Exodia The Forbidden One Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από Exodia The Forbidden One 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 2/12/2020 στις 10:43 ΜΜ, Menelaos83 είπε Ομολογω αν και λατρης των γλυκων το συγκεκριμενο δεν το ειχα ξανακουσει.Βρηκα συνταγη αλλα δειχνει μπελαλιδικο οποτε για πες απο που ειναι να κανουμε μια καταδρομικη... Μου το εφεραν, ειναι ενα ζαχαροπλαστειο στην Καλλιθεα νομιζω Μελενια λεγεται που το εχει μια Ρωσιδα (ειναι παραδοσιακο Ρωσικο το γλυκο ). Ιzakaya και Cinnabon Για να θυμηθουμε πως ηταν οταν βγαιναμε και ηταν ανοιχτη η εστιαση ! Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2020 από Fotis13 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Μου το εφεραν, ειναι ενα ζαχαροπλαστειο στην Καλλιθεα νομιζω Μελενια λεγεται που το εχει μια Ρωσιδα (ειναι παραδοσιακο Ρωσικο το γλυκο ). Μαλλον καπως αλλιως πρεπει να λεγεται γτ δεν καταφερα να το βρω.Μονο το τουρτα μελι φαινεται να εχει καποια ρωσικα. Θα κανω μια βολτα να τσεκαρω μιας και ειμαι της περιοχης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Μαλλον καπως αλλιως πρεπει να λεγεται γτ δεν καταφερα να το βρω.Μονο το τουρτα μελι φαινεται να εχει καποια ρωσικα. Θα κανω μια βολτα να τσεκαρω μιας και ειμαι της περιοχης... Αυτο ειναι το τουρτα Μελι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Bbq spare ribs Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2020 από gsisr 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Jackaroo (το περιμενα καλυτερο ),Κυρ-Αριστος και BBQ Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από Fotis13 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 jackaroo εχει χαλασει πολυ τα τελευταία 3 χρόνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vforvaggelis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, vforvaggelis είπε Αξιος! Οταν εγώ ψήνω λουκάνικα γίνεται χαμός με τον καπνό από το λίπος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vforvaggelis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, invisiblesurfer είπε Αξιος! Οταν εγώ ψήνω λουκάνικα γίνεται χαμός με τον καπνό από το λίπος.. Οταν πρωτοπηρα ψησταρια υγραεριου δεν ηξερα και ετσι οτι κρεας εκανα ειχα ανοιχτο καπακι και γινοτανε ΧΑΜΟΣ απο καπνο και απο φλογα. Οταν εμαθα οτι πρεπει να εχεις κλειστο το καπακι ολα ηρθανε και δεσανε. Εχω και παλι καπνο μην νομιζεις αλλα σε εντελως λογικα πλαισια και καθολου ενοχλητικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Πίτσα σουβλάκια 🍫 , handmade μελομακάρονα ,θερμιδικός χαμουλης στην γιορτή του Αγίου Σπυρίδωνα !! Η σπας το fitness πρόγραμμα σού , σωστά η δεν το σπας!! Άντε Του χρόνου πάλι χαχα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Jackaroo οντως παλαιοτερα ηταν πιο καλο. Κυρ-Αριστος νομιζω ειναι σταθερη αξια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Στις 14/12/2020 στις 9:42 ΠΜ, sndev είπε jackaroo εχει χαλασει πολυ τα τελευταία 3 χρόνια Πρωτη φορα πηρα απο εκει ,βασικα ηθελα πολυ καιρο να παρω αλλα δεν καθοταν . Noodles bar κ.α 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) O @mclein² ζει η' επαθε ανορεξια ? 29 Burgers Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από Fotis13 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Τα άλλα 26 πού είναι; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα