεπές βρώμικο προτείνω την καντίνα έξω από την Πάντειο στη Λ.Συγγρού. Όταν πάω προς τα εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρω σάντουιτς με βραστό λουκάνικο και φουλ καραμελωμένο κρεμμύδι. Του λέω του παιδιού "φόρτωσε το καραμελωμένο θάνατο" 😂 Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:33 μμ από Misa1980 1
fasttam Δημοσ. Πέμπτη στις 02:51 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:51 πμ On 20/01/2025 at 15:58, *nenya* said: Κααατι τσιμπησαμε πάλι! Το τελευταίο πιάτο τι είναι;
*nenya* Δημοσ. Πέμπτη στις 09:30 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:30 πμ 6 ώρες πριν, fasttam είπε Το τελευταίο πιάτο τι είναι; Η δική τους εκδοχή της carbonara. Το μπαλάκι κρύβει αυγό με ρευστό κρόκο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα