Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 hours ago, Dante80 said:

Μια δοκιμή χθες στην τοπική Pizza Dough (Κουκάκι), εξαιρετική ναπολιτάνικη με φρέσκα υλικά.

Α ναι, η καινουργια πιτσαρια της γειτονιας, εχουν πολυ ωραιο φουρνο, αλλα νομιζα οτι πωλουσαν κυριως με το κομματι, να την κοιταξουμε και αυτη λοιπον!

  • Like 1
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 12/2/2019 στις 9:17 ΠΜ, Highlander είπε

Πάλι αρνί στο Sous Vide, πειράματα με θερμοκρασίες και χρόνους.
Για άλλη μια φορά γαμάτο.

Ξεθαβω το ποστ σου, μιας και πηρα προσφατα sous vide και ψαχνω συνταγες.

Μπορεις να μου πεις χοντρικα διαδικασια για το αρνι? 

Επισης ειδα ειχες κανει και beef ribs σε sous vide. Θυμασαι χρονο-θερμοκρασια; ηταν κανενα black angus ή απλο ελληνικο;

Δημοσ.
14 minutes ago, Dante80 said:

Μιας και το βρήκαμε πάλι...σας βάλω μια επιδρομή στου Βαλέσα που κάναμε την κυριακή

 

Πολυ καμενα ρε φιλε

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, giwfys said:

Πολυ καμενα ρε φιλε

Ισχύει, αν και το μόνο πού έβγαλε μια μικρή πικρία ήταν το κοντοσούβλι κοτόπουλο. Τα υπόλοιπα κομπλέ σε γεύση (και το κυριότερο, ζουμερά), τα έχουν αυτά τα κάρβουνα πάντα. 😉

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dante80 είπε

Μιας και το βρήκαμε πάλι...σας βάλω μια επιδρομή στου Βαλέσα που κάναμε την κυριακή...XD

nLjoZbz.jpeg

7CzbO5o.jpeg

vUmfR2m.jpeg

6DXChww.jpeg

jdtoFdt.jpeg

I7ynxua.jpeg

TyIFP1N.jpeg

zumPXXB.jpeg

cLb9C8j.jpeg

1Jj3FlA.jpeg

 

Τακτικος θαμωνας του Βαλεσα εδω και χρονια.Ωραια φαγητα ωραια ατμοσφαιρα.

  • Like 2
Δημοσ.

 

Στις 17/12/2024 στις 12:50 ΜΜ, SagoniasSlutRos είπε

Ξεθαβω το ποστ σου, μιας και πηρα προσφατα sous vide και ψαχνω συνταγες.

Μπορεις να μου πεις χοντρικα διαδικασια για το αρνι? 

Επισης ειδα ειχες κανει και beef ribs σε sous vide. Θυμασαι χρονο-θερμοκρασια; ηταν κανενα black angus ή απλο ελληνικο;

Έχω ένα σοβαρό θέμα.
Δεν σημειώνω και φυσικά δεν θυμάμαι τίποτα.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δέχομαι κριτική από τα παιδιά μου είτε θετική είτε αρνητική, ανάλογα το αποτέλεσμα.
Το μόνο σίγουρο είναι πως τα beef ribs θέλουν πάνω από 10-12 ώρες (για εμένα) στους 57c.
Δυστυχώς δεν έχουμε Black Angus στα κρεοπωλεία στην Πάτρα (τουλάχιστον της προκοπής) οπότε παίζω με μοσχάρι Γαλλίας κάθε φορά.
Τα τελευταία που έφτιαξα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.
IMG_20240713_142229.jpg.78146eebc76c3d6d0e8bf57114571792.jpg

IMG_20240713_140743.jpg.fd0d7fe5db9298a1d884e02cdfc5a39c.jpg


Το αρνί σίγουρα θέλει πολύ λιγότερο. Πραγματικά δεν θυμάμαι θερμοκρασίες
Όμως έτσι κι αλλιώς οι θερμοκρασίες και οι χρόνοι είναι όλα υποκειμενικά.
Όπως και να 'χει δεν θα χάσεις.
Έχεις ένα εργαλείο μαγειρικής που θα σε οδηγήσει σε γεύσεις που δεν είχες φανταστεί μέχρι τώρα.
Αυτό που θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις είναι μπουτάκια πάπιας από το Th3 M@rt.
Κάποιες ώρες Sous Vide και μετά κάρβουνο.
Δεν, απλά δεν.....
Τα παιδιά μου περιμένουν πως και πως τις αργίες που έρχονται για αυτό το παραμυθένιο γεύμα.
 

  • Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, Highlander said:

μπουτάκια πάπιας

Πως μου ξεφυγαν αυτα 

Σε πιο ράφι τα βρίσκεις; Κατεψυγμένα; Νοπα; Μαρκα;

Επεξ/σία από sndev

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...