Edel Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, poulinos είπε Τι βλέπουμε εδώ πέρα; κάνε μια ανάλυση και καθώς και περιοχή μαγαζί κλπ κλπ
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 19 minutes ago, Edel said: Τι βλέπουμε εδώ πέρα; κάνε μια ανάλυση και καθώς και περιοχή μαγαζί κλπ κλπ πολωνια krakow. σαν ψωμακι με διαφορα υλικα.σαν πιτσα δικια μας αλλα πιο ωραιο https://el.m.wikipedia.org/wiki/Ζαπιεκάνκα 2 1
k1ane Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Επείγον! Έρχομαι Αθήνα με τα παιδιά (10 και 9χρ.). Αρχικά είχα σκεφτεί για βόλτα στο μπαρ μπεε κιου Χαλάνδρι και μετά solo gelato. -Να πάθουν μια πλακιτσα με τον παππού του γενναίου και τις τηγανιτές πατάτες, αλλά προβληματιζομαι για την πτώση της ποιότητας του μπιφτεκιου. Έχουμε καλή αντιπρόταση από τους ειδήμονες;;;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, k1ane είπε πτώση της ποιότητας του μπιφτεκιου Τι σημαινει αυτο? Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από Αλεξανδρος A.92
margaritagr Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, k1ane είπε Επείγον! Έρχομαι Αθήνα με τα παιδιά (10 και 9χρ.). Αρχικά είχα σκεφτεί για βόλτα στο μπαρ μπεε κιου Χαλάνδρι και μετά solo gelato. -Να πάθουν μια πλακιτσα με τον παππού του γενναίου και τις τηγανιτές πατάτες, αλλά προβληματιζομαι για την πτώση της ποιότητας του μπιφτεκιου. Έχουμε καλή αντιπρόταση από τους ειδήμονες;;; Μια χαρά ειναι η ασφάλεια να στο πω έτσι. Ποιότητα σε τέτοια μαγαζιά δεν βρίσκεις εκει να τα πας να χαρούν! εναλλακτικη το butchers 3 1
icenex Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, margaritagr είπε Μια χαρά ειναι η ασφάλεια να στο πω έτσι. Ποιότητα σε τέτοια μαγαζιά δεν βρίσκεις εκει να τα πας να χαρούν! εναλλακτικη το butchers @k1aneΚαι εγω αυτο θα προτεινα καθως δεν εχω εμπειρια απο το barbeque και επι το πληστον στο butchers τρωω γιατι αυτο εχω κοντα στις περιοχες που τριγυριζω.Ηλιουπολη και περιστερι προς χαλανδρι σπανια παω. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από icenex 1
tommybertsen Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Το Butchers είναι κομπλέ. Το Juicy Grill Athens, επίσης (έχει Χολαργό και κέντρο, κοντά στο σταθμό μετρό Πανεπιστήμιο) 1
k1ane Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Thanks παιδιά. Ωραίες επιλογές και οι δύο - το juicy μου 'κανε λίγο περισσότερο. Margaritagr το μπαρ μπεε κιου το κρατάω (ε, ειμεθα της ποσότητας, καταλαβαίνετε😉 Άμα δεν περισσέψει, δεν φτάνει).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Και το Benjamin Burger House στο Χαλανδρι είναι επίσης αρκετά καλό. 1
k1ane Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Για το Athens Street food festival έχουμε προτάσεις; Θεσσαλονίκη πάντως τα αντίστοιχα που γίνονται στη δεθ και δημαρχείο κατά την άποψή μου έχουν ιδιαίτερα χαμηλή ποιότητα για την τιμή τους.
sndev Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, k1ane είπε Thanks παιδιά. Ωραίες επιλογές και οι δύο - το juicy μου 'κανε λίγο περισσότερο. Margaritagr το μπαρ μπεε κιου το κρατάω (ε, ειμεθα της ποσότητας, καταλαβαίνετε😉 Άμα δεν περισσέψει, δεν φτάνει). Το mpar Mpe kiou συγκριτικά με το juicy είναι η μέρα με τη νύχτα ποιοτικά. Οχι δε θα πάθεις τπτ στο μπάρ μπε Κίου και έχει τεράστιες μερίδες εντυπωσιακές για παιδιά όμως πως να το κάνουμε θεωρώ το juicy 2 σκάλες πάνω. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από sndev 2
Edel Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Μεταξύ των τριών το juice είναι το μόνο που έχει μείνει σε αξιοπρεπές επίπεδο. 3 1
tommybertsen Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, k1ane είπε Για το Athens Street food festival έχουμε προτάσεις; Θεσσαλονίκη πάντως τα αντίστοιχα που γίνονται στη δεθ και δημαρχείο κατά την άποψή μου έχουν ιδιαίτερα χαμηλή ποιότητα για την τιμή τους. Μην περιμένεις ποιότητα σε street food festivals και γενικά σε streetfoodάδικα. Ποιότητα και anti-fitness πολύ σπάνια θα τα βρεις στην ίδια πρόταση. Σε 2 τέτοια πήγα. ΜΕΧ Δοκίμασα από καμιά δεκαριά μπεργκεράδικα και 1-2 μου άφησαν καλές εντυπώσεις. Για μένα, το αν θα μπορώ να περπατήσω 15 λεπτά μετά την κατανάλωση του μπέργκερ, είναι ο παράγοντας που καθορίζει το πόσο καλό ήταν Να σημειώσω πως, ενώ το butcher's είναι οκ, πάντα με πιάνει μία καούρα για ΩΡΕΣ μετά την κατανάλωση. Στο Juicy αυτό δεν το ένιωσα. Για το μπαρ μπεε κιου δεν θα πω γιατί θα με κυνηγούν οι λάτρεις του 😛 17 ώρες πριν, Thresh είπε Και το Benjamin Burger House στο Χαλανδρι είναι επίσης αρκετά καλό. Έχει buns χωρίς σουσάμι; Μπορείς να το ζητήσεις δηλαδή; Για ένα παιδί απ'το χωριό ρωτάω 😛 Επεξ/σία 7 Μαΐου 2022 από tommybertsen
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 5 minutes ago, tommybertsen said: Έχει buns χωρίς σουσάμι; Μπορείς να το ζητήσεις δηλαδή; Για να το επισκεφτώ και να το βαθμολογήσω Δεν θυμάμαι. Btw το Tarantino στο Κουκάκι, τα σπάει άσχημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα