evabb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Στις 12/11/2021 στις 12:39 ΠΜ, Megatontnt είπε Αυτή είναι «σωστή» βαφλα, με φουλ πραλίνα-σοκολάτα Αν ηταν σωστη η βαφλα δεν θα ηθελε ουτε σταγονα σοκολατα. Η συγκεκριμενη ειναι ψιλοαθλια γι αυτο και θελει τοση σοκολατα για να τρωγεται. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 2 minutes ago, evabb said: Αν ηταν σωστη η βαφλα δεν θα ηθελε ουτε σταγονα σοκολατα. Η συγκεκριμενη ειναι ψιλοαθλια γι αυτο και θελει τοση σοκολατα για να τρωγεται. Είμαι σοκολάτο-φαγος πως να το κάνουμε 😛. ο καθένας τρώει την βαφλα όπως θέλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 1 hour ago, evabb said: Αν ηταν σωστη η βαφλα δεν θα ηθελε ουτε σταγονα σοκολατα. Η συγκεκριμενη ειναι ψιλοαθλια γι αυτο και θελει τοση σοκολατα για να τρωγεται. Νταξει, και το σκεφτομουν οτι θα το εβλεπες αυτο και θα το σχολιαζες. Σε περιμεναααα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Το τσίπουρο δεν έβγαλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, phanispal είπε Το τσίπουρο δεν έβγαλες. Ειπα να παιξω πιο λαιτ αν και φαν του τσιπουρου. Για να δωσω και info το τυρι ειναι τσενταρ 18μηνης ωριμανσης και το σαλαμι spianata piccante, το πρωτο δεν το ειχα ξαναδοκιμασει το δευτερο αρκετες φορες, αξιζουν παντως και τα δυο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EcoBill Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά αυτές οι φωτογραφίες είναι είναι ντροπή για το θρεντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 για την λιγούρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Για πάμε λιγο εορταστικά: 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, *nenya* είπε Για πάμε λιγο εορταστικά: Εγώ δεν έχω μπει ακόμα στο κλίμα εορτών Αν και φέτος θα παίξω συντηρητικά. Αλλά γλυκό θα παίξει 100%.... όχι πάλι τα κλασσικά πορτοκαλόπιτες κτλ 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 12 minutes ago, Ggiorgos7 said: Εγώ δεν έχω μπει ακόμα στο κλίμα εορτών Αν και φέτος θα παίξω συντηρητικά. Αλλά γλυκό θα παίξει 100%.... όχι πάλι τα κλασσικά πορτοκαλόπιτες κτλ 🤔 Γιατι οχι πορτοκαλοπιτες κλπ; Ειναι καποια παραδοσιακά γλυκα που ειναι κολασηηηη. Οπως πχ και η καρυδοπιτα. (το παραδοσιακο χριστουγεννιατικο που δεν αντεχω ειναι ο κουραμπιες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, *nenya* είπε Γιατι οχι πορτοκαλοπιτες κλπ; Ειναι καποια παραδοσιακά γλυκα που ειναι κολασηηηη. Οπως πχ και η καρυδοπιτα. (το παραδοσιακο χριστουγεννιατικο που δεν αντεχω ειναι ο κουραμπιες) Το έχω παραφάει Αναζητώ νέους γευστικούς πειρασμούς Ανεβάστε καμία φώτο και οι υπόλοιποι φίλοι του θρεντ μπας και πάρουμε καμιά ιδέα για τις γιορτές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Κρεπουλες σπιτικές 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα