poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 ιωαννινα βλαχοι καποια μισοφαγωμενα 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 6 hours ago, poulinos said: ιωαννινα βλαχοι καποια μισοφαγωμενα Πολυ τιμιοι οι Βλαχοι, οποτε ανεβαινω πανω τους τιμαω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Στο Χαλάνδρι, στο Hunters Room & Grill Restaurant. Ο,τι κρεατα δοκιμάσαμε ηταν εξαιρετικα. Και τα ορεκτικα με ιδιαίτερη, ομορφη παρουσίαση (ναι, εξαφανιστηκαν πριν προλάβω φωτο). 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 19 ώρες πριν, poulinos είπε ιωαννινα βλαχοι καποια μισοφαγωμενα ήσουν στη πρωτεύουσα της κρέπας! λίγο πιο κάτω απ τους βλάχους, είναι η ΜΑΣΑ. ότι καλύτερο μπορείς να φας σε κρέπα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 On 15/06/2022 at 12:14, gsisr said: ήσουν στη πρωτεύουσα της κρέπας! λίγο πιο κάτω απ τους βλάχους, είναι η ΜΑΣΑ. ότι καλύτερο μπορείς να φας σε κρέπα! δεν το ηξερα.thanxs On 14/06/2022 at 22:39, Menelaos83 said: Πολυ τιμιοι οι Βλαχοι, οποτε ανεβαινω πανω τους τιμαω ισχυει βλαχοι part 2 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 di giorgio κορινθος 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 "O Αδελφός του Κώστα", Ζάκυνθος: 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 51 λεπτά πριν, Dante80 είπε "O Αδελφός του Κώστα", Ζάκυνθος: Φαντάσου τι θα κάνει ο Κώστας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Είπα να φτιάξω και να δοκιμάσω για πρώτη φορά τα περιβόητα ρολάκια κανέλας. Από εμφάνιση είναι απλά και ταπεινά, αλλά από γεύση θερίζουν. Ο πρώτος μου δοκιμαστής τα εκθείασε. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkailas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Είπα να φτιάξω και να δοκιμάσω για πρώτη φορά τα περιβόητα ρολάκια κανέλας. Από εμφάνιση είναι απλά και ταπεινά, αλλά από γεύση θερίζουν. Ο πρώτος μου δοκιμαστής τα εκθείασε. 😁 -Ρε συ, τι βάζει ο @Mrs. Hydeστα ρολάκια κανέλας και είναι τόσο νόστιμα; -Ταχίνι. -Α τον ανώμαλο! Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από kkailas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, kkailas είπε -Ρε συ, τι βάζει ο @Mrs. Hydeστα ρολάκια κανέλας και είναι τόσο νόστιμα; -Ταχίνι. -Α τον ανώμαλο! 😛😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 8 hours ago, Mrs. Hyde said: Είπα να φτιάξω και να δοκιμάσω για πρώτη φορά τα περιβόητα ρολάκια κανέλας. Από εμφάνιση είναι απλά και ταπεινά, αλλά από γεύση θερίζουν. Ο πρώτος μου δοκιμαστής τα εκθείασε. 😁 Omg φαίνονται οντως πεντανοστιμα! Στειλε συνταγή μόνο αν ειναι για ασχετους δεν ειμαι για advanced πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, *nenya* είπε Omg φαίνονται οντως πεντανοστιμα! Στειλε συνταγή μόνο αν ειναι για ασχετους δεν ειμαι για advanced πραγματα. Έλα, ρε συ. Είναι πανεύκολη η συνταγή. Λίγο χρονοβόρα μονάχα, καθώς πρέπει ν' αφήσεις σε δύο φάσεις το ζυμάρι σου στην άκρη, όπως και να το ανοίξεις για να βάλεις τη γέμιση και να το κάνεις ρολάκι. Θα έλεγα να το τολμήσεις. Μη σε αποθαρρύνει. Φτιάξε την κρύα σου καφεδάρα, βάλε μουσική και ούτε που θα το καταλάβεις. Έχει διάφορες παραλλαγές. Μπορείς να τα κάνεις σκέτα, μπορείς να τα κάνεις με σάλτσα καραμέλας, με γλάσο... Εγώ ακολούθησα αυτή τη συνταγή, επειδή είμαι fan τού λεμονιού και πορτοκαλιού σε συνταγές. Για το γλάσο, αν θες να τα "πιτσιλίσεις" απλώς, η αναλογία είναι εντάξει. Αν θες να τα καλύπτει λίγο περισσότερο, θα πρέπει ν' αυξήσεις την αναλογία σου στα υλικά. Επίσης, κοίτα να είσαι φειδωλή με τον χυμό λεμονιού, καθώς αραιώνει πολύ εύκολα. Όσο πιο πηχτό είναι, τόσο θα παραμείνει πάνω τους. Όσο πιο αραιό, θ' απορροφηθεί και θα χαθεί. Θέμα γούστου - απλά σε ενημερώνω. *Κι είναι, όντως, πεντανόστιμα. Δοκίμασα το πρωί, πριν τον καφέ μου, και μου άρεσε πάααρα πολύ. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από Mrs. Hyde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Στις 15/6/2022 στις 12:14 ΜΜ, gsisr είπε ήσουν στη πρωτεύουσα της κρέπας! λίγο πιο κάτω απ τους βλάχους, είναι η ΜΑΣΑ. ότι καλύτερο μπορείς να φας σε κρέπα! Ισχύει! Για κάποιον άγνωστο λόγο, παρόλο που τα Ιωάννινα έχουν απίστευτα μέρη για φαγητό όλων των ειδών και ειδικά κρέας, έχουν αναγορευτεί ως η πρωτεύουσα της κρέπας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Έλα, ρε συ. Είναι πανεύκολη η συνταγή. Λίγο χρονοβόρα μονάχα, καθώς πρέπει ν' αφήσεις σε δύο φάσεις το ζυμάρι σου στην άκρη, όπως και να το ανοίξεις για να βάλεις τη γέμιση και να το κάνεις ρολάκι. Θα έλεγα να το τολμήσεις. Μη σε αποθαρρύνει. Φτιάξε την κρύα σου καφεδάρα, βάλε μουσική και ούτε που θα το καταλάβεις. Έχει διάφορες παραλλαγές. Μπορείς να τα κάνεις σκέτα, μπορείς να τα κάνεις με σάλτσα καραμέλας, με γλάσο... Εγώ ακολούθησα αυτή τη συνταγή, επειδή είμαι fan τού λεμονιού και πορτοκαλιού σε συνταγές. Για το γλάσο, αν θες να τα "πιτσιλίσεις" απλώς, η αναλογία είναι εντάξει. Αν θες να τα καλύπτει λίγο περισσότερο, θα πρέπει ν' αυξήσεις την αναλογία σου στα υλικά. Επίσης, κοίτα να είσαι φειδωλή με τον χυμό λεμονιού, καθώς αραιώνει πολύ εύκολα. Όσο πιο πηχτό είναι, τόσο θα παραμείνει πάνω τους. Όσο πιο αραιό, θ' απορροφηθεί και θα χαθεί. Θέμα γούστου - απλά σε ενημερώνω. *Κι είναι, όντως, πεντανόστιμα. Δοκίμασα το πρωί, πριν τον καφέ μου, και μου άρεσε πάααρα πολύ. Ειναι οντως πανευκολα και ακολουθω την ιδια συνταγη, εναλλακτικα φτιαχνω και αυτα που ειναι το ιδιο ωραια μαζι με μια καφεδαρα απλα προσθετω και μικρς κομματακια κουβερτουρας https://akispetretzikis.com/recipe/6282/danezika-rola-me-krema-kai-stafides Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα