Fotis13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Τι εγινε παιδια θα το κλεισουμε το μαγαζι ?Αποφασισατε να γινεται ολοι φετες ? Μonster Burgers & Beers /γαλακτομπουρεκο 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Εχω τοσα πολλα να ανεβασω αλλα αυτα τα 2mb με περιοριζουν παρα πολυ σε φαση να μην ασχολουμαι...αντμιν καντε κατι μονο γι αυτο το θεμα😇 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Εχω τοσα πολλα να ανεβασω αλλα αυτα τα 2mb με περιοριζουν παρα πολυ σε φαση να μην ασχολουμαι...αντμιν καντε κατι μονο γι αυτο το θεμα😇 ΠΕΣ ΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε Εχω τοσα πολλα να ανεβασω αλλα αυτα τα 2mb με περιοριζουν παρα πολυ σε φαση να μην ασχολουμαι...αντμιν καντε κατι μονο γι αυτο το θεμα😇 Κανονίστε να αυξήσουν τα mb και να βάλουν όριο τις θερμίδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Εμενα δεν μου το επιτρεπει το lifestyle - λολ😁 Spoiler Οταν κανεις μεταπτυχιακο ,αθλεισαι με το ζορι και τρως σαν χθες.... τιτλοι τελους😝 υ.γ.Δυνατο το burger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Ζεστά ζεστά και σπιτικά 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Αναζητώ συνταγή για brioche bun που να δουλεύει. Όσες έχω βρει από το youtube δεν μου βγαίνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε Αναζητώ συνταγή για brioche bun που να δουλεύει. Όσες έχω βρει από το youtube δεν μου βγαίνουν... Αν έχεις δοκιμάσει αρκετές, και δεν σου βγήκε καμία, τότε κάποιο λάθος κάνεις man. Προσωπικά έχω δουλέψει αυτή, με πολύ καλά αποτελέσματα. https://youtu.be/3QrT03RtU58?t=110 Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από Dante80 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν θελω πανικο και αγχος Το insomnia το καλυτερο forum παγκοσμιως εχει προβλεψει και για σας , εδω ειστε κυριοι μπειτε και πειτε τα : 31 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε Αναζητώ συνταγή για brioche bun που να δουλεύει. Όσες έχω βρει από το youtube δεν μου βγαίνουν... 12 λεπτά πριν, Dante80 είπε Αν έχεις δοκιμάσει αρκετές, και δεν σου βγήκε καμία, τότε κάποιο λάθος κάνεις man. Προσωπικά έχω δουλέψει αυτή, με πολύ καλά αποτελέσματα. https://youtu.be/3QrT03RtU58?t=110 Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από Fotis13 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Άνοιξαν McDonalds στην γειτονιά και μίας και είχα πολύ καιρό είπα να τα τιμήσω. 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Που ανοιξαν Μακ;;; Ολο κλεινουν! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, *nenya* είπε Που ανοιξαν Μακ;;; Ολο κλεινουν! Κολοκυνθούς σύνορα με Περιστέρι Λένορμαν και Λεωφόρος Κηφισού 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 πηγα και εγω απο την πρωτη μερα που ανοιξαν δεν αξιζουν μονο το τσιζ με το 1 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Σημερα ειπαμε να το ριξουμε λιγακι εξω !! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, eidikos33 είπε πηγα και εγω απο την πρωτη μερα που ανοιξαν δεν αξιζουν μονο το τσιζ με το 1 ευρω για μενα τσιζ, ναγκετς και οι πατατες deluxe , εννοιειτε με καμια δεκαρια σαλτσες sour cream και γλυκοξινι 😀 Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2020 από Exodia The Forbidden One 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα