Megatontnt Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 6 minutes ago, Edel said: Ρε σατανά, αυτό στο κεμπάπ τι είναι; κρέμα γάλακτος; γιατί για γιαουρτλου δε μου μοιάζει. Και επίσης η τελευταία τούρτα έχει μαλτιζερς και πουρακια; ωνσγ η τελευταια φωτο ειναι βαφλα με μαλτιζερς και πουρακια οπως ειπες 2
evabb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, Fotis13 είπε 29 burgers (τεινω να γινω ο καλυτερος πελατης τους χαχα ) και Sushimou @evabb ηταν εξαιρετικο ! Χαίρομαι που σου άρεσε.
margaritagr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Από bufala gelato, ξέχασα να βγάλω και το παγωτό φωτο , ήταν μια μπάλα μπανοφι 13 1
Menelaos83 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 5 ώρες πριν, margaritagr είπε Από bufala gelato, ξέχασα να βγάλω και το παγωτό φωτο , ήταν μια μπάλα μπανοφι Περναω σχεδον καθημερινα απο της Νεας Σμυρνης ,αλλα δυστυχως λογω κακης συμπεριφορας και πολιτικης του μαγαζιου, οταν ειχε ανοιξει, το διεγραψα για παντα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 59 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Περναω σχεδον καθημερινα απο της Νεας Σμυρνης ,αλλα δυστυχως λογω κακης συμπεριφορας και πολιτικης του μαγαζιου, οταν ειχε ανοιξει, το διεγραψα για παντα. Τι συνεβη? Το εχω σε εκτιμηση το μαγαζι γενικα για αυτο ρωταω...
vforvaggelis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Ας βοηθησω και εγω λιγο.... (τα πατατακια ρυζιου δεν ειναι δικα μου και ζηταω συγγνωμη για αυτη την προσβολη ) 10
Grim Ripper Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Το είχα ξεχάσει το thread είναι η αλήθεια... Πριν 1 μήνα περίπου ανέβηκα για κάποιες δουλειές στην Αγία Παρασκευή και είπα να δοκιμάσω το Jerry's Food Truck να δω τι λέει. Δυστυχώς δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Δεν νομίζω να ξαναπάρω. 11
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, vforvaggelis είπε Ας βοηθησω και εγω λιγο.... (τα πατατακια ρυζιου δεν ειναι δικα μου και ζηταω συγγνωμη για αυτη την προσβολη ) Που. Που τα βρηκες αυτα. Που.
vforvaggelis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, stormrain είπε Που. Που τα βρηκες αυτα. Που. ngt.gr Τα περισσοτερα ειναι κλασικ αμερικανιες β διαλογης να ξερεις. Για παραδειγμα το yoohoo δεν ειναι το κλασικο σοκολατουχο, ειναι νερο με κατι ζαχαρουχα κλπ. 1 1
margaritagr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Ολο βλέπω αυτή τη σελίδα αλλά αποφεύγω να παραγγείλω Είναι μεγάλη κόλαση
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, vforvaggelis είπε ngt.gr Τα περισσοτερα ειναι κλασικ αμερικανιες β διαλογης να ξερεις. Για παραδειγμα το yoohoo δεν ειναι το κλασικο σοκολατουχο, ειναι νερο με κατι ζαχαρουχα κλπ. 9 ώρες πριν, margaritagr είπε Ολο βλέπω αυτή τη σελίδα αλλά αποφεύγω να παραγγείλω Είναι μεγάλη κόλαση Ωπ την εχω πετυχει κι εγωτην σελιδα, ευχαριστω @vforvaggelis! Θα την τιμησω! Προς το παρον εχω πετυχει μια καβα η οποια φερνει κατι κουλα προιοντα (οπως κατι snack απο τα Fridays και κατι εκπληκτικες γευσεις απο πατατακια) και ξεχαρμανιαζω εκει 😁 Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Eιδικα τα πατατακια αυτα ειναι respect! Tωρα εφεραν και μια αλλη μαρκα οποτε πηρα (μεταξυ αλλων) και κατι αλλα με μαυρο χαβιαρι. Γιατι μου αξιζει βεβαιως βεβαιως 10
Lilith19 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Στις 19/2/2021 στις 9:56 ΜΜ, vforvaggelis είπε ngt.gr Τα περισσοτερα ειναι κλασικ αμερικανιες β διαλογης να ξερεις. Για παραδειγμα το yoohoo δεν ειναι το κλασικο σοκολατουχο, ειναι νερο με κατι ζαχαρουχα κλπ. Κολασμένα φαίνονται όλα, δεν είναι όμως λίγο ακραία ακριβά; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 On 19/02/2021 at 21:56, vforvaggelis said: ngt.gr Τα περισσοτερα ειναι κλασικ αμερικανιες β διαλογης να ξερεις. Για παραδειγμα το yoohoo δεν ειναι το κλασικο σοκολατουχο, ειναι νερο με κατι ζαχαρουχα κλπ. Σχεδον 12 ευρώ για το Kit Kat Matcha... 120 ευρώ να μου έδιναν δεν το έτρωγα. 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα