Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Στον κυρ Γιώργο.Άλλη φάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Ggiorgos7 είπε Στον κυρ Γιώργο.Άλλη φάση Δειχνει δυνατος Επισης σε γκουγκλαρισμα παιζει να ειναι το μαγαζι με τις υψηλοτερες κριτικες σε συνδιασμο με το πληθος τους που εχω συναντησει ποτε 4,9 στα 5 με 1500+ αξιολογησεις. Μαλλον ειναι η επομενη σταση μου... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Δειχνει δυνατος Επισης σε γκουγκλαρισμα παιζει να ειναι το μαγαζι με τις υψηλοτερες κριτικες σε συνδιασμο με το πληθος τους που εχω συναντησει ποτε 4,9 στα 5 με 1500+ αξιολογησεις. Μαλλον ειναι η επομενη σταση μου... Είχα κάτσει πριν 10χρονια νομίζω;Ο κυρ Γιώργος πρώτα είναι άνθρωπος ...και αυτό λέει πολλά στις μέρες μας.Ναι να πας ,μπορείς να το συνδυάσεις με Επίδαυρο και βόλτα στο ανατολικό κομμάτι του νομού 🙂 Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2021 από Ggiorgos7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε Είχα κάτσει πριν 10χρονια νομίζω;Ο κυρ Γιώργος πρώτα είναι άνθρωπος ...και αυτό λέει πολλά στις μέρες μας.Ναι να πας ,μπορείς να το συνδυάσεις με Επίδαυρο και βόλτα στο ανατολικό κομμάτι του νομού 🙂 Εχω παει αρκετες φορες προς εκεινο το κομματι και το συνδυαζα και με θεατρο στην επιδαυρο.Το μαγαζι ομως δεν το ηξερα καθολου. Οποτε αφου το εμαθα απο εσενα θα το επισκεφθω σιγουρα στην επομενη εκδρομη. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2021 από Menelaos83 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Τορτίγιες με γέμιση κοτόπουλο και δημητριακά και κοκτέιλ στον Χολαργό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 εγω τορτιγιες παντως δε βλεπω παρα μονο τυροπιτες κουρου... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Σοκολατόπιτα και cookies Και περιμένουμε την ισοφάριση από cr7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Ερώτηση κρίσεως: Tips για να ξεχωρίζετε την φρέσκια πατάτα απ την προτηγανισμένη; Προφανώς 9.5/10 έχουν προτηγ. απλά λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 φιλε και η φρεσκια προτηγανιζεται πριν σερβιριστει,αλλιως δε θα προλαβαιναν να σερβιρουν τοσο κοσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 32 minutes ago, Kostasspil said: Ερώτηση κρίσεως: Tips για να ξεχωρίζετε την φρέσκια πατάτα απ την προτηγανισμένη; Προφανώς 9.5/10 έχουν προτηγ. απλά λέω εδώ και πολλά χρονια υπάρχουν κάποιες εταιρίες που κάθε μέρα κάνουν δρομολόγια και μοιράζουν φρεσκοκομμένες (Αθήνα/Πειραιά τουλάχιστον), πολλά μαγαζιά τους προτιμάνε γιατί είναι καλύτερη ποιότητα από την κατεψυγμένη/προτηγανισμένη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 42 minutes ago, 3DJIN said: φιλε και η φρεσκια προτηγανιζεται πριν σερβιριστει,αλλιως δε θα προλαβαιναν να σερβιρουν τοσο κοσμο. Αλλο η φρεσκια που την έχεις απλά έτοιμη όμως, αλλο η κατεψυγμένη. Εγω ρωταω πως μπορεις να τις ξεχωρισεις, αν μπορεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 δεν εχει αλλο και αλλο ,περιπλεκετε τα πραγματα οι ερασιτεχνες με οτι πιβα διαβαζετε στο ιντενετ,αμα σου φτιαξω πατατα ουτε που θα καταλαβεις ποια θα ειναι κομμενη αυθημερον και ποια 20 μερες πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Τι να την κάνω την φρέσκια αν η ποικιλία δεν κάνει για τηγάνι ή είναι λάθος τηγανισμένη με αποτέλεσμα να είναι μαλακιά εξωτερικά και παπαριασμένη γενικότερα? 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Σωστός, υπάρχουν ακόμα μαγαζιά που σερβίρουν φρέσκια μεν, λάθος ποικιλία δε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 On 23/06/2021 at 15:47, Ggiorgos7 said: Στον κυρ Γιώργο.Άλλη φάση Ωχ τωρα το ειδα αυτο! Τρομερός ο Μπατζάβαλης, έχω πάει πολλές φορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα