margaritagr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, mtifosi είπε @margaritagr εξαιρερικα όλα , το sushi από ποιο μαγαζί είναι .? Φαίνεται εξαιρετικό και το τελευταίο πραγματικά καλό που δοκίμασα ήταν από το Hatchiko … Tokyo Joe στην Γλυφάδα , ειναι όντως καλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα σας ανεβασω και εγω ενα ποτ πουρι. Η αληθεια ειναι οτι ζηλεψα λιγο. Spoiler [ (δεν θα ξανα παρω απο τα jerry's) Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από Megatontnt photos 10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 16 ώρες πριν, Megatontnt είπε Θα σας ανεβασω και εγω ενα ποτ πουρι. Η αληθεια ειναι οτι ζηλεψα λιγο. Απόκρυψη περιεχομένων [ (δεν θα ξανα παρω απο τα jerry's) Εύγε! Δώσε μας πληροφορίες για την τελευταία φωτό σε παρακαλώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 42 λεπτά πριν, Highlander είπε Εύγε! Δώσε μας πληροφορίες για την τελευταία φωτό σε παρακαλώ. βλεπω ειδοποιηση σου για σχολιασμο και λεω επιτελους καινουριο και μπολικο υλικο απο highlander...αλλα τελικα μας αφηνεις με την αγωνια να προσθεσεις περιεχομενο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 1 hour ago, Highlander said: Εύγε! Δώσε μας πληροφορίες για την τελευταία φωτό σε παρακαλώ. Κρεοπώλης στην Κομοτηνή που έχει και εστιατόριο. Με ξηράς ωρίμασης κρέατα κτλ κτλ. Υπάρχει και Αθήνα κάτι αντίστοιχο. Orimansis.com Οτιδήποτε άλλο θέλεις pm me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 21 ώρες πριν, arxontas2323 είπε βλεπω ειδοποιηση σου για σχολιασμο και λεω επιτελους καινουριο και μπολικο υλικο απο highlander...αλλα τελικα μας αφηνεις με την αγωνια να προσθεσεις περιεχομενο!!! Βγάζω φωτό, αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν έχω προλάβει να τις ανεβάσω. Τώρα τελευταία έχει χαλάσει και η κάμερα του κινητού... άστα, ένα δράμα. Όμως υπόσχομαι να επανέλθω, εκτός απροόπτου πάντα. 21 ώρες πριν, Megatontnt είπε Κρεοπώλης στην Κομοτηνή που έχει και εστιατόριο. Με ξηράς ωρίμασης κρέατα κτλ κτλ. Υπάρχει και Αθήνα κάτι αντίστοιχο. Orimansis.com Οτιδήποτε άλλο θέλεις pm me Δυνατός φαίνεται. Με την πρώτη ευκαιρία όταν πάω στην πρωτεύουσα θα τον προτιμήσω. btw, δοκίμασα ιμπέρικο από γνωστό site, αλλά δεν τρελάθηκα. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι δεν είναι τόσο φρέσκο ή κάτι άλλο. Αν είναι θέμα το ότι αλλοιώνεται από το vacuum και τις ημέρες που μένει εκεί (εγώ παρέλαβα 10 ημέρες μετά την αρχική συσκευασία) ίσως είναι καλύτερα να πηγαίνει κατάψυξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Στις 22/3/2022 στις 8:25 ΜΜ, Megatontnt είπε Θα σας ανεβασω και εγω ενα ποτ πουρι. Η αληθεια ειναι οτι ζηλεψα λιγο. Απόκρυψη περιεχομένων [ (δεν θα ξανα παρω απο τα jerry's) Η πιτσα απο την πρωτη φωτο που ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 28 minutes ago, icenex said: Η πιτσα απο την πρωτη φωτο που ειναι? Είναι από μαγαζί στη Ρόδο 1 hour ago, Highlander said: Βγάζω φωτό, αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν έχω προλάβει να τις ανεβάσω. Τώρα τελευταία έχει χαλάσει και η κάμερα του κινητού... άστα, ένα δράμα. Όμως υπόσχομαι να επανέλθω, εκτός απροόπτου πάντα. Δυνατός φαίνεται. Με την πρώτη ευκαιρία όταν πάω στην πρωτεύουσα θα τον προτιμήσω. btw, δοκίμασα ιμπέρικο από γνωστό site, αλλά δεν τρελάθηκα. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι δεν είναι τόσο φρέσκο ή κάτι άλλο. Αν είναι θέμα το ότι αλλοιώνεται από το vacuum και τις ημέρες που μένει εκεί (εγώ παρέλαβα 10 ημέρες μετά την αρχική συσκευασία) ίσως είναι καλύτερα να πηγαίνει κατάψυξη. Το κατάστημα που πήρα εγώ τα κρέατα (the Greek butcher) βρησκεται στην Κομοτηνή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Μερικά σαρακοστιανά απο το τραπέζι της Κ.Δευτέρας 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 On 11/03/2022 at 16:45, Menelaos83 said: Το εχουμε χτισει και αυτο😉 (Νεα Σμυρνη προφανως εννοεις) σωστα απο εκεινη την πλευρα ειναι νεα σμυρνη απο πειραια bueno κρουασαν 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Στις 25/3/2022 στις 10:07 ΠΜ, CONAN_ είπε Μερικά σαρακοστιανά απο το τραπέζι της Κ.Δευτέρας Αβγά την Καθαρή Δευτέρα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 49 minutes ago, cthulhucarbide said: Αβγά την Καθαρή Δευτέρα? Ναι ενώ νηστίσιμα στο anti-fitness πάνε κουτί... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Ρε αλλάξτε τον τίτλο ρεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Thresh είπε Ναι ενώ νηστίσιμα στο anti-fitness πάνε κουτί... Ένα βουνό πατάτες τηγανιτές με 5000 θερμίδες εγώ πάντως το τσάκιζα άνετα παρότι νηστίσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα