Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 57 λεπτά πριν, *nenya* είπε Βασικα γιατι εφυγε αυτη η αλυσιδα Δεν γνωριζω καθολου. 58 λεπτά πριν, *nenya* είπε Hard Rock Cafe μας έχει μεινει δεν εχω παει ποτε εν τω μεταξυ...αλλα δεν μου ερχεται και καποιο αλλο στο μυαλο που να ειναι και μεγαλη αλυσιδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Εγώ πάντως τις καλύτερες μάσες σε τέτοιου στυλ μαγαζιά τις έχω κάνει στα Ruby Tuesday που ήταν στο Ρέντη Βέβαια δούλευε ο (νυν) κουμπάρος μου εκεί, οπότε εντάξει υπήρχε άλλο επίπεδο σέρβις (και χρεώσεων) 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Applebee’s Γλυφαδας, ατελείωτα Σαββατα. Πολυ κρίμα που έφυγαν. Ομως και τα fridays ακόμα μια χαρά ειναι , δε πας άλλωστε σε μαγαζί με σαλτσαρες κλπ για να φας καμία τρελή ποιότητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Εγώ σαν επαρχιώτης θυμάμαι τα ruby Tuesday στο Mall. Γινόταν χαμός πήγαινα πρωί και έκλεινα τραπέζι για να φάω το μεσημέρι μετά τα ψώνια. Δεν ξέρω αν ήταν τόσο καλά ή εγώ τα έβλεπα έτσι μιας μιας και δεν είχαμε κάτι παρόμοιο στην επαρχία αλλά θυμάμαι ακόμα φανταστικά - και ακριβά - φαγητά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Στις 5/6/2021 στις 2:48 ΜΜ, margaritagr είπε Applebee’s Γλυφαδας, ατελείωτα Σαββατα. Πολυ κρίμα που έφυγαν. Ομως και τα fridays ακόμα μια χαρά ειναι , δε πας άλλωστε σε μαγαζί με σαλτσαρες κλπ για να φας καμία τρελή ποιότητα Σημειο κατατεθεν της γλυφαδας εκεινα τα χρονια,περιμεναμε στην ουρα για να μπουμε και φυσικα τεραστιες μεριδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 On 05/06/2021 at 11:40, *nenya* said: Πωπω τι μου θυμισες, Applebee's Αμπελοκηπων. Βασικα γιατι εφυγε αυτη η αλυσιδα; Αστοχίες της διοίκησης και έλλειψη προσαρμογής σε νέα δεδομένα κάτι που έκανε την διοίκηση να φεσώσει πολλούς και πρώτα από όλα τους υπαλλήλους που τους είχαν απλήρωτους 3 μήνες. Αφού τους τρέξανε υπάλληλοι και συνεργάτες στην επιθεώρηση εργασίας και τα δικαστήρια, η διοίκηση (και συγκεκριμένα ο Γκορίτσας) είπε ότι δεν πρόκειται να πληρώσει τίποτα και μια μέρα ρίξανε το φέσι σε όλους (εργαζομένους, προμηθευτές, ΙΚΑ, τράπεζες) και φύγανε νύχτα στο εξωτερικού αφήνοντας τους ιθαγενείς στην Ελλάδα (εσύ, εγώ και οι λοιποί) να πληρώσουν τα δικά τους σπασμένα και χρέη. Κλασσικά και ελληνικά δηλαδή, και κυρίως νοικοκυρεμένα. 5 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafa1919 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Στις 6/6/2021 στις 9:24 ΜΜ, Ggiorgos7 είπε Αχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Pancake Zambri 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 WD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα