Highlander Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Που είχαμε μείνει; Στο ότι έχω εξαφανιστεί. Edit: Θέλει διόρθωση το post. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί δεν παίζουν τα tags των spoilers. [spoiler] Test Αν κάποιος ξέρεις ας μου πει, γιατί δεν πρόκειται να κάτσω με το χέρι να περάσω τόσες εικόνες. [/spoiler] Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2022 από Highlander 13
kazakosc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Καλησπερα. Ενα ποτ πουρι και απο εμενα απο αυτα που εφαγα το καλοκαιρι του 22. 11
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 35 minutes ago, Highlander said: Προσπαθώ να καταλάβω γιατί δεν παίζουν τα tags των spoilers. Δεν τα υποστηρίζει η πλατφόρμα πλέον, με το ματάκι στον editor τα βάζεις. 1
gpapadakis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 https://www.gazzetta.gr/plus/2146665/santoyits-poy-elahistoi-mporoyn-na-fane-se-30-lepta-soy-dinoyn-koyba-giati-mallon-tha https://www.youtube.com/watch?v=bm-6_0xiQNc&t=370s
Highlander Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, Thresh είπε Δεν τα υποστηρίζει η πλατφόρμα πλέον, με το ματάκι στον editor τα βάζεις. Κρίμα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να αφαιρεθούν τέτοια features. Θα τις ανεβάζω λίγες λίγες τότε, γιατί δεν παλεύεται με το ματάκι. Ένα από τα αγαπημένα μου πρωινά Τσιγαριαστό με πατάτες τηγανητές Μπύρα από τους γείτονες Παϊδάκια προβατίνα. Μπρουσκέτες Αχ αυτά τα ψαράκια, τα αγαπημένα μου Φθινόπωρο στον κήπο Μια ταπεινή μπριζόλα με συνοδεία αλκοόλ από την ΚΥΚΑΩ 11
Menelaos83 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Highlander είπε Ένα από τα αγαπημένα μου πρωινά Για πρωινο δλδ τρως χορτα με πατατες τηγανιτες?😁 Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από Menelaos83
Highlander Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Menelaos83 είπε Για πρωινο δλδ τρως χορτα με πατατες τηγανιτες?😁 Ναι, αν και μάλλον είναι δεκατιανό και όχι πρωινό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 4 hours ago, Highlander said: Κρίμα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να αφαιρεθούν τέτοια features. Έτσι αποφάσισε το IPB. 15 minutes ago, Highlander said: Ναι, αν και μάλλον είναι δεκατιανό και όχι πρωινό. Damn
Highlander Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Πρόστυχα πράγματα Από μικρός θυμάμαι πως όταν αναφερόμασταν σε κανελόνια, μιλούσαμε για κρέπα απ' έξω και όχι ζυμαρικό Ένας ακόμη ταπεινός μεζές για το κρασί Hot and Krispy baby Λατρεία. Τα χόρτα λείπουν Με τη θράκα από το ψωμί ψήνουμε πατάτες Τέλος, ένας υπεργαμάτος μεζές. Από Τρίτη πάλι... 12
*nenya* Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Πολυαγαπημενη λαδοπιτα και από δίπλα ένα μπολ ξινοτυρι. Με αυτά θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα. (οι μπαμιες στο φόντο ΔΕΝ είναι δικές μου) 8
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Μα ποιος βγαίνει έξω και λιμπίζεται την μπάμια; Μη χειρότερα.
tommybertsen Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Μα ποιος βγαίνει έξω και λιμπίζεται την μπάμια; Μη χειρότερα. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τις μαγειρεύουμε πριν τις πετάξουμε 🤡 2
Highlander Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Καλαμάρι με πατάτες, φαγητό μούρλια! Κυριακάτικος μεζές Θαύματα από τους γείτονες Ένα ακόμα Κυριακάτικο μεζεδάκι Είπαμε, τιμούμε τις παραδόσεις (που αφορούν φαγητό) Κλείνουμε με αγάπη 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα