Redragon7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Σαφώς και είναι θέμα γούστου, αλλά προσωπικά ο συνδυασμός πίτα + πατάτα μου φαίνεται overdose απο υδατάνθρακες, σαν να τρώς ψωμί με τη μακαρονάδα πχ ☺️... Όταν το κρέας είναι ποιοτικό , μόνο τομάτα και ελάχιστο τζατζικοκρέμμυδο imho Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από Redragon7 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, evabb είπε Εγώ από την άλλη έχω βαρεθεί να βλέπω σουβλάκια που δεν κλείνουν από τον πολύ γύρο. Προφανώς είναι θέμα γούστου. Θα σ άρεσε να σου γράψω ποσό αηδιάζω με αυτά που τρως; Ενω να μην κλεινει απο την πατατα εεε;;;;; Ασε που δεν ειπα να μην κλεινει απο το γυρο....Οσο για την λεξη αηδιαζω δεν την εγραψα πουθενα. Ειμαι προσεκτικος οταν μιλαω για το φαϊ και σου συνιστω να κανεις το ιδιο. Και ναι, φυσικα ειναι θεμα γουστου δεν ηξερα οτι σε ενα ελευθερο φορουμ επρεπε να ρωτησω πριν εκφρασω κοσμια το δικο μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, vastegial_74 είπε Η πατατες στο τυλιχτο ειναι σημειο των καιρων.... Δεν θυμαμαι προ του 1995 ας πουμε πατατες στο τυλιχτο. Οποιος ειναι νεος και εχει μεγαλωσει με τις πατατες το θεωρει αδιανοητο να ζησει χωρις αυτες μεσα στο τυλιχτο του, κατι σαν τα κινητα ενα πραγμα. Εγω παλι ουτε να τις δω μεσα. Ασε που πολλες ειναι οι φορες που λειτουργουν εις βαρος του γυρου. Το μπουκωνει ο πονηριδης στην πατατα και βαζει και μια ιδεα απο γυρο. Εγώ πάλι θυμάμαι πατάτες στο τυλιχτό και την δεκαετία του '70... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, NovaLacertae είπε Εγώ πάλι θυμάμαι πατάτες στο τυλιχτό και την δεκαετία του '70... Φαινεται πως τρωγαμε σε διαφορετικα σουβλατζιδικα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ένα πρωινό που χρόνια είχα φαντασίωση να φάω δίπλα στο κύμα!!! Ελαφόνησος Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από greekbusters 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Πιτσες η μια ειναι μεγαλη La strega kai Λιχαδονησια στην καντινα που εχει. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Το Τρίκυκλο 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 3 minutes ago, mclein² said: Η φωτό με τις "δολοφονημένες" πατάτες σηκώνει εως και μήνυση! 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, billdanos είπε Η φωτό με τις "δολοφονημένες" πατάτες σηκώνει εως και μήνυση! 😛 στο χωριο ολα επιτρεπονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Περδικα Αιγινα Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από Fotis13 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Οχι μονο μας κολαζεις με τα φαγητα, πρεπει να μας τριβεις και στα μουτρα ολα τα ταξιδακια κιολας. Καποιοι εχουμε να δουμε ταξιδι απο το 2019 λογω κορωνας. 😭😭😭 ΕΙμαι καλα μην μου δινεται σημασια 😭😭😭 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Μπεργκερακι και πατάτες με σάλτσα blue cheese από great burger Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από Exodia The Forbidden One 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Τρέχουν σάλια πάνω στις οθόνες με τα γλυκά 😋😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα