Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

38 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Καλησπέρα και συγγνώμη για το off topic. Έχουμε καμια καλή πρόταση για Λευκάδα/Νυδρί σε ταβέρνα εστιατόριο; Ευχαριστώ :)

Έχουμε  ,Χαραδιάτικα στον Παύλο ,Ράχη ,Παρδαλό Κατσίκι στην Καρυά ,Ψαροπούλα στους Τσουκαλάδες.

Καλά να περάσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε

Έχουμε  ,Χαραδιάτικα στον Παύλο ,Ράχη ,Παρδαλό Κατσίκι στην Καρυά ,Ψαροπούλα στους Τσουκαλάδες.

Καλά να περάσεις

Θα βρεθω και γω Λευκαδα οποτε επειδη εισαι καλοφαγας θα γινει επισκεψη.

Επεξ/σία από Menelaos83

Ράχη να πάτε οπωσδήποτε νωρίς το απόγευμα όμως για να βρείτε.

Κάντε και μια πτώση με αλεξίπτωτο το παραπέντε που λέμε.Θα σας ανεβάσουν με όχημα.Για να ανοίξει η όρεξη :) 

5 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε

Ράχη να πάτε οπωσδήποτε νωρίς το απόγευμα όμως για να βρείτε.

Κάντε και μια πτώση με αλεξίπτωτο το παραπέντε που λέμε.Θα σας ανεβάσουν με όχημα.Για να ανοίξει η όρεξη :) 

Την ραχη μου την ειχε αναφερει και φιλος λευκαδιτης οποτε θα παμε σιγουρα.

Επισης για πιο επισημο μου εχουν πει και το Amente που ειναι βεβαια και για ποτο αλλα εχει και εστιατοριο με φοβερη θεα.

Στις 14/7/2021 στις 6:54 ΜΜ, eloc0n είπε

Μιάς και μιλάμε για Juicy Αθήνας.

IMG_20210514_2227222.jpg.bca536844cb5ab10d209a81a6120a67e.jpg

Εγώ να ρωτήσω κάτι δικό μου;

Επειδή δείχνει απολαυστικό, και φαντάζομαι θα έχει vegetarian burger.. 

Γνωρίζουμε τι λάδια χρησιμοποιούν; Τα ψωμάκια με τι λάδι έγιναν; Και τι sauce θα έβαζες για να μη σε ανατινάξει στη θερμίδα;

ΙΣΩΣ είναι ιεροσυλία ερώτηση τέτοιου τύπου εδώ μέσα, μη βαράτε αν σας χάλασα το κλίμα, φεύγω.

4 minutes ago, JiovanniGeorgeo said:

Γνωρίζουμε τι λάδια χρησιμοποιούν; Τα ψωμάκια με τι λάδι έγιναν; Και τι sauce θα έβαζες για να μη σε ανατινάξει στη θερμίδα;

ΙΣΩΣ είναι ιεροσυλία ερώτηση τέτοιου τύπου εδώ μέσα, μη βαράτε αν σας χάλασα το κλίμα, φεύγω.

Νομίζω υπάρχει 10-λεπτη περίοδος «χάριτος» που μπορείς να επεξεργαστείς αυτά που έγραψες χωρίς να πέσει μπαν 

18 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Δηλαδή να πάμε στο JG και να ρωτήσουμε "τι λάδια χρησιμοποιείτε; έχετε βεγκι πέρκερ; " Δηλαδή θες να πας και να φας burger έξω, αλλά να μη σε "ανατινάζει" στην θερμίδα. 

Φίλε , σόρρυ, αλλά αν θες κάτι τέτοιο, εκτός του ότι είσαι σε λάθος thread, το κάνεις ΣΠΙΤΙ σου. Simple as that.

• Thanks 3

23 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Δεν υπάρχει vegeterian burger.
Να φύγετε, να πάτε αλλού.

• Like 1
  • Thanks 3

Στις 12/8/2021 στις 11:32 ΠΜ, Ggiorgos7 είπε

Κοντά Σκαφιδιά Ηλείας

Γίνε πιο συγκεκριμένος αν μπορείς, γιατί θα κατέβω προς τα εκεί σύντομα και φαίνεται ενδιαφέρον το μέρος 😀

3 ώρες πριν, Koveras είπε

Γίνε πιο συγκεκριμένος αν μπορείς, γιατί θα κατέβω προς τα εκεί σύντομα και φαίνεται ενδιαφέρον το μέρος 😀

Στον Φώτη ,έχει και δωμάτια αν αναζητάς οικονομική λύση.Fotis rooms και από κάτω η ταβέρνα.Περιοχη καλακαίικα

Για κοκτέιλ θα πας beauvoir

Για το μπάνιο σου στον vriniotis αγ.ανδρεα

Για το παγωτό σου ,στο ιταλικό στο Κατάκολο

Καλά να περάσεις 🙂

Πάντως @tommybertsen για να μη παρεξηγηθώ, η θερμίδα πήγαινε πακέτο με τη sauce.. το έβαλα τελευταίο..

Το λάδι δεν είναι ζήτημα θερμίδας για μένα. Δε φε-υγει από μέσα μου όσο και από κει που δεν κουνιόμουν για μήνες, ξεκινήσω γυμναστική να το κάψω. Όλες οι θερμίδες καίγονται, όχι αυτά τα λάδια.. Ένα έτος τα έχω βγάλει εκτός, ένα έτος ακίνητος, και είναι το πρώτο μετά από πολλά experimentations που είναι γραμμή στο MiFit τα κιλά μου και τρώω ακόμα πριν κοιμηθώ, ακόμα ποσότητες, ακόμα ντελίβερι αρκετά, ακόμα τηγανητά, ακόμα γλυκά και παγωτά απομιμήσεις.

ΔΕΝ πιστεύω πως βάζουν τέτοια λάδια τα τοπ μπεργκεράδικα, ή τουλάχιστον δεν θέλω να το πιστεύω γιατί τους παίρνει να προμηθεύονται και καλύτερα - δεν είναι εργοστάσια.

Υ.Γ.: Και χαζεύοντας το, κοίτα τη βρήκα!!

2110677917_Annotation2021-08-14111133.jpg.ddaa916f38820388eefec1a769216fb6.jpg

Θα πάω.. στο όνομα του insomnia.gr~ επανέρχομαι με πικουλίνες απ' τα αναλώσιμα μου~

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...