VasilisL7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μπατζάβαλης κύριοι, στον Καρατζά Αργολίδας. Έχει και fb όπου μπορείτε να κάνετε κράτηση για να πάτε. Κλασσική χασαποταβέρνα όπου οι μερίδες του είναι απίστευτες. 16 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Εχω φαει εκει ,εχω βαλει και φωτο ειναι οντως εξαιρετικος για την κατηγορια του . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Εκεί έχω πετύχει να τρώει και τον πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας που αν τον πετύχαινε ο Φώτης θα άλλαζε χωριό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μ'αρέσει να βλέπω την μπριζολάρα να μην χωράει στο πιάτο! [άλλο που τρώω μόνο το κεντρικό, στρογγυλό κομμάτι και δεν πάω προς κόκκαλο XD ] 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 8 minutes ago, *nenya* said: Μ'αρέσει να βλέπω την μπριζολάρα να μην χωράει στο πιάτο! [άλλο που τρώω μόνο το κεντρικό, στρογγυλό κομμάτι και δεν πάω προς κόκκαλο XD ] Όπου χάνεις και το καλύτερο σημείο της μπρι-τ-ζόλας. Να τα λέμε αυτά!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Γούστα είναι αυτά και εγώ προτιμώ το κεντρικό στρογγυλό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 9 minutes ago, VonLoutsos said: Όπου χάνεις και το καλύτερο σημείο της μπρι-τ-ζόλας. Να τα λέμε αυτά!!! Μαχαιράκι, πιρουνάκι και καθόλου λιπάκι κύριε VonLoutse! Τα κόκκαλα και γενικά το γύρω γύρω δικά σας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 21 minutes ago, *nenya* said: Μαχαιράκι, πιρουνάκι και καθόλου λιπάκι κύριε VonLoutse! Τα κόκκαλα και γενικά το γύρω γύρω δικά σας! Μαχαιράκι, πιρουνάκι, κόβεις το κομμάτι εκείνο στο κόκκαλο, το βάζεις σε μια πίτα, τζατζίκι-πατάτες-ντομάτα-φέτα. Και ίσως η καλύτερη πίτα, τι πανσέτες και βλακείες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, mclein είπε και απο Δευτερα εχουμε φαγητα γιαγιας Αυτά θέλω να δω. Το ΣΚ ετοιμάζω δοκιμή μια νέα ζύμη πίτσας για τον ξυλόφουρνο και την ερχόμενη εβδομάδα εκτός απροόπτου θα φτιάξω κάτι πολύ πρόστυχο. Σπάλα προβατίνας στη σούβλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Στις 9/8/2018 στις 2:00 ΠΜ, Exodia The Forbidden One είπε Θα βάλω και εγώ ένα γλυκάκι με την σειρά μου Αυτό ακριβώς είναι το είδος μηλόπιτας που μου αρέσει! 2 ώρες πριν, VasilisL7 είπε Μπατζάβαλης κύριοι, στον Καρατζά Αργολίδας. Έχει και fb όπου μπορείτε να κάνετε κράτηση για να πάτε. Κλασσική χασαποταβέρνα όπου οι μερίδες του είναι απίστευτες. Τι λες τώρα!!!!! Στις 9/8/2018 στις 10:20 ΠΜ, Fotis13 είπε Snack στα γρηγορα να παρουμε δυναμεις Μέρος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 16 ώρες πριν, CallMeRp είπε Κοίτα... Αυτά είναι πολυ υποκειμενικά. Με φίλους που βγαίνω και γνωριζόμαστε και πάλι βλέπεις ότι ο καθένας θέλει το σουβλάκι του με το δικό του τρόπο.Μερικοι το έχουν αναγάγει σε επιστήμη.Ο ένας το θέλει μόνο με φιλέτο κοτόπουλο και δε τρώει γυρο , ο άλλος με ροδελες κρεμμύδι,λαδωμένη πίτα, τζατζίκι πατάτες το κλασσικό αν μπορείς να το χαρακτηρίσεις έτσι , ο αλλος έχει τύχει να κάτσουμε σε σουβλατζίδικο τύπου Πρόεδρος που δε βάζει πατάτες και είχε κατακόκκινησει από την τρέλα .... Από την τρέλα που κουβαλάμε. Εγώ καλό σουβλάκι έχω συναντήσει μόνο στην επαρχία ...Παρ όλα αυτά στη συγκεκριμένη περίπτωση , έχω δοκιμάσει στο Καλαμάκι λαμπρινακι όπου είχα μείνει ευχαριστημένος.Τιμια επιλογή θα την χαρακτήριζα.Στις πίτες των Γεύσεων όπου φημίζονται για την ποσότητα τους.Ειναι ένα καλό σουβλατζίδικο μέχρι εκεί.Και στο μαγαζί επί της βεικου - στη λαδόκολλα όπου είναι σχετικά καινούργιο.Καλες τιμές γευστικό ,οι μερίδες ίσως μην ικανοποιήσουν μερικούς και για αυτό ο πρόλογος.Ειναι ειδικά μερικοί σκέτοι ψείρες στο φαγητό.Για το delivery εγώ πλέον το αποφεύγω.Προτιμω να τα πάρω ο ίδιος,να τα φάω ζεστά και να μην γίνει λάθος στη παραγγελία. Οσα σουβλατζιδικα δεν βαζουν πατατες πρεπει να βομβαρδιζονται με ναπαλμ. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 18 λεπτά πριν, Highlander είπε Αυτά θέλω να δω. Το ΣΚ ετοιμάζω δοκιμή μια νέα ζύμη πίτσας για τον ξυλόφουρνο και την ερχόμενη εβδομάδα εκτός απροόπτου θα φτιάξω κάτι πολύ πρόστυχο. Σπάλα προβατίνας στη σούβλα. δε σε φτανει η γιαγια μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, *nenya* είπε Μαχαιράκι, πιρουνάκι και καθόλου λιπάκι κύριε VonLoutse! Τα κόκκαλα και γενικά το γύρω γύρω δικά σας! ετσι και μου πεις οτι τρως τα μπεργκερ με μαχαιροπιρουνα θα χασω πασα ιδεα για σενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Όχι Εύα μου, ντάξει! Burgers & pizza θέλουν χέρι [όπως κι άλλα πράγματα βέβαια σ'αυτή τη ζωή]. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, mclein είπε δε σε φτανει η γιαγια μου... Ναι, αλλά ότι φτιάχνει δεν είναι θεϊκό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα