margaritagr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Τωρα που άνοιξε Jerry's στην Ν. Σμύρνη για πείτε όσοι ξέρετε, τι είναι μαστ να παραγγείλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, margaritagr είπε Τωρα που άνοιξε Jerry's στην Ν. Σμύρνη για πείτε όσοι ξέρετε, τι είναι μαστ να παραγγείλω; Εμενα μου αρεσουν αρκετα τα 2 burger με την φραουλα, το strawburger και red burger και το chocoτσουρεκακι ηταν πολυ καλο. Απο τα donuts του οτι εχω δοκιμασει ειναι νοστιμα, τα μονα που με απογοητευσαν γιατι με αφησαν αδιαφορο και δεν τα ξαναπηρα ποτε ηταν τα jerrys balls... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, margaritagr είπε Τωρα που άνοιξε Jerry's στην Ν. Σμύρνη για πείτε όσοι ξέρετε, τι είναι μαστ να παραγγείλω; χαχαχα θα παω και εγω ειναι στο προγραμμα αλλα στου Χαλανδριου ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, margaritagr είπε Τωρα που άνοιξε Jerry's στην Ν. Σμύρνη για πείτε όσοι ξέρετε, τι είναι μαστ να παραγγείλω; Πραγματικα δεν ξερεις τι να διαλεξεις. Περασα σημερα και μονο που κοιταξα επαθα ζαχαρο😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1. Ταρτα λεμονιου 2. bitter σοκολατα με φουντουκια 3. ταρτα αμυγδαλου με θυμαρισιο μελι Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από Megatontnt 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eloc0n Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, margaritagr είπε Τωρα που άνοιξε Jerry's στην Ν. Σμύρνη για πείτε όσοι ξέρετε, τι είναι μαστ να παραγγείλω; Πάρε ένα sweet box 4 ατόμων (solo) και λύθηκε το πρόβλημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 14 ώρες πριν, margaritagr είπε Τωρα που άνοιξε Jerry's στην Ν. Σμύρνη για πείτε όσοι ξέρετε, τι είναι μαστ να παραγγείλω; Αν θες να φας κάτι μέτριο προς κακό αλλά εντυπωσιακό σε εμφάνιση και ιδανικό για να ανεβάσεις φώτο στο ινσταγκραμ πάρε ένα σοκομπεργκερ καί ένα κουτί γιά δύο με σύριγγα. Αν θες να φας κάτι νόστιμο και κυρίως φρέσκο και όχι πλαστικοποιημενο να πας αλλού 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, di maria kun είπε Αν θες να φας κάτι μέτριο προς κακό αλλά εντυπωσιακό σε εμφάνιση και ιδανικό για να ανεβάσεις φώτο στο ινσταγκραμ πάρε ένα σοκομπεργκερ καί ένα κουτί γιά δύο με σύριγγα. Αν θες να φας κάτι νόστιμο και κυρίως φρέσκο και όχι πλαστικοποιημενο να πας αλλού Θα συμφωνήσω...μονο το τσουρέκι του αξίζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, arxontas2323 είπε Θα συμφωνήσω...μονο το τσουρέκι του αξίζει Μαν ειναι πως θα σου τυχει εγω πηρα τσουρεκι και ηταν μπαγιατικο με μια σοκολατα της κακιας ωρας,παρολαυτα ειχε καμια 10ρια ατομα αναμονη.... edit νεαρης ηλικιας με το κινητο στο χερι να βγαλουν φωτος... Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από di maria kun 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, di maria kun είπε Μαν ειναι πως θα σου τυχει εγω πηρα τσουρεκι και ηταν μπαγιατικο με μια σοκολατα της κακιας ωρας,παρολαυτα ειχε καμια 10ρια ατομα αναμονη.... edit νεαρης ηλικιας με το κινητο στο χερι να βγαλουν φωτος... Εχω παααρα πολύ καιρό να πάρω αλλά συνήθως οταν περνάω εχει μικρές ηλικίες...για ενα στορυ ζουν τα παιδιά 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε Εχω παααρα πολύ καιρό να πάρω αλλά συνήθως οταν περνάω εχει μικρές ηλικίες...για ενα στορυ ζουν τα παιδιά 😂😂 Το παράλογο είναι ό,τι πρόκειται για κάτι φαγώσιμο. Οκ να κάνεις μια δραστηριότητα να πας ένα ταξίδι στο εξωτερικό να δεις κάτι εναλλακτικό να βγάλεις στοριες. Το φαγητό πρωτίστως είναι για να το τρως όχι για να το φωτογραφίζεις. Ίδια ακριβώς εμπειρία στο συγκεκριμένο μαγαζάκι. Μια πολύχρωμη μετριότητα. Προτιμώ να σκάσω το 15ρι να φάω ένα τσουρέκι κάστανο τερκενλη που ξέρω είναι στάνταρακι αν και ακριβό πάρα αυτό 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Καλα ρε παιδια δεν ειναι και φαγητο φαγητο...Ενα γλυκο ειναι που αν δεν ειναι και καπως εντυπωσιακο και διαφορετικο απο τα ηδη υπαρχοντα (βλεπε νανου) δεν θα ειχαν καν λογω υπαρξης...Πιανουν λιγο την γευση (οχι οτι ειναι καλα απλως ειναι οπως καθε donut και αντιστοιχο προιον) πιανουν λιγο τον εντυπωσιασμο του θεματος και κανουν μια καποια επιτυχια... Δεν χρειαζεται ολα τα φαγητα να ειναι φιλοσοφημενα η vfm η γκουρμε η δεν ξερω και εγω τι...Μια χαζολιχουδια ειναι βασικα και για αυτο που ειναι, ειναι μια χαρα. Δεν νομιζω οτι ενα donut θα μπορουσε να ειναι και πολυ πιο νοστιμο...Για το τσουρεκι ναι δεν το συζηταω... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Food trend της εποχής ειναι η υπερβολή. Μου θυμίζει το μπαρμπεεκιου στο γλυκό του. Προφανως δεν περιμένεις ποιότητα, λιγο να ικανοποιήσεις τη γεύση σου και την περιέργεια σου σαν άνθρωπος που του αρέσουν οι γεύσεις. Απο τα hot dog μέχρι τις κολοκυθοσουπες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δυνατό.Αλλα κάτι λείπει ... Η 🍺 δεν με εντυπωσίασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέτρια είναι, αλλά ούτως ή άλλως δεν έκανες και τον καλύτερο συνδυασμό (αν συνόδεψες τη μερίδα με αυτή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα