Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Από τα χθές Παίξαμε dominos.Μπαλα δεν παίξαμε.Τουλαχιστον η πίτσα 🍕 ήταν καλή. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από Ggiorgos7
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2021 από Ggiorgos7
Fotis13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 29 burgers (τεινω να γινω ο καλυτερος πελατης τους χαχα ) και Sushimou @evabb ηταν εξαιρετικο ! 8
maarinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Τι υφή γεύση αφήνει το φίλο από φύκι???
Menelaos83 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 55 λεπτά πριν, Fotis13 είπε 29 burgers (τεινω να γινω ο καλυτερος πελατης τους χαχα ) και Sushimou @evabb ηταν εξαιρετικο ! Μιας και ειμαι της περιοχης αλλα δεν εχω δοκιμασει για πες για το 29... Προφανως βεβαια για να εχεις γινει ο καλυτερος πελατης ειναι καλο , αλλα σε σχεση με τα υπολοιπα απο τριγυρω περιοχες?
Fotis13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 52 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Μιας και ειμαι της περιοχης αλλα δεν εχω δοκιμασει για πες για το 29... Προφανως βεβαια για να εχεις γινει ο καλυτερος πελατης ειναι καλο , αλλα σε σχεση με τα υπολοιπα απο τριγυρω περιοχες? Εγω δεν ειμαι απο την περιοχη οποτε δεν ξερω τι προσφερει ο ανταγωνισμος .
sndev Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 κ εμένα μου εχει ξεφύγει αυτο το burgeradiko δε το ήξερα , σε εκείνες τις περιοχές παντως το μονο που καπως ξεχώρισα ειναι το Bullseye 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 36 minutes ago, sndev said: κ εμένα μου εχει ξεφύγει αυτο το burgeradiko δε το ήξερα , σε εκείνες τις περιοχές παντως το μονο που καπως ξεχώρισα ειναι το Bullseye To οποίο έκλεισε πολλά καταστήματά του ή κάνω λάθος? Των Μελισσίων εξαφανίστηκε αν δεν κάνω λάθος, ευτυχώς άνοιξε το SOHO του Σκαρμούτσου...
sndev Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 τι να σου πω.. εχω κανα 6 μηνο να παρω απο κει σίγουρα, γτ κανενα δεν πιάνει τα δικα μου burger τωρα φτιάχνω να καταλαβεις ψωμάκια πατατας για να φτιάξω το βράδυ burgers 😂 στη Καλλιθέα το κατάστημα υπάρχει πάντως το βγαζει στο efood, εαν έκλεισε ομως σαν αλυσιδα κ το λειτουργεί το καθενα αυτόνομα δε ξερω αν αλλαξε κ τη ποιότητα
Fotis13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 32 λεπτά πριν, Thresh είπε To οποίο έκλεισε πολλά καταστήματά του ή κάνω λάθος? Των Μελισσίων εξαφανίστηκε αν δεν κάνω λάθος, ευτυχώς άνοιξε το SOHO του Σκαρμούτσου... Εχω φαει στων Μελισσιων ,καλο ηταν .SΟΗΟ δεν εχω παει ακομα .
Edel Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 41 λεπτά πριν, mclein² είπε Ρε σατανά, αυτό στο κεμπάπ τι είναι; κρέμα γάλακτος; γιατί για γιαουρτλου δε μου μοιάζει. Και επίσης η τελευταία τούρτα έχει μαλτιζερς και πουρακια; ωνσγ 1
Menelaos83 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Στης καλλιθεας υπαρχει ακομα,οποτε απλα εκλεισε κατέπιλογη σε καποιες περιοχες. Εγω παιζω πολυ με la strega ,του οποιου το burger ειναι πολυ δυνατο(ειδικα το real)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 3 minutes ago, Fotis13 said: Εχω φαει στων Μελισσιων ,καλο ηταν .SΟΗΟ δεν εχω παει ακομα . Yeah και μένα μου άρεσε ρε γμτ. To SOHO μου άρεσε επίσης, πολύ καλό imo... 2
Menelaos83 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Edel είπε Ρε σατανά, αυτό στο κεμπάπ τι είναι; κρέμα γάλακτος; γιατί για γιαουρτλου δε μου μοιάζει. Και επίσης η τελευταία τούρτα έχει μαλτιζερς και πουρακια; ωνσγ Κρεμα γαλακτος σε κεμπαμπ δυσκολο παντως,δεν παει κιολας ιδιαιτερα.Προφανως εχει γινει πιο ρευστο λογω του ζεστου κεμπαμπ. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα