Fotis13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Ολα απο τα χερακια μου χαχα! 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Χειροποίητη σαλατούλα στο Anti-Fitness Thread και μάλιστα από τον Fotis. Κάτι δεν πάει καλά... Μήπως είναι σινιάλο ότι τον έχουν απαγάγει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vforvaggelis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 53 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε Χειροποίητη σαλατούλα στο Anti-Fitness Thread και μάλιστα από τον Fotis. Κάτι δεν πάει καλά... Μήπως είναι σινιάλο ότι τον έχουν απαγάγει;;; Τα σπαραγγια ειδα και πολυ φοβαμαι οτι κατι δεν παει καλα με τον @Fotis13 Πρεπει να καλεσουμε την αστυνομια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Το γαστρονομικό φάουλ δεν είναι ότι έφαγε σπαράγγια αλλά ότι έφαγε αυτή την εποχή σπαράγγια και δεν περίμενε μέχρι τον Μάρτη 😥 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μιλάμε για γαστρονομία στο Anti-Fitness. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Αρνούμαι να βάλω like ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, Fotis13 είπε Ολα απο τα χερακια μου χαχα! Αξιος! 8 ώρες πριν, mclein² είπε Από πού είναι αυτά τα κορίτσια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Dominos ,Kυρ-Αριστος 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Αφού ξέρω ότι θα δω πίτες και σουβλάκια γιατί μπαίνω; Τα θέλει ο κώλος μου. #170καισήμεραγιατοπρώτοτυλιχτότου21 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Speculoos είπε Αφού ξέρω ότι θα δω πίτες και σουβλάκια γιατί μπαίνω; Τα θέλει ο κώλος μου. #170καισήμεραγιατοπρώτοτυλιχτότου21 Ο μόνος ασφαλής τρόπος να παρακολουθήσεις αυτό το thread είναι όταν..τρως. Οποιαδήποτε άλλη στιγμή, κάνεις ζημιά στον εαυτό σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Και το σουκου εχει αυθεντική καρμπονάρα με πεκορίνο-γκουαντσιάλε ,αν τα καταφέρουμε😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Με το τελευταίο lockdown έκανα αποτοξίνωση και πραγματικά δεν κάθισα μπροστά σε υπολογιστή καθόλου (με εξαίρεση δύο φορές εξαιτίας του "χαρατσιού" aka ενφια). fb και email τα ψιλοκοιτούσα από το κινητό, το οποίο όμως δεν με βολεύει για κανονικό σερφάρισμα κι έτσι πραγματικά δεν μπήκα στο φόρουμ όλο αυτό τον καιρό. Και μπαίνω σήμερα στο παρόν νήμα κι αισθάνομαι όπως ο Buck Rogers όταν επέστρεψε στη γη. Ή μάλλον ο Σταλόνε στο Demolition Man. Βλέπω ότι στην εποχή ΣΑΣ το anti-fitness έχει μετασχηματισθεί σε σπαράγγια, σαλάτες και στο χέρι κομμένες πατατούλες και όλα αυτά πάνω σε τραπεζομάντηλα και είδη προικός που παραπέμπουν σε σπιτικό φαγοπότι. Όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος Ααααχ nenya αναρωτιέμαι αν έχεις μετασχηματισθεί κι εσύ ή αποκηρύσσεις το δημιούργημά σου με τρόμο Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από haris_216 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 επιστρεφω με - μικρό "mega-post" - συγνωμη αν δεν επιτρεπεται το google drive share link, αλλα ειναι πολλες οι φωτογραφιες. Spoiler https://drive.google.com/drive/folders/1yCiIvxv2AGnmznpcUsCcar3ZI-pA1qbc?usp=sharing 6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Ωνασουγα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα