Highlander Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, sndev είπε Πως μου ξεφυγαν αυτα Σε πιο ράφι τα βρίσκεις; Κατεψυγμένα; Νοπα; Μαρκα; Κατεψυγμένα, Γαλλίας από ότι θυμάμαι. Είναι μαζί με το στήθος πάπιας το οποίο είναι 5-6 φορές πάνω σε τιμή και εντελώς άνοστο. 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. Τετάρτη στις 03:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:41 μμ Στις 23/12/2024 στις 9:38 ΜΜ, Highlander είπε Αυτό που θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις είναι μπουτάκια πάπιας από το Th3 M@rt. Κάποιες ώρες Sous Vide και μετά κάρβουνο. Φανταζομαι οτι ουτε εδω θυμασαι χρονους και θερμοκρασια. Βρηκα 36 ωρες στους 68C. https://www.seriouseats.com/sous-vide-duck-confit-recipe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα