Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Σπιτικά Έλα να ανεβαίνει το θρεντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Βουλιαγμένη φάση Πήρα χθες ενα φυστικοβουτυρο από Σέρρες ,πύραυλος λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 1 minute ago, Ggiorgos7 said: Βουλιαγμένη φάση Πήρα χθες ενα φυστικοβουτυρο από Σέρρες ,πύραυλος λέμε Πολύ καλό φυστικοβουτυρο έχει ο Λαφκας mill. Όταν δεν φτιάχνω μόνος μου παίρνω από εκεί. Πριν δυο μέρες εφτιαξα η αλήθεια είναι με 70% peanut 30% αιγινης. οι φωτογραφίες μου μπορεί να το αδικούν. δεν έχει ούτε αλάτι, ούτε λάδι έξτρα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Megatontnt είπε Πολύ καλό φυστικοβουτυρο έχει ο Λαφκας mill. Όταν δεν φτιάχνω μόνος μου παίρνω από εκεί. Πριν δυο μέρες εφτιαξα η αλήθεια είναι με 70% peanut 30% αιγινης. οι φωτογραφίες μου μπορεί να το αδικούν. δεν έχει ούτε αλάτι, ούτε λάδι έξτρα Και εγώ φτιάχνω και είναι εύκολο.Αυτό που τσίμπησα είναι 100% φιστίκι Ελληνικό χωρίς τίποτα πρόσθετο. Το αιγίνης ,τα σπάει.Δεν έχω ,μπεί στο κόπο να φτιάξω. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 5 minutes ago, Ggiorgos7 said: Και εγώ φτιάχνω και είναι εύκολο.Αυτό που τσίμπησα είναι 100% φιστίκι Ελληνικό χωρίς τίποτα πρόσθετο. Το αιγίνης ,τα σπάει.Δεν έχω ,μπεί στο κόπο να φτιάξω. Reveal hidden contents Λόγο επαγγέλματος έχω ένα μικρό πετρομυλο ας το πούμε. βλέπε link https://www.100x100chef.com/en/product-chef/1092-2/wet-grinder-twin-stones Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 σπιτικά νιόκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Ggiorgos7 είπε Πήρα χθες ενα φυστικοβουτυρο από Σέρρες ,πύραυλος λέμε Μου έφερνε απο μικρό ο θείος μου απο την Αμερική οταν ερχόταν φυστικοβούτυρο JIF , και απο τότε δύσκολα μου αρεσει καποιο άλλο πιο πολυ!!…. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 https://imgur.com/a/tBa671M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 30 λεπτά πριν, Megatontnt είπε https://imgur.com/a/tBa671M Τι είναι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 33 minutes ago, sndev said: Τι είναι αυτο? Μη μου πεις ότι δεν είναι anti fitness ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Megatontnt είπε Μη μου πεις ότι δεν είναι anti fitness ?? Δε ξερω ειναι υποκειμενικό αυτό με το antifitness, εγω απλα δε καταλαβαίνω τι τρως πως το λενε τι περιέχει? Ειδικα τα πρωτα 2 σκατουλακια σε άδειο πιάτο μου κινήσανε τη περιέργεια να ψαξω τι ενδιαφέρον έχουν αλλα πως τα έχουν βαφτίσει; Ας βάλω κ κάτι μιας που έγραψα Lemonpie πετρετζικη, δε πέτυχε τόσο το μπισκότο στη βάση υποθέτω λόγο πήλινου κατα τα αλλα ήταν εξαιρετικό 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Στις 21/10/2021 στις 9:09 ΜΜ, Ggiorgos7 είπε σπιτικά νιόκι Άξιος! Συνταγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexomnia Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Τι λιχουδιές ειναι αυτες ρε παιδια και θελω να κανω και διατροφη 😲🥵🥵 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Σημερινή παραγωγή φυστικοβουτυρου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Οριτζιναλ μακαρούνες σε ενα απ'τα αγαπημενα μου εστιατορια (Κρίθαμος): 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα