Fotis13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 29 burgers ,κοτοπουλακι και γλυκακι κεικ μηλου 12
j0hnn1e Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 On 21/01/2021 at 16:04, Megatontnt said: επιστρεφω με - μικρό "mega-post" - συγνωμη αν δεν επιτρεπεται το google drive share link, αλλα ειναι πολλες οι φωτογραφιες. Hide contents https://drive.google.com/drive/folders/1yCiIvxv2AGnmznpcUsCcar3ZI-pA1qbc?usp=sharing Μας ξεφτύλισε όλους. Άξιος. Όχι, άξιος! 1
*nenya* Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 On 21/01/2021 at 15:59, haris_216 said: Ααααχ nenya αναρωτιέμαι αν έχεις μετασχηματισθεί κι εσύ ή αποκηρύσσεις το δημιούργημά σου με τρόμο Τα βλεπω και φρικαρω 😂 και συνεχιζω να επιμένω anti-fitness! (Την υπαρξη των σαλατων στον ματαιο τουτο κοσμο δεν θα την καταλαβω ποτε!)
phanispal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Το νήμα με τις ψησταριές υγραερίου είναι μακράν πιο anti-fitness από εδώ.
Megatontnt Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 47 minutes ago, phanispal said: Το νήμα με τις ψησταριές υγραερίου είναι μακράν πιο anti-fitness από εδώ. Συγνώμη αν μπήκε κάποια σαλάτα μαζί σε όλα. Αλλά ήταν για να γλυστραει καλύτερα το φαγητό στο στομάχι 1
Pankar95 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Έχουμε καθολου φανς του χαλβα στο θρεντ; Που ειναι οι καλυτεροι στην Αθήνα; Απο σουπερμαρκετ της Φιλεντεμ ήταν φοβερός αν και πανάκριβος. Εχω δοκιμάσει και του Κρητικού και μου αρέσει, και Φαρσάλων απο Κωνσταντινίδη (ότι καλύτερο). Του Κοσμίδη απο Δραπετσώνα έχει την παράδοση αλλα ακουω απόψεις πως έχει χαλάσει. Υπάρχει κάτι αλλο must;
nickmanak Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Ψαξε στον μασουτη για βορειοελλαδιτικους χαλβαδες, εχει αρκετα εργοστασια και καλα προιοντα. 1
Menelaos83 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Pankar95 είπε Έχουμε καθολου φανς του χαλβα στο θρεντ; Που ειναι οι καλυτεροι στην Αθήνα; Απο σουπερμαρκετ της Φιλεντεμ ήταν φοβερός αν και πανάκριβος. Εχω δοκιμάσει και του Κρητικού και μου αρέσει, και Φαρσάλων απο Κωνσταντινίδη (ότι καλύτερο). Του Κοσμίδη απο Δραπετσώνα έχει την παράδοση αλλα ακουω απόψεις πως έχει χαλάσει. Υπάρχει κάτι αλλο must; Ανεφερες τον Κρητικο και τον θεωρω τον καλυτερο μιας και ειμαι λατρης του χαλβα και εχω δοκιμασει απο πολλα μαγαζια. Κοσμιδη δραπετσωνα θεωρω πως παλαιοτερα ηταν καλυτερος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα