Dante80 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Μια δοκιμή χθες στην τοπική Pizza Dough (Κουκάκι), εξαιρετική ναπολιτάνικη με φρέσκα υλικά. 11 1
Getta Robo Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 9 hours ago, Dante80 said: Μια δοκιμή χθες στην τοπική Pizza Dough (Κουκάκι), εξαιρετική ναπολιτάνικη με φρέσκα υλικά. Α ναι, η καινουργια πιτσαρια της γειτονιας, εχουν πολυ ωραιο φουρνο, αλλα νομιζα οτι πωλουσαν κυριως με το κομματι, να την κοιταξουμε και αυτη λοιπον! 1
villasg Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Ετσι για να σας την σπασω , ειμαι σε διαιτα εχω χασει 20+ κιλα ... 3 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Στις 12/2/2019 στις 9:17 ΠΜ, Highlander είπε Πάλι αρνί στο Sous Vide, πειράματα με θερμοκρασίες και χρόνους. Για άλλη μια φορά γαμάτο. Ξεθαβω το ποστ σου, μιας και πηρα προσφατα sous vide και ψαχνω συνταγες. Μπορεις να μου πεις χοντρικα διαδικασια για το αρνι? Επισης ειδα ειχες κανει και beef ribs σε sous vide. Θυμασαι χρονο-θερμοκρασια; ηταν κανενα black angus ή απλο ελληνικο;
Dante80 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Μιας και το βρήκαμε πάλι...σας βάλω μια επιδρομή στου Βαλέσα που κάναμε την κυριακή...XD 15 1
eidikos33 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 ελα να ξαναπαιρνει φωτια το θρεντ!!!!!!!!! 1 2
giwfys Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 14 minutes ago, Dante80 said: Μιας και το βρήκαμε πάλι...σας βάλω μια επιδρομή στου Βαλέσα που κάναμε την κυριακή Πολυ καμενα ρε φιλε 1
Dante80 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, giwfys said: Πολυ καμενα ρε φιλε Ισχύει, αν και το μόνο πού έβγαλε μια μικρή πικρία ήταν το κοντοσούβλι κοτόπουλο. Τα υπόλοιπα κομπλέ σε γεύση (και το κυριότερο, ζουμερά), τα έχουν αυτά τα κάρβουνα πάντα. 😉 Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2024 από Dante80
Menelaos83 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Dante80 είπε Μιας και το βρήκαμε πάλι...σας βάλω μια επιδρομή στου Βαλέσα που κάναμε την κυριακή...XD Τακτικος θαμωνας του Βαλεσα εδω και χρονια.Ωραια φαγητα ωραια ατμοσφαιρα. 2
gpapadakis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 On 14/05/2024 at 20:43, villasg said: Ετσι για να σας την σπασω , ειμαι σε διαιτα εχω χασει 20+ κιλα ... Τελικά τι έγινε, τα ξαναπήρες πίσω?
Highlander Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Στις 17/12/2024 στις 12:50 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε Ξεθαβω το ποστ σου, μιας και πηρα προσφατα sous vide και ψαχνω συνταγες. Μπορεις να μου πεις χοντρικα διαδικασια για το αρνι? Επισης ειδα ειχες κανει και beef ribs σε sous vide. Θυμασαι χρονο-θερμοκρασια; ηταν κανενα black angus ή απλο ελληνικο; Έχω ένα σοβαρό θέμα. Δεν σημειώνω και φυσικά δεν θυμάμαι τίποτα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δέχομαι κριτική από τα παιδιά μου είτε θετική είτε αρνητική, ανάλογα το αποτέλεσμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα beef ribs θέλουν πάνω από 10-12 ώρες (για εμένα) στους 57c. Δυστυχώς δεν έχουμε Black Angus στα κρεοπωλεία στην Πάτρα (τουλάχιστον της προκοπής) οπότε παίζω με μοσχάρι Γαλλίας κάθε φορά. Τα τελευταία που έφτιαξα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Το αρνί σίγουρα θέλει πολύ λιγότερο. Πραγματικά δεν θυμάμαι θερμοκρασίες Όμως έτσι κι αλλιώς οι θερμοκρασίες και οι χρόνοι είναι όλα υποκειμενικά. Όπως και να 'χει δεν θα χάσεις. Έχεις ένα εργαλείο μαγειρικής που θα σε οδηγήσει σε γεύσεις που δεν είχες φανταστεί μέχρι τώρα. Αυτό που θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις είναι μπουτάκια πάπιας από το Th3 M@rt. Κάποιες ώρες Sous Vide και μετά κάρβουνο. Δεν, απλά δεν..... Τα παιδιά μου περιμένουν πως και πως τις αργίες που έρχονται για αυτό το παραμυθένιο γεύμα. 6 1
sndev Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, Highlander said: μπουτάκια πάπιας Πως μου ξεφυγαν αυτα Σε πιο ράφι τα βρίσκεις; Κατεψυγμένα; Νοπα; Μαρκα; Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2024 από sndev
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα