Highlander Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Ξεκινήσαμε προετοιμασίες για burger (σε σπίτι φίλου). Τα ψωμάκια δεν ήταν το καλύτερο (αφού δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αναλογίες) αλλά τα φάγαμε. Αν το βρείτε σε μαγαζί να το αγοράσετε Κυριακάτικο μεζεδάκι. Τι πιο σύνηθες άλλωστε. Σκιουφιχτά με κεφτέδες. Υπέροχο πιάτο Και κλείνω πάλι με αγάπη 12
Highlander Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Ουζομεζέδες σε φιλικό σπίτι Το τυρί σε αυτό το πιάτο είναι σφέλα. Να το δοκιμάσετε Μέτσοβο, Το Γνήσιον Και επειδή πήγαμε Μέτσοβο, δεν θα μπορούσε να λείπει Το μαγαζάκι που λέγαμε στα Ιωάννινα Το μόνο πιάτο που δεν μου άρεσε ήταν η μοσχαρίσια γλώσσα. 11
Highlander Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Πάμε να κλείσουμε και αυτή την εβδομάδα. Είπαμε, το αγαπημένο πρωινό (ή έστω δεκατιανό) Κιοφτέδες με πατάτες τηγανητές Πραγματικά, δεν θυμάμαι τι τυρί ήταν. Μάλλον γραβιεράκι από Κρήτη Η δική μου συνταγή γαριδομακαρονάδας, αυτή τη φορά με λαζανάκια BBQ on Weber Διάφορα τυριά από Provence Deli και μπύρα από τους γείτονες. Και κλείνουμε με real Italian Pizza, στον ξυλόφουρνο φυσικά. Καλό ΣΚ 11 3
*nenya* Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Κεφτέδες, πατατες, αυγα και μπορω να πεθάνω ευτυχισμένη! 4
MrsPeel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Κότσι.... Μια μικρή Γερμανία στο Μαρούσι. 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 minute ago, MrsPeel said: Κότσι.... Μια μικρή Γερμανία στο Μαρούσι. Munchen?
MrsPeel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Thresh είπε Munchen? Ναι. Αυτό: https://munchen-my-way-by-erich.business.site/ 1
Highlander Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Καλή σχολική χρονιά σε όλους Επιτέλους, βρίσκω Guanciale στην Πάτρα. Για μια carbonara όπως πρέπει Το βραστό - Χαλάνδρι Αρκετά κοντά στα γούστα μου, όχι όμως τέλειο New York Sandwiches Για κάποιο λόγο ένιωσα πως το μαγαζί είναι παρατημένο. Απλά ικανοποιητικό. 9 1
MrsPeel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, Highlander είπε Επιτέλους, βρίσκω Guanciale στην Πάτρα Με το guanciale γίνεται και η σωστή amatriciana! 🙂 10 ώρες πριν, Highlander είπε Το βραστό - Χαλάνδρι Στο Πολύδροσο δεν είναι το Βραστό ακόμη; Στην παλιά μου γειτονιά...
Highlander Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, MrsPeel είπε Με το guanciale γίνεται και η σωστή amatriciana! 🙂 Κάπου πρέπει να έχω ένα τέτοιο πιάτο εδώ. Αν δεν κάνω λάθος είναι στο πρόγραμμα για το μεθεπόμενο ΣΚ. 13 ώρες πριν, MrsPeel είπε Στο Πολύδροσο δεν είναι το Βραστό ακόμη; Στην παλιά μου γειτονιά... Στο Google Maps λέει Χαλάνδρι. Δεν ξέρω και πολλά από Αττική. Όταν βρίσκομαι στην Αθήνα, αν έχω λίγο χρόνο περνάω από τα αγαπημένα μου μέρη Μια Παρασκευή βράδυ πήγαμε στους γείτονες (ΚΥΚΑΩ) Αιδηψός - Ο Πόντιος Απίστευτο φαγητό στο πουθενά. Τέλος, Pizza Party στα γενέθλια των παιδιών 8
margaritagr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 9/9/2022 στις 9:08 ΠΜ, *nenya* είπε Κεφτέδες, πατατες, αυγα και μπορω να πεθάνω ευτυχισμένη! Και φέτα!!!! 2
MrsPeel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Highlander είπε Στο Google Maps λέει Χαλάνδρι. Δεν ξέρω και πολλά από Αττική. Ναι, το κοίταξα. Το Πολύδροσο είναι ακριβώς στα σύνορα Χαλανδρίου- Αμαρουσίου, οπότε μπλέκει τον κόσμο και τους χάρτες. ☺️
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Χαλάνδρι ανήκει το Πολύδροσο, οπως λέμε "Καστρί" στη Ν.Ερυθραία. 2
MrsPeel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Thresh είπε Χαλάνδρι ανήκει το Πολύδροσο, πως λέμε "Καστρί" στη Ν.Ερυθραία. Το μισό, βρε!! Τόσα χρόνια η διεύθυνσή μου ήταν Πολύδροσο Αμαρουσίου ή απλά Μαρούσι. Ο ΤΚ ήταν ο 15125 του Αμαρούσιου. Η μισή Ακακιών ανήκει στο Μαρούσι και η άλλη μισή στο Χαλάνδρι. Τα σχολεία της πιο επάνω πλευράς είναι πχ "Λύκειο Αμαρουσίου". Αλλά όντως το Βραστόν είναι στο κομμάτι του Χαλανδρίου. 1
Highlander Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Όσο εσείς ασχολείστε με τους χάρτες, εγώ.... Μία ακόμη καρμπονάρα. Πρέπει να τη φτιάχνουμε μια φορά το μήνα γιατί αλλιώς έχω γκρίνια από τον μικρό (Δεν έβγαλα το μετά) 3 Πλατάνια, Ανήλιο Μετσόβου Μια καταπληκτική μπύρα. Χαίρομαι τα μαγαζιά που υποστηρίζουν τον τόπο του και με ενοχλεί όταν μου λένε πως έχουν μόνο τις 3-4 κλασσικές άθλιες μπύρες Στο ίδιο μαγαζί, εξαιρετικά πρόβεια παϊδάκια Θέλει πολλά κιλά @@ να πεις σε πελάτη, "έχω μόνο κεφτέδες, λουκάνικα, τηγανητές πατάτες και σαλάτα ντομάτα" Κυρίες και κύριοι, Τελεφερίκ, Μέτσοβο (Το Σαββατοκύριακο έχει και κοντοσούβλι, πρόβειο, χοιρινό, κοτόπουλο) Μηλιά Μετσόβου Αμέρου Ένα καταπληκτικό χωριό Σε ένα από τα καφενεία της περιοχής Τέλος, η Rezzana ωρίμασε, συσκευάστηκε και είναι κα-τα-πλη-κτι-κή Γυρνώντας από το Μέτσοβο φέραμε μαζί μας και μια φέτα από το γιγαντιαίο Μετσοβόνε που μας έκαναν δώρο δύο πολύ καλοί μας φίλοι. 13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα