Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 38 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Καλησπέρα και συγγνώμη για το off topic. Έχουμε καμια καλή πρόταση για Λευκάδα/Νυδρί σε ταβέρνα εστιατόριο; Ευχαριστώ Έχουμε ,Χαραδιάτικα στον Παύλο ,Ράχη ,Παρδαλό Κατσίκι στην Καρυά ,Ψαροπούλα στους Τσουκαλάδες. Καλά να περάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε Έχουμε ,Χαραδιάτικα στον Παύλο ,Ράχη ,Παρδαλό Κατσίκι στην Καρυά ,Ψαροπούλα στους Τσουκαλάδες. Καλά να περάσεις Θα βρεθω και γω Λευκαδα οποτε επειδη εισαι καλοφαγας θα γινει επισκεψη. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από Menelaos83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Ράχη να πάτε οπωσδήποτε νωρίς το απόγευμα όμως για να βρείτε. Κάντε και μια πτώση με αλεξίπτωτο το παραπέντε που λέμε.Θα σας ανεβάσουν με όχημα.Για να ανοίξει η όρεξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε Ράχη να πάτε οπωσδήποτε νωρίς το απόγευμα όμως για να βρείτε. Κάντε και μια πτώση με αλεξίπτωτο το παραπέντε που λέμε.Θα σας ανεβάσουν με όχημα.Για να ανοίξει η όρεξη Την ραχη μου την ειχε αναφερει και φιλος λευκαδιτης οποτε θα παμε σιγουρα. Επισης για πιο επισημο μου εχουν πει και το Amente που ειναι βεβαια και για ποτο αλλα εχει και εστιατοριο με φοβερη θεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasithi12 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 καλά ασιατικά αθήνα; και ακριβά να ειναι πειτε τα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2021 Κοντά Σκαφιδιά Ηλείας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Στις 14/7/2021 στις 6:54 ΜΜ, eloc0n είπε Μιάς και μιλάμε για Juicy Αθήνας. Εγώ να ρωτήσω κάτι δικό μου; Επειδή δείχνει απολαυστικό, και φαντάζομαι θα έχει vegetarian burger.. Γνωρίζουμε τι λάδια χρησιμοποιούν; Τα ψωμάκια με τι λάδι έγιναν; Και τι sauce θα έβαζες για να μη σε ανατινάξει στη θερμίδα; ΙΣΩΣ είναι ιεροσυλία ερώτηση τέτοιου τύπου εδώ μέσα, μη βαράτε αν σας χάλασα το κλίμα, φεύγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 4 minutes ago, JiovanniGeorgeo said: Εγώ να ρωτήσω κάτι δικό μου; Επειδή δείχνει απολαυστικό, και φαντάζομαι θα έχει vegetarian burger.. Γνωρίζουμε τι λάδια χρησιμοποιούν; Τα ψωμάκια με τι λάδι έγιναν; Και τι sauce θα έβαζες για να μη σε ανατινάξει στη θερμίδα; ΙΣΩΣ είναι ιεροσυλία ερώτηση τέτοιου τύπου εδώ μέσα, μη βαράτε αν σας χάλασα το κλίμα, φεύγω. Νομίζω υπάρχει 10-λεπτη περίοδος «χάριτος» που μπορείς να επεξεργαστείς αυτά που έγραψες χωρίς να πέσει μπαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 18 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Εγώ να ρωτήσω κάτι δικό μου; Επειδή δείχνει απολαυστικό, και φαντάζομαι θα έχει vegetarian burger.. Γνωρίζουμε τι λάδια χρησιμοποιούν; Τα ψωμάκια με τι λάδι έγιναν; Και τι sauce θα έβαζες για να μη σε ανατινάξει στη θερμίδα; ΙΣΩΣ είναι ιεροσυλία ερώτηση τέτοιου τύπου εδώ μέσα, μη βαράτε αν σας χάλασα το κλίμα, φεύγω. Δηλαδή να πάμε στο JG και να ρωτήσουμε "τι λάδια χρησιμοποιείτε; έχετε βεγκι πέρκερ; " Δηλαδή θες να πας και να φας burger έξω, αλλά να μη σε "ανατινάζει" στην θερμίδα. Φίλε , σόρρυ, αλλά αν θες κάτι τέτοιο, εκτός του ότι είσαι σε λάθος thread, το κάνεις ΣΠΙΤΙ σου. Simple as that. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 23 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Εγώ να ρωτήσω κάτι δικό μου; Επειδή δείχνει απολαυστικό, και φαντάζομαι θα έχει vegetarian burger.. Γνωρίζουμε τι λάδια χρησιμοποιούν; Τα ψωμάκια με τι λάδι έγιναν; Και τι sauce θα έβαζες για να μη σε ανατινάξει στη θερμίδα; ΙΣΩΣ είναι ιεροσυλία ερώτηση τέτοιου τύπου εδώ μέσα, μη βαράτε αν σας χάλασα το κλίμα, φεύγω. Δεν υπάρχει vegeterian burger. Να φύγετε, να πάτε αλλού. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Ήθελα να ρωτήσω κάτι εντελώς δικό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koveras Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Στις 12/8/2021 στις 11:32 ΠΜ, Ggiorgos7 είπε Κοντά Σκαφιδιά Ηλείας Γίνε πιο συγκεκριμένος αν μπορείς, γιατί θα κατέβω προς τα εκεί σύντομα και φαίνεται ενδιαφέρον το μέρος 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, Koveras είπε Γίνε πιο συγκεκριμένος αν μπορείς, γιατί θα κατέβω προς τα εκεί σύντομα και φαίνεται ενδιαφέρον το μέρος 😀 Στον Φώτη ,έχει και δωμάτια αν αναζητάς οικονομική λύση.Fotis rooms και από κάτω η ταβέρνα.Περιοχη καλακαίικα Για κοκτέιλ θα πας beauvoir Για το μπάνιο σου στον vriniotis αγ.ανδρεα Για το παγωτό σου ,στο ιταλικό στο Κατάκολο Καλά να περάσεις 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Λίγο Εκμεκ να δροσιστούμε... 8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Πάντως @tommybertsen για να μη παρεξηγηθώ, η θερμίδα πήγαινε πακέτο με τη sauce.. το έβαλα τελευταίο.. Το λάδι δεν είναι ζήτημα θερμίδας για μένα. Δε φε-υγει από μέσα μου όσο και από κει που δεν κουνιόμουν για μήνες, ξεκινήσω γυμναστική να το κάψω. Όλες οι θερμίδες καίγονται, όχι αυτά τα λάδια.. Ένα έτος τα έχω βγάλει εκτός, ένα έτος ακίνητος, και είναι το πρώτο μετά από πολλά experimentations που είναι γραμμή στο MiFit τα κιλά μου και τρώω ακόμα πριν κοιμηθώ, ακόμα ποσότητες, ακόμα ντελίβερι αρκετά, ακόμα τηγανητά, ακόμα γλυκά και παγωτά απομιμήσεις. ΔΕΝ πιστεύω πως βάζουν τέτοια λάδια τα τοπ μπεργκεράδικα, ή τουλάχιστον δεν θέλω να το πιστεύω γιατί τους παίρνει να προμηθεύονται και καλύτερα - δεν είναι εργοστάσια. Υ.Γ.: Και χαζεύοντας το, κοίτα τη βρήκα!! Θα πάω.. στο όνομα του insomnia.gr~ επανέρχομαι με πικουλίνες απ' τα αναλώσιμα μου~ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα