Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 12 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Αν είνα όπως του Χολαργού, καμία έκπληξη! Δεν εχω παει στου Χολαργου, αλλα ενας απο την παρεα που ειχε παει το βρηκε εφάμιλλο! Καλα εν τω μεταξύ μιλαμε για κτηνωδεις μερίδες. Ειχαμε παρει και κατι πατατες με ψιψιψονια πανω, αλλα πέσαμε σαν τις ακριδες και δεν εχει φωτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 15 λεπτά πριν, stormrain είπε Δεν εχω παει στου Χολαργου, αλλα ενας απο την παρεα που ειχε παει το βρηκε εφάμιλλο! Καλα εν τω μεταξύ μιλαμε για κτηνωδεις μερίδες. Ειχαμε παρει και κατι πατατες με ψιψιψονια πανω, αλλα πέσαμε σαν τις ακριδες και δεν εχει φωτο Μιας και είμαι σε διατροφή αλλά έχω άδεια την άλλη βδομάδα και είπαμε αν το κάψουμε, θα πεταχτούμε 😛 Λογικά θα είμαι εγκρατής, θα έχει φώτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkatzi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Του κέντρου είναι καλύτερο στα σημεία από το το παλιό, ίσως επειδή είναι και καινούργιο μαγαζί. Πιο χτυπητό σημείο για μένα η τηγανιτή πατάτα. Στο παλιό και στην προηγούμενη τοποθεσία αλλά και στην τωρινή που παρήγγειλα πρόσφατα η πατάτα είχε γεύση από πολυκαιρισμένο λάδι. Στου κέντρου έχω φάει πάνω από 10 φορές και δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Το μπέργκερ από γεύση ήταν πάνω κάτω το ίδιο, αν και του Χολαργού λίγο πιο τσαπατσούλικο στην συναρμολόγηση, και σίγουρα από τα καλύτερα της αγοράς. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2021 από kgkatzi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 38 λεπτά πριν, kgkatzi είπε Στου κέντρου έχω φάει πάνω από 10 φορές Εδώ να πω , πως τόσες φορές μπορεί να μην φάω ποτέ μου συνολικά 😛 Αλλά είναι σημαντικό αυτό που αναφέρεις. Τώρα αν δεν είναι σούπερ καλά συναρμολογημένο, δεν με νοιάζει, μιας και στο στομάχι θα πάει και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 19 hours ago, stormrain said: Juicy Grill Athens... εκπληκτικό! Σε μισώ. Θανάσιμα. 'Ένας απο τους λόγους που θέλω τόσο να έρθω Ελλάδα: juicy grill χολαργού. Αν θα βρω τραπέζι βέβαια.. αυτό είναι άλλο ζήτημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε Σε μισώ. Θανάσιμα. 'Ένας απο τους λόγους που θέλω τόσο να έρθω Ελλάδα: juicy grill χολαργού. Αν θα βρω τραπέζι βέβαια.. αυτό είναι άλλο ζήτημα Ελα Κεντρο, σιγουρα θα βρεις εχει απλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eloc0n Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μιάς και μιλάμε για Juicy Αθήνας. 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Ε ναι... Μιας και μιλάμε για Juicy Grill Αθήνας... 😛 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενα θα σας πω..με τα burger που βαζετε τις τελευταιες μερες και προσπαθω να τα αποφυγω τον τελευταιο καιρο. Spoiler ΓΑΜΙΕΣΤΕ 😛 Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2021 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, icenex είπε Ενα θα σας πω εγω με τα burger που βαζετε τις τελευταιες μερες και προσπαθω να τα αποφυγω τον τελευταιο καιρο. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ΓΑΜΙΕΣΤΕ 😛 Μου θύμισες το παρακάτω, από τον φοβερό Τσάκωνα: 😄 Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 16 ώρες πριν, icenex είπε Ενα θα σας πω..με τα burger που βαζετε τις τελευταιες μερες και προσπαθω να τα αποφυγω τον τελευταιο καιρο. Απόκρυψη περιεχομένων ΓΑΜΙΕΣΤΕ 😛 Θα σε καθησυχάσω, λέγοντάς σου πως από σήμερα άρχισα πάλι τα 2% γιαουρτάκια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Tacos και chimichanga. Χαλια προοπτική, τελεια φαγητα 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Κατι ελαφρύ 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 H γουρουνοπουλα αρκετά καλη. Κατατα meh. 8 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα και συγγνώμη για το off topic. Έχουμε καμια καλή πρόταση για Λευκάδα/Νυδρί σε ταβέρνα εστιατόριο; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα