Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]


billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

49 λεπτά πριν, billdanos είπε

2 πίτες...

πατάτες...

σως γιαουρτιού...

εσύ δεν θες απλά ban, θες perma ban! 😛 

PS: Ιερόσυλε! 

Γιατι, οταν ζητάς τζατζίκι εχει μεσα σκόρδο ; σως γιαουρτιού ειναι με zest αγγουριού ειναι :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μάγκες έφαγα μια double fan γύρος με έξτρα κρεμμύδι χθες το βραδυ. Υπια και 4 αμστελονια. Της Πόπης!!! 

Α και γλυκάκι κανταΐφι με παγωτό παρφε και 2 σιροπια!

 

Επικ Επικ. 

  • Like 1
  • Sad 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, mclein είπε

αφου μενουμε κοντα, πως θα παραγγειλω απο Αγ. Δημητριο στις 23.30 ? λες να τα φερνουν ; :P 

απο Βεϊκου στο Γαλατσι ειναι & παραγγελνω τελευταια φορα κι απ'αυτους γιατι παρολο που με κερνανε λαθη υπερ μου στις παραγγελιες,

οι πατατες με τη φλουδα ειναι αηδια. παντου ειναι αηδια, οχι μονο απ'το συγκεκριμενο !!! 

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ, ΠΡΟΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΕΣ, ΦΟΥΛ ΛΙΠΑΡΑ.

Ουτε με τη σως γιαουρτιου & τη 2η πιτα, δεν κατεβαιναν ομορφα κατω...

φλουδατες τρωω μονο με τσενταρ μπεικον αλλιως δεν τρωφονται

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω δυστιχος σταματησα τα παντα απο σαβουρια- ειμαι μεγαλος για αυτα και 8ελει διατροφη η ζωη μουο αρκετα σοβαρη. τυχερα ατομα εισαστε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με φλουδα τρωγονται μονο οι nouvelle πατατες. Οταν εχει μια φλουδα σαν δερμα ειναι αισχος. Πραγματικα απορω με καποιες διατροφικες μοδες..... 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
45 minutes ago, vastegial_74 said:

Με φλουδα τρωγονται μονο οι nouvelle πατατες. Οταν εχει μια φλουδα σαν δερμα ειναι αισχος. Πραγματικα απορω με καποιες διατροφικες μοδες..... 

Η σωστή πατάτα με φλούδα πρέπει να έχει χοντρή κρούστα απο έξω (να κάνει "κρατς" όταν τη δαγκώνεις) και μέσα να είναι αφράτη σαν πουρές. Αυτό γίνεται συνήθως με διπλοτηγάνισμα ώστε να βγει περισσότερο άμυλο στην επιφάνεια που θα μετατραπεί σε κρούστα κατά το δεύτερο τηγάνισμα. Δυστυχώς όμως οι περισσότερες με φλούδα στα μέρη μας είναι ...παπαριασμένες οπότε και άθλιες! :) 

Παραδόξως, οι McCain φούρνου με τη φλούδα και τα μπαχαρικά γίνονται πολύ καλές. 

Mediterranean-Potatoes.png

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, mclein είπε

συνεχιζουμε αττικά, διατροφικά και παντα κατα τις 23.30 το βραδυ για να ειμαστε σιγουροι για το αποτελεσμα :D 

1.jpg


2.jpg


3.jpg


Augusta Davies Webster biography

Τρεις φορές έφαγα από τα Άγραφα.

Την πρώτη φορά από το μαγαζί απέναντι από τον ηλεκτρικό στα κάτω Πατήσια.Αδιαφορο.

Τις άλλες δύο , από την Βεικου.Και πάλι αδιάφορο.Στην τηλεφωνική παραγγελία μου είχαν φέρει ότι να ναι στη κυριολεξία.Τρεις φορές και πολλές είναι.Το Γαλάτσι τυχαίνει να έχει δύο,τρία σουβλατζίδικα που είναι μακράν καλύτερες επιλογές κατ εμέ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, billdanos είπε

Η σωστή πατάτα με φλούδα πρέπει να έχει χοντρή κρούστα απο έξω (να κάνει "κρατς" όταν τη δαγκώνεις) και μέσα να είναι αφράτη σαν πουρές. Αυτό γίνεται συνήθως με διπλοτηγάνισμα ώστε να βγει περισσότερο άμυλο στην επιφάνεια που θα μετατραπεί σε κρούστα κατά το δεύτερο τηγάνισμα. Δυστυχώς όμως οι περισσότερες με φλούδα στα μέρη μας είναι ...παπαριασμένες οπότε και άθλιες! :) 

Παραδόξως, οι McCain φούρνου με τη φλούδα και τα μπαχαρικά γίνονται πολύ καλές. 

Mediterranean-Potatoes.png

Για καθε χρηση υπαρχει και συγκεκριμενος τυπος πατατας. Δεν κανουν ολες για ολα. Αλλες ειναι για πουρε και αλλες ειναι για τηγανι, φουρνο κοκ. 

Επισης ενα τρικ για τραγανο απ' εξω και υφη πουρε μεσα ειναι να τις κοψεις και να τις βρασεις για πεντε λεπτα, να τις στεγνωσεις και μετα στο καυτο λαδι.

Αλλος τροπος ειναι κατευθειαν στο κρυο λαδι, αναβεις το ματι και τις αφηνεις να γινουν.

Επισης αν δεν κανεις κατι απο τα παραπανω και τις ριξεις σε καυτο λαδι με τον κλασικο τον τροπο καλο ειναι να κρατησεις σκεπασμενο το τηγανι με ενα καπακι για λιγη ωρα ωστε να κανει κατι σαν ταυτοχρονο βρασιμο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε

φλουδατες τρωω μονο με τσενταρ μπεικον αλλιως δεν τρωφονται

Το τσένταρ στις πατάτες τις παρακάνει λιπαρές.Σκετο λίπος.Καλυτερα ένα αλμυρό τυρί με λίγη ρίγανη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγαινοντας για το σπιτι σημερα μια σταση στο πιο καλο ψητοπολειο της Χαλκιδας στο ΜΕΤΟΧΙΑΤΗ
Με το Θαναση το Μετοχιατη γνωριζομαστε πολλα χρονια , υπηρετουσαμε μαζι στην Τ/Α ΣΚΟΡΠΙΟΣ το 1990 και εκει ηταν ο μαγειρας μας .
Οτι εχει το μαγαζι ειναι καταπληκτικο

Κοκορετσι & κοντοσουβλι με πιτουλες και δικο μου τζατζικι για σημερα εχει το μενου

1.jpg

2.jpg

 

Επεξ/σία από villasg
  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, Bl4ckSn4ke είπε

Μάγκες έφαγα μια double fan γύρος με έξτρα κρεμμύδι χθες το βραδυ. Υπια και 4 αμστελονια. Της Πόπης!!! 

Α και γλυκάκι κανταΐφι με παγωτό παρφε και 2 σιροπια!

Επικ Επικ. 

και ζεις ακομα βρε θηριο ?

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, CallMeRp είπε

Τρεις φορές έφαγα από τα Άγραφα.

Την πρώτη φορά από το μαγαζί απέναντι από τον ηλεκτρικό στα κάτω Πατήσια.Αδιαφορο.

Τις άλλες δύο , από την Βεικου.Και πάλι αδιάφορο.Στην τηλεφωνική παραγγελία μου είχαν φέρει ότι να ναι στη κυριολεξία.Τρεις φορές και πολλές είναι.Το Γαλάτσι τυχαίνει να έχει δύο,τρία σουβλατζίδικα που είναι μακράν καλύτερες επιλογές κατ εμέ.

Mην κρατάς μυστικά...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...