enterhere Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Στις 9/10/2023 στις 7:10 ΜΜ, villasg είπε απο τα 125 εχω φτασει στα 105 Μπράβο σου!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Στις 9/10/2023 στις 10:08 ΜΜ, Thresh είπε Παρακαλώ, δεν βρίζουμε στο topic. Ασε με εβρισε ο διαβητολογος ........ τι να κανω ο δολιος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Καιρό έχω να ανεβάσω… Mafaldine με ντοματίνια, σκόρδο, κατσικίσια φέτα και φρεσκοκομμένο μαϊντανό… 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Αυτά τα πράσινα δεν έχουν θέση νομίζω 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) "Πιτσούλα" πικάντικη χθες με πολύ δυνατή σάλτσα, από ένα μαγαζί Άγιο Αρτέμιο (NA'SDI street pizza) Πολύ καλή η ζύμη του επίσης, δεν είναι σαν τις βαριές σκληρές του κιλού. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2023 από Dante80 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Ενα ποτ πουρι απο την χτεσινη εξοδο. Ναι ειναι 2 διαφορετικα εστιατορια. part 2: Το τελευταιο πιατο, και τα γλυκά 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ας βάλουμε δύο-τρεις καφρίλες από τις τελευταίες.. Τυλιχτά από το Ο γύρος του Βύρωνα, τιμιότατα. Σκεπαστή από το Κάτι ψήνεται στον Βύρωνα, ειλικρινά τεράστια και πολύ πλούσια. Να φάτε δύο, δυσκολεύτηκα μόνος και είμαι φαγανός αρκετά (τα τέσσερα από πάνω για παράδειγμα τα είχα εύκολα). Και για πιο γνώστες, καλαμάκια στον ΠΑΝΟΣτιμο Καλλιθέα, με το κλασσικό κρεμμύδι μπαρούτι του. Εγγύηση. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2023 από Dante80 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Dante80 είπε Ας βάλουμε δύο-τρεις καφρίλες από τις τελευταίες.. Τυλιχτά από το Ο γύρος του Βύρωνα, τιμιότατα. Σκεπαστή από το Κάτι ψήνεται στον Βύρωνα, ειλικρινά τεράστια και πολύ πλούσια. Να φάτε δύο, δυσκολεύτηκα μόνος και είμαι φαγανός αρκετά (τα τέσσερα από πάνω για παράδειγμα τα είχα εύκολα). Και για πιο γνώστες, καλαμάκια στον ΠΑΝΟΣτιμο Καλλιθέα, με το κλασσικό κρεμμύδι μπαρούτι του. Εγγύηση. Αχ αυτο το ΠΑΝΟΣτιμο μας εχει κανει ζημια, εξαρτηση εχουμε παθει😅 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Μιας και είμαι σε δίαιτα, τορτελίνια τρικολόρε, κρέμα γάλακτος, μπέικον και 4 τυριά... Spoiler 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Σύστησέ μου το διαιτολόγο σου μπας και πάρω κανά κιλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και λίγο σαβούρα ακόμα... Τιμιότατη Special από την NA'SDI στον Άγιο Αρτέμιο πάλι. Δυνατή η σάλτσα ντομάτας της, ήθελε νομίζω άλλα 30'' στον φούρνο όμως. Ένα burger από GFS Καλλιθέα, καλό σε γεύση αλλά πολύ αλμυρό. Λίγο ξερές οι πατάτες. Και πίτα κοντοσούβλι + καλαμάκια από το Κουκλί στον Άγιο Δημήτριο. Μέτριο κρέας, αλλά πολύ καλά αρτυμένο και ψημένο. Μάπα πίτες. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από Dante80 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Dante80 είπε Και λίγο σαβούρα ακόμα... Τιμιότατη Special από την NA'SDI στον Άγιο Αρτέμιο πάλι. Δυνατή η σάλτσα ντομάτας της, ήθελε νομίζω άλλα 30'' στον φούρνο όμως. Ένα burger από GFS Καλλιθέα, καλό σε γεύση αλλά πολύ αλμυρό. Λίγο ξερές οι πατάτες. Και πίτα κοντοσούβλι + καλαμάκια από το Κουκλί στον Άγιο Δημήτριο. Μέτριο κρέας, αλλά πολύ καλά αρτυμένο και ψημένο. Μάπα πίτες. Αυτο το gfs πως μου ξεφυγε αν και περναω συχνα απο την περιοχη.... αξιζει η να το προσπερασω καλυτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 38 minutes ago, Menelaos83 said: Αυτο το gfs πως μου ξεφυγε αν και περναω συχνα απο την περιοχη.... αξιζει η να το προσπερασω καλυτερα? Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Θα πρότεινα προσωπικά περισσότερο για burgeroκατάσταση τον Sam ή το Tarantino (στην περιοχή μου αυτά). Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από Dante80 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Dante80 είπε Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Θα πρότεινα προσωπικά περισσότερο για burgeroκατάσταση τον Sam ή το Tarantino (στην περιοχή μου αυτά). O sam οντως εξαιρετικος, το tarantino δεν το εχω δοκιμασει αλλα θα μπει στα προσεχως👍 Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από Menelaos83 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Εγω απο burger εχω κολλησει με το butcher's , οποιον του αρεσουν τα καυτερα να παρει το hot mushroom με χωριατικο ψωμακι πολυ καλυτερο απο το μπριος. Επισης πολυ καλο και το talking breads στα εξαρχεια καθως και το sam που αναφερατε...Ειναι και το big nick στον αγιο ιωαννη στην δαφνη αλλα δεν τρελαθηκα.. Πολλες φορες εχει να κανει και με τον συνδυασμο υλικων ή θεμα γουστου γευσεων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα