Menelaos83 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Στις 19/2/2021 στις 5:25 ΜΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε Τι συνεβη? Το εχω σε εκτιμηση το μαγαζι γενικα για αυτο ρωταω... Καταρχιν οι υπαλληλοι ηταν λες και εκαναν την χαρη και με εξυπηρετουσαν. Το γεγονος ομως που συνεβη ηταν το εξης: Ζηταω απο την υπαλληλο, επειδη δεν ηθελα 2 μπαλες παγωτο ηθελα ομως 2 γευσεις να μου βαλουν μιση μιση ποσοτητα, αν και ξερω ηταν καθαρα στην διακριτικη τους ευχερεια και αν μου αρνιοντουσαν ισως το θεωρουσα λογικο(προσωπικα αν ειχα μαγαζι θα εξυπηρετουσα τον πελατη). Ρωτησε καποιον και ειπε οκ. Οταν ηρθε η ωρα να πληρωσω ομως με χρεωσε σαν να πηρα 2 μπαλες.Εκει λοιπον με ενοχλησε και δεν το περιμενα ειδικα απο μαγαζι που μολις ειχε ανοιξει. Χαμενος δεν βγηκα εγω αλλα το ιδιο το μαγαζι, γτ απλα αγοραζω απο αλλου με καλυτερη ποιοτητα. 1 1
VonLoutsos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 10 minutes ago, Menelaos83 said: Καταρχιν οι υπαλληλοι ηταν λες και εκαναν την χαρη και με εξυπηρετουσαν. Το γεγονος ομως που συνεβη ηταν το εξης: Ζηταω απο την υπαλληλο, επειδη δεν ηθελα 2 μπαλες παγωτο ηθελα ομως 2 γευσεις να μου βαλουν μιση μιση ποσοτητα, αν και ξερω ηταν καθαρα στην διακριτικη τους ευχερεια και αν μου αρνιοντουσαν ισως το θεωρουσα λογικο(προσωπικα αν ειχα μαγαζι θα εξυπηρετουσα τον πελατη). Ρωτησε καποιον και ειπε οκ. Οταν ηρθε η ωρα να πληρωσω ομως με χρεωσε σαν να πηρα 2 μπαλες.Εκει λοιπον με ενοχλησε και δεν το περιμενα ειδικα απο μαγαζι που μολις ειχε ανοιξει. Χαμενος δεν βγηκα εγω αλλα το ιδιο το μαγαζι, γτ απλα αγοραζω απο αλλου με καλυτερη ποιοτητα. Σφάλμα η χρέωση όμως όταν πλήρωνες δεν το κατάλαβες να του πεις πως μια μπάλα πήρες και αν ειναι να πληρώσεις 2 να σου βάλει και την άλλη;
Menelaos83 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, VonLoutsos είπε Σφάλμα η χρέωση όμως όταν πλήρωνες δεν το κατάλαβες να του πεις πως μια μπάλα πήρες και αν ειναι να πληρώσεις 2 να σου βάλει και την άλλη; Και βεβαια το ειπα αλλα μου ειπε η υπαλληλος αυτη την εντολη εχω.Οτι δλδ πρακτικα μου εβαλε 2 μπαλες. 1 1
vforvaggelis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 15 ώρες πριν, Lilith19 είπε Κολασμένα φαίνονται όλα, δεν είναι όμως λίγο ακραία ακριβά; Ναι μερικα ειναι πολυ ακριβα (και δνε τα προτιμησα φυσικα) αλλα καλως η κακως δεν υπαρχουν αλλου... 5 ώρες πριν, Thresh είπε Σχεδον 12 ευρώ για το Kit Kat Matcha... 120 ευρώ να μου έδιναν δεν το έτρωγα. 😛 Οπως θα δεις και στην φωτο δεν το πηρα!
invisiblesurfer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Και βεβαια το ειπα αλλα μου ειπε η υπαλληλος αυτη την εντολη εχω.Οτι δλδ πρακτικα μου εβαλε 2 μπαλες. Προσωπικά θα του έλεγα να το φάνε μόνοι τους
Fotis13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 19 ώρες πριν, moure είπε Ωραιο marbling @moure Lagom 7
sndev Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Εντύπωσεις απο lagom? Παίχτες του μαστερσεφ ειναι εκεί ο ενας ειναι ο Γλωσσιδης κ επειδη δε τον συμπαθώ δε πηρα ποτε να δοκιμάσω 😁 1
Fotis13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, sndev είπε Εντύπωσεις απο lagom? Παίχτες του μαστερσεφ ειναι εκεί ο ενας ειναι ο Γλωσσιδης κ επειδη δε τον συμπαθώ δε πηρα ποτε να δοκιμάσω 😁 Σωστα , τιμια προταση καλες σε ποσοτητα μεριδες .Ας το πουμε streed food pasta εξεγευνισμενο . Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από Fotis13 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Στις 21/2/2021 στις 2:42 ΜΜ, moure είπε Wagyu?
moure Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 56 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε Wagyu? Ναι.Ειχε φέρει ο Βασιλόπουλος το Σάββατο.
Megatontnt Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μπορεί να μη φαίνεται στην φωτό τόσο ωραίο... 7
Speculoos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 H κάμερα με πρόδωσε στη δεύτερη φωτογραφία, η τούρτα ασύγκριτα καλύτερη σε σχέση με την ποιότητα της φωτό. Δύο μαγαζιά από την ίδια ζαχαροπλάστη, το ένα μόνο με donuts, το άλλο μόνο με γλυκά κατά παραγγελία. 10
Menelaos83 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, Speculoos είπε H κάμερα με πρόδωσε στη δεύτερη φωτογραφία, η τούρτα ασύγκριτα καλύτερη σε σχέση με την ποιότητα της φωτό. Δύο μαγαζιά από την ίδια ζαχαροπλάστη, το ένα μόνο με donuts, το άλλο μόνο με γλυκά κατά παραγγελία. Μαλλον λιγο μακρια για να αγορασουμε και μεις😪
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 εχει δοκιμασει κανεις απο birdman ? ειδα μερικα πιατα ,πρεπει να μετραει αλλα για να κατσεις ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα