mclein² Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Γίδι / Μεταμόρφωση υγ : αν ηταν δικο μου το μαγαζι, το τελευταιο πιάτο δε θα το έβγαζα. σάββατο βραδυ οταν δεν υπαρχει t-bone δε βγαζεις αντικαταστατες 1 σουπερ & 1 μετριοτατο. όπως επισης το μοσχαρακι στη γαστρα δε σερβιρεται επανω σε πατατες τηγανητες (γνωμη μου) ! Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από mclein² 12 1
*nenya* Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Ισχυει. Το μοσχαρακι αν και λουκουμι, ηθελε κριθαρακι για συνοδεία και μυζηθρα. Θα απογειωνοταν! Το σχήμα του καταλογου τα'σπαγε παντως: Και ο χωρος (αυλη με δεντρα) ανετος. Αν και ακουγοταν αρκετη φασαρία απ'τον κεντρικο δρομο μπροστα. 8
evabb Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μόνο εμένα μου φαίνεται στεγνό ρε παιδιά; ούτε λίγη σαλατουλα από δίπλα; Τι ξερή παρουσίαση είναι αυτή;
*nenya* Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 3 minutes ago, evabb said: Μόνο εμένα μου φαίνεται στεγνό ρε παιδιά; ούτε λίγη σαλατουλα από δίπλα; Τι ξερή παρουσίαση είναι αυτή; Δηλαδη...υπαρχουν άνθρωποι που τρωνε την σαλατουλα/γαρνιτουρα των πιάτων;! 😝 Προσωπικα, οσο πιο απλη παρουσιαση τοσο περισσότερο μ'αρεσει. (Επειδη πολλα υλικα δεν θελω να ακουμπάνε μεταξυ τους χαχαχ!)
evabb Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, *nenya* είπε Δηλαδη...υπαρχουν άνθρωποι που τρωνε την σαλατουλα/γαρνιτουρα των πιάτων;! 😝 Προσωπικα, οσο πιο απλη παρουσιαση τοσο περισσότερο μ'αρεσει. (Επειδη πολλα υλικα δεν θελω να ακουμπάνε μεταξυ τους χαχαχ!) Εγώ την τρώω πάντως και μου κακοφαινεται όταν δεν υπάρχει. Η χρωματική αρμονία του πιάτου παίζει ρόλο.
*nenya* Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Ε για αλλους παιζει κ για αλλους οχι. Το χειρότερο μου ειναι να υπαρχουν τοσα χρώματα, σαλτσες, σαλατικα που να μην βρισκω το κρεας μου!
mclein² Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 40 λεπτά πριν, evabb είπε Μόνο εμένα μου φαίνεται στεγνό ρε παιδιά; ούτε λίγη σαλατουλα από δίπλα; Τι ξερή παρουσίαση είναι αυτή; ολα τα σοβαρα μαγαζια κρεατοφαγιας τα τελευταια 10 χρονια πουλανε δυνατο κρεας κ τιποτα αλλο στο πιατο. 3
Bspus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, *nenya* είπε Δηλαδη...υπαρχουν άνθρωποι που τρωνε την σαλατουλα/γαρνιτουρα των πιάτων;! Υπαρχουμε! Οταν βρισκομαι σε τραπεζι με κοινα πιατα στη μεση τα καθαριζω ολα αυτα και συνηθως δεν ρωταω καν γιατι δεν ενδιαφερεται κανενας αλλος! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Εξονυχιστικό ψάξιμο αν είναι να πας κάπου να τα σκάσεις.Αυτό είναι το συμπέρασμα. Π.χ.Σε γνωστό ξενοδοχείο με διακρίσεις κτλ κτλ στο πρωινό που σερβίρει και κοπανάει τις τιμές στον θεό ,τα φέρνει όλα έτοιμα.Κάνουν μια μικρή προεργασία και voila ,bon appétit . Το κρίμα είναι να πληρώσεις αδρά και το μενού να είναι πρόχειρο ,στο πόδι.
Fotis13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Πολλωνια Hanabi και παγωτο στον Αδαμαντα . Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2020 από Fotis13 13
JTRGamer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω το γυρισα σε τονοσαλατες Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2020 από JTRGamer 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Η πρώτη είναι με μέλι-σουσάμι , αυτοσχεδιασμός😝
stelios18120 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Είπα να ανεβάσω και εγώ κάτι 😁 Καλημέρα από Πάργα 😎 14
The_Judas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 11 ώρες πριν, JTRGamer είπε Εγω το γυρισα σε τονοσαλατες Αυτά στο fitness thread 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα