Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 19/2/2021 στις 5:25 ΜΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε

Τι συνεβη?

Το εχω σε εκτιμηση το μαγαζι γενικα για αυτο ρωταω...

Καταρχιν οι υπαλληλοι ηταν λες και εκαναν την χαρη και με εξυπηρετουσαν.

Το γεγονος ομως που συνεβη ηταν το εξης:

Ζηταω απο την υπαλληλο, επειδη δεν ηθελα 2 μπαλες παγωτο ηθελα ομως 2 γευσεις να μου βαλουν μιση μιση ποσοτητα, αν και ξερω ηταν καθαρα στην διακριτικη τους ευχερεια και αν μου αρνιοντουσαν ισως το θεωρουσα λογικο(προσωπικα αν ειχα μαγαζι θα εξυπηρετουσα τον πελατη). Ρωτησε καποιον και ειπε οκ. Οταν ηρθε η ωρα να πληρωσω ομως με χρεωσε σαν να πηρα 2 μπαλες.Εκει λοιπον με ενοχλησε και δεν το περιμενα ειδικα  απο μαγαζι που μολις ειχε ανοιξει.

Χαμενος δεν βγηκα εγω αλλα το ιδιο το μαγαζι, γτ απλα αγοραζω απο αλλου με καλυτερη ποιοτητα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 minutes ago, Menelaos83 said:

Καταρχιν οι υπαλληλοι ηταν λες και εκαναν την χαρη και με εξυπηρετουσαν.

Το γεγονος ομως που συνεβη ηταν το εξης:

Ζηταω απο την υπαλληλο, επειδη δεν ηθελα 2 μπαλες παγωτο ηθελα ομως 2 γευσεις να μου βαλουν μιση μιση ποσοτητα, αν και ξερω ηταν καθαρα στην διακριτικη τους ευχερεια και αν μου αρνιοντουσαν ισως το θεωρουσα λογικο(προσωπικα αν ειχα μαγαζι θα εξυπηρετουσα τον πελατη). Ρωτησε καποιον και ειπε οκ. Οταν ηρθε η ωρα να πληρωσω ομως με χρεωσε σαν να πηρα 2 μπαλες.Εκει λοιπον με ενοχλησε και δεν το περιμενα ειδικα  απο μαγαζι που μολις ειχε ανοιξει.

Χαμενος δεν βγηκα εγω αλλα το ιδιο το μαγαζι, γτ απλα αγοραζω απο αλλου με καλυτερη ποιοτητα.

Σφάλμα η χρέωση όμως όταν πλήρωνες δεν το κατάλαβες να του πεις πως μια μπάλα πήρες και αν ειναι να πληρώσεις 2 να σου βάλει και την άλλη;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, VonLoutsos είπε

Σφάλμα η χρέωση όμως όταν πλήρωνες δεν το κατάλαβες να του πεις πως μια μπάλα πήρες και αν ειναι να πληρώσεις 2 να σου βάλει και την άλλη;

Και βεβαια το ειπα αλλα μου ειπε η υπαλληλος αυτη την εντολη εχω.Οτι δλδ πρακτικα μου εβαλε 2 μπαλες.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Lilith19 είπε

Κολασμένα φαίνονται όλα, δεν είναι όμως λίγο ακραία ακριβά;

Ναι μερικα ειναι πολυ ακριβα (και δνε τα προτιμησα φυσικα) αλλα καλως η κακως δεν υπαρχουν αλλου...

5 ώρες πριν, Thresh είπε

Σχεδον 12 ευρώ για το Kit Kat Matcha...

120 ευρώ να μου έδιναν δεν το έτρωγα. 😛

Οπως θα δεις και στην φωτο δεν το πηρα! :P

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Menelaos83 είπε

Και βεβαια το ειπα αλλα μου ειπε η υπαλληλος αυτη την εντολη εχω.Οτι δλδ πρακτικα μου εβαλε 2 μπαλες.

Προσωπικά θα του έλεγα να το φάνε μόνοι τους

Δημοσ.

Εντύπωσεις απο lagom? Παίχτες του μαστερσεφ ειναι εκεί ο ενας ειναι ο Γλωσσιδης κ επειδη δε τον συμπαθώ δε πηρα ποτε να δοκιμάσω 😁

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, sndev είπε

Εντύπωσεις απο lagom? Παίχτες του μαστερσεφ ειναι εκεί ο ενας ειναι ο Γλωσσιδης κ επειδη δε τον συμπαθώ δε πηρα ποτε να δοκιμάσω 😁

Σωστα , τιμια προταση  καλες σε ποσοτητα μεριδες .Ας  το πουμε streed food pasta εξεγευνισμενο .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

H κάμερα με πρόδωσε στη δεύτερη φωτογραφία, η τούρτα ασύγκριτα καλύτερη σε σχέση με την ποιότητα της φωτό.

Δύο μαγαζιά από την ίδια ζαχαροπλάστη, το ένα μόνο με donuts, το άλλο μόνο με γλυκά κατά παραγγελία.

IMG-20210223-WA0001.jpg.a40ac96647981f7d4be0f0663c857c95.jpgIMG_20210220_144154.jpg.e3d7bd998898cb76331fe1b5fd64ce53.jpgIMG_20210220_155627.jpg.aeb855cddedeb395c2b3abda93bdc94c.jpg

• Like 10
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Speculoos είπε

H κάμερα με πρόδωσε στη δεύτερη φωτογραφία, η τούρτα ασύγκριτα καλύτερη σε σχέση με την ποιότητα της φωτό.

Δύο μαγαζιά από την ίδια ζαχαροπλάστη, το ένα μόνο με donuts, το άλλο μόνο με γλυκά κατά παραγγελία.

IMG-20210223-WA0001.jpg.a40ac96647981f7d4be0f0663c857c95.jpgIMG_20210220_144154.jpg.e3d7bd998898cb76331fe1b5fd64ce53.jpgIMG_20210220_155627.jpg.aeb855cddedeb395c2b3abda93bdc94c.jpg

Μαλλον λιγο μακρια για να αγορασουμε και μεις😪

Δημοσ.

εχει δοκιμασει κανεις απο birdman ?

ειδα μερικα πιατα ,πρεπει να μετραει αλλα για να κατσεις ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...