Exodia The Forbidden One Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Καφεδάκι με το κατάλληλο γλυκό βέβαιος , μπύρα και το βράδυ κρεπονι. 12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Για να κλείσει η εβδομάδα. Και να ξεκινήσει η επόμενη 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Και άλλη φωλιά αλά ποτέιτοουζ😝 Έμπνευση από την πρόσφατη επίσκεψη μου στο Περιστέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Highlander Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μετά από 6 μήνες περίπου, βρήκα λίγο χρόνο. Μαζεμένα λοιπόν. Και ξεκινάμε με ένα ταπεινό ψάρι που μπήκε στο φούρνο με πατάτες. Spoiler Και φυσικά ένα ουζάκι ήταν ότι πρέπει. Spoiler Αν και δεν είναι Anti-Fitness, ήθελα να σας δείξω πως δεν τρώμε μόνο Anti-Fitness. Spoiler Το αγαπημένο μου πρωινό. Spoiler Κλασσικά εικονογραφημένα. Spoiler Ένα μπουτάκι αρνί γκιούλμπασι που μπήκε στο φούρνο με λίγες πατάτες. Spoiler Ο κήπος από Φθινόπωρο μέχρι Άνοιξη είναι μαγευτικός. Spoiler 25η Μαρτίου τιμώ την παράδοση. (Στο φαγητό μόνο) Spoiler Και την επόμενη ημέρα, αποτοξίνωση απο τα ψαρικά. Spoiler Ούζο με μεζέ. Spoiler Ευτυχώς που υπάρχει η μάνα μου και φτιάχνει χορτόπιτες. Δε μένει ούτε ψίχουλο. Spoiler Χειροποίητα Σουβλάκια. Το έχω εφαρμόσει πλέον. Spoiler Κανελόνια με φύλλο κρέπας. Τρελαίνομαι. Spoiler Μια ταπεινή ομελέτα με κρεμμύδια για πρωινό. Spoiler Όταν ζυμώνω, το τηγανόψωμο είναι must. Spoiler Και να τα πρώτα κολοκυθάκια από τον κήπο. Spoiler Μια γρήγορη μακαρονάδα με γαρίδες. Spoiler Άλλη μία. Spoiler Και ένα φαγητό συνταγής φίλου που απογείωσε γεύσεις. Καλαμαράκια με λεμόνι, μουστάρδα και πατάτες τηγανητές. Spoiler Κάποιες φορές το μέγεθος είναι εντυπωσιακό. Spoiler Αρνί με πατάτες στο φούρνο. Spoiler Mix Grill το Πάσχα με κοντοσούβλι, κοκορέτσι, γαρδουμπάκι και φριγαδέλι. Φυσικά δεν έλειψε το παλαιωμένο τσίπουρο με λαδοτύρι Μυτιλήνης. Spoiler Αυτό το πρόστυχο είναι τυρί που το φτιάχνει ο αδερφός μου. Δεν έχω να πω πολλά. Οι φωτό μιλάνε... Spoiler Μεζεδάκι για το ούζο. Εκτός από τη φέτα, είναι πατάτες που έχουν βράσει και στη συνέχεια μπήκαν στο τηγάνι με κρεμμύδι χλωρό και καυτερή πιπεριά. Spoiler Μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος. Spoiler Mix Grill Spoiler Ένα εντελώς πρόστυχο και Anti-Fitness φαγητό. Spoiler Αρνί φρικασέ με μαρούλια από τον κήπο. Spoiler Δεν θυμάμαι αν υπήρχε απαγόρευση, εμείς πάντως κάπου στο Μάιο, ψήσαμε. Spoiler Οι τρελοί ζυθοποιοί της Πάτρας ζωγραφίζουν. Spoiler Πάλι BBQ; Spoiler Από τον κήπο, φτιάξαμε τα παρακάτω: Spoiler Περνούσα κοντά από το Hot & Krispy και είπα να κάνω Take Away. Spoiler El Greco - Πύργος Spoiler Μεζεδάκι... Spoiler Τα πρώτα γεμιστά. Spoiler Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τραβήξω φωτο. Spoiler Ρολό κιμάς με πατάτες.. ( Πάλι; ) Spoiler Βρήκαμε Guanciale και είπαμε να κάνουμε καμια συνταγή. Spoiler Η Weber μετακόμισε παραλιακά για μερικές ημέρες. Και με την ευγενική προσφορά του www.kreata.eu φάγαμε και Tomahawk. Spoiler Ήμασταν πολλοί όμως και ρίξαμε και κάτι ακόμη. Spoiler Αυτό το Hot & Krispy με κυνηγάει. Spoiler "Μαζαράκης" Ψαροταβέρνα - Λαμπίρι Spoiler Επανάληψη στο πρόστυχο. Spoiler Πένες με σάλτσα ντομάτας. Ντομάτα και βασιλικός από τον κήπο. Spoiler Παιδικό πάρτυ με προβατίνα στη σούβλα (αχνοφαίνεται) και καρέ αρνί στη Weber. Spoiler Ψωμάκι Spoiler Ξανά γεμιστά. Αγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό. Spoiler Κεφτεδάκια για μεζέ. Spoiler Γαρίδες για μεζέ. Spoiler Γαριδομακαρονάδα. Spoiler Πρωϊνό. Spoiler Μια και έλλειπε η Weber, είπαμε να χρησιμοποιήσουμε την ψησταριά. Spoiler Μέτσοβο, παϊδάκια προβατίνας. Spoiler Με λίγο μέσον, καταφέραμε να πάρουμε λίγη παρμεζάνα Ιδρύματος Τοσίτσα. Εξαιρετική γεύση, αλλά αρκετά μαλακή για τα γούστα μου. Ίσως ήθελε περισσότερο χρόνο παλαίωση. Spoiler Και μετά από 10 ημέρες διακοπές και φαγητό έξω, η οικογένεια πεθύμησε πένες με μοσχαράκι. Spoiler Τα λέμε... Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2020 από Highlander 32 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Αναρωτιέμαι με τι καρδιά και σθένος θα ποστάρουν οι επόμενοι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν πρεπει να ξαναποσταρει κανεις. Τελετη ληξης και κλειδωματος , δεν υπαρχει κατι αλλο να δουμε μετα απο αυτο το ποστ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 @Highlander βάλε spoiler plz, αυτό το scroll down τα σκισε όλα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Bάζω εγώ Spoiler Μετά το ''Μετά απο 6 μήνες περίπου... Μαζεμένα λοιπόν'' κατάλαβα οτι το scroll θα πάει στο Θεό! Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από TriLoBiTe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gthe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μας έβαλες να ψάχνουμε να βρούμε tomahawk τώρα μπας και την φάμε και εμείς ποτέ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 6 hours ago, phanispal said: Αναρωτιέμαι με τι καρδιά και σθένος θα ποστάρουν οι επόμενοι. Κλειδώνει μετά από αυτό το ποστ το θέμα. Έπιασα τον εαυτό μου να δακρύζει που και που όσο έκανα scroll 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 petition για να μας υιοθετησει ολους μας! 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, phanispal είπε Αναρωτιέμαι με τι καρδιά και σθένος θα ποστάρουν οι επόμενοι. Ρε δεν καταλαβαίνουμε τίποτα 😛 Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από Exodia The Forbidden One 13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, Highlander είπε Μετά από 6 μήνες περίπου, βρήκα λίγο χρόνο. Μαζεμένα λοιπόν. Και ξεκινάμε με ένα ταπεινό ψάρι που μπήκε στο φούρνο με πατάτες. Και φυσικά ένα ουζάκι ήταν ότι πρέπει. Αν και δεν είναι Anti-Fitness, ήθελα να σας δείξω πως δεν τρώμε μόνο Anti-Fitness. Το αγαπημένο μου πρωινό. Κλασσικά εικονογραφημένα. Ένα μπουτάκι αρνί γκιούλμπασι που μπήκε στο φούρνο με λίγες πατάτες. Ο κήπος από Φθινόπωρο μέχρι Άνοιξη είναι μαγευτικός. 25η Μαρτίου τιμώ την παράδοση. (Στο φαγητό μόνο) Και την επόμενη ημέρα, αποτοξίνωση απο τα ψαρικά. Ούζο με μεζέ. Ευτυχώς που υπάρχει η μάνα μου και φτιάχνει χορτόπιτες. Δε μένει ούτε ψίχουλο. Χειροποίητα Σουβλάκια. Το έχω εφαρμόσει πλέον. Κανελόνια με φύλλο κρέπας. Τρελαίνομαι. Μια ταπεινή ομελέτα με κρεμμύδια για πρωϊνό. Όταν ζυμώνω, το τηγανόψωμο είναι must. Και να τα πρώτα κολοκυθάκια από τον κήπο. Μια γρήγορη μακαρονάδα με γαρίδες. Άλλη μία. Και ένα φαγητό συνταγής φίλου που απογείωσε γεύσεις. Καλαμαράκια με λεμόνι, μουστάρδα και πατάτες τηγανητές. Κάποιες φορές το μέγεθος είναι εντυπωσιακό. Αρνί με πατάτες στο φούρνο. Mix Grill το Πάσχα με κοντοσούβλι, κοκορέτσι, γαρδουμπάκι και φριγαδέλι. Φυσικά δεν έλειψε το παλαιωμένο τσίπουρο με λαδοτύρι Μυτιλήνης. Αυτό το πρόστυχο είναι τυρί που το φτιάχνει ο αδερφός μου. Δεν έχω να πω πολλά. Οι φωτό μιλάνε... Μεζεδάκι για το ούζο. Εκτός από τη φέτα, είναι πατάτες που έχουν βράσει και στη συνέχεια μπήκαν στο τηγάνι με κρεμμύδι χλωρό και καυτερή πιπεριά. Μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος. Mix Grill Ένα εντελώς πρόστυχο και Anti-Fitness φαγητό. Αρνί φρικασέ με μαρούλια από τον κήπο. Δεν θυμάμαι αν υπήρχε απαγόρευση, εμείς πάντως κάπου στο Μάιο, ψήσαμε. Οι τρελοί ζυθοποιοί της Πάτρας ζωγραφίζουν. Πάλι BBQ; Από τον κήπο, φτιάξαμε τα παρακάτω: Περνούσα κοντά από το Hot & Krispy και είπα να κάνω Take Away. El Greco - Πύργος Μεζεδάκι... Τα πρώτα γεμιστά. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τραβήξω φωτο. Ρολό κιμάς με πατάτες.. ( Πάλι; ) Βρήκαμε Guanciale και είπαμε να κάνουμε καμια συνταγή. Η Weber μετακόμισε παραλιακά για μερικές ημέρες. Και με την ευγενική προσφορά του www.kreata.eu φάγαμε και Tomahawk. Ήμασταν πολλοί όμως και ρίξαμε και κάτι ακόμη. Αυτό το Hot & Krispy με κυνηγάει. "Μαζαράκης" Ψαροταβέρνα - Λαμπίρι Επανάληψη στο πρόστυχο. Πένες με σάλτσα ντομάτας. Ντομάτα και βασιλικός από τον κήπο. Παιδικό πάρτυ με προβατίνα στη σούβλα (αχνοφαίνεται) και καρέ αρνί στη Weber. Ψωμάκι Ξανά γεμιστά. Αγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό. Κεφτεδάκια για μεζέ. Γαρίδες για μεζέ. Γαριδομακαρονάδα. Πρωϊνό. Μια και έλλειπε η Weber, είπαμε να χρησιμοποιήσουμε την ψησταριά. Μέτσοβο, παϊδάκια προβατίνας. Με λίγο μέσον, καταφέραμε να πάρουμε λίγη παρμεζάνα Ιδρύματος Τοσίτσα. Εξαιρετική γεύση, αλλά αρκετά μαλακή για τα γούστα μου. Ίσως ήθελε περισσότερο χρόνο παλαίωση. Και μετά από 10 ημέρες διακοπές και φαγητό έξω, η οικογένεια πεθύμησε πένες με μοσχαράκι. Τα λέμε... Η στρογγυλή παίρνει πράμα βλέπω, διάμετρο η κλασσική μεσαία που πουλάνε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Ανακαλυψα πως ετοιμάζονταν να ληξουν κατι υλικα και βγήκε αυτο. Ωραιο το εκανα αλλα πολυ τούρμπο γμτ, μπουκια και χιλιαρι θερμίδες. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 31/8/2020 στις 9:09 ΜΜ, Ggiorgos7 είπε Και άλλη φωλιά αλά ποτέιτοουζ😝 Έμπνευση από την πρόσφατη επίσκεψη μου στο Περιστέρι. Συνταγή για τη "φωλιά" πλιζ ! @Highlander Τί αλεύρι και % νερού χρησιμοποιείς για το χωριάτικο ψωμί; Έχει και προζύμι; Ευχαριστω και να είσαι πάντα καλά να χαίρεσαι να μαγειρεύεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα