Fotis13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 17 λεπτά πριν, zx1234r είπε Θέλω πολύ να το επισκεφτώ το συγκεκριμένο μαγαζί. Μόνο και μόνο για να πάω στο γκαρσόνι και να του πω "τη μεγαλύτερη ποικιλία που έχει το κατάστημα και αφήστε με μία ώρα μόνο μου μαζί της Αυτη που πηραμε εμεις ηταν η μεγαλη ποικιλια κρεατικων για 4 ατομα .Ηταν μια παρεα με 9 ατομα διπλα απο εμας ,σε αυτους εφερε κυριολεκτικα ενα βουνο ,τριπλασια απο την δικη μας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Fotis13 είπε σε αυτους εφερε κυριολεκτικα ενα βουνο ,τριπλασια απο την δικη μας . Ε αυτή θέλω! Να βάλω τα χέρια μου γύρω απο το πιάτο και να φωνάξω "επιτέλους αγάπη μου σε βρήκα!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, Fotis13 είπε Shakesbeer @Wayward καλο το Λιατικο ? δεν εχω παει. Γενικώς καλά, χωρίς να ενθουσιαστώ και τρελά όμως. Πρώτη φορά και για εμένα. Το ραβιόλι που πήρα εγώ με κόκορα, παλαιωμένη γραβιέρα και μαύρη τρούφα ήταν πολύ αλμυρό, αλλά μάλλον είναι τέτοιος ο συνδυασμός υλικών. Τα υπόλοιπα πιάτα που δοκίμασα ήταν καλά μπορώ να πω. Έχει σχετικά καλή ποικιλία χωρίς να ξεφεύγει και σε φαγητό και σε κρασί, κοκτέιλ. 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Θέλω πολύ να το επισκεφτώ το συγκεκριμένο μαγαζί. Μόνο και μόνο για να πάω στο γκαρσόνι και να του πω "τη μεγαλύτερη ποικιλία που έχει το κατάστημα και αφήστε με μία ώρα μόνο μου μαζί της Καλό είναι το Shakesbeer, και οι ποικιλίες όντως βαρβάτες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Ovio 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Κιμωλος Κυμα και το αλλο με τα εξαιρετικα γλυκα και παγωτα που δεν θυμαμαι το ονομα . @Wayward πες μου οτι το ριζοτο του ειναι κολαση και οτι αξιζει να παω γιατι το εχω στο προγραμμα και το Ovio . Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από Fotis13 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 ρε @Fotis13 με εχεις τσακισει δε φτανει που πηγαίνεις σε γαματα μερη κ με κανεις να ταξιδευω με το νου ξέρεις κ να τρως ρε αρχηγέ είσαι ποιοτικός μερακλής. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 συμφωνω με τον προλαλησαντα. Οι φωτογραφιες του Fotis13 ειναι οι πιο βασανιστηκες απ ολες (οχι τα mc donalts 😛 ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Wayward πες μου οτι το ριζοτο του ειναι κολαση και οτι αξιζει να παω γιατι το εχω στο προγραμμα και το Ovio . @Fotis13 το ριζότο του ήταν αρκετά καλό σίγουρα, με ωραία υφή. Δεν ξέρω αν θα το χαρακτήριζα κόλαση διότι έχω φάει και καλύτερο. Το πιο νόστιμο για τα δικά μου γούστα από αυτά που φάγαμε ήταν το νιόκι με gorgonzola, αχλάδι και καρύδι. Θα ξαναπάω πάντως διότι θέλω να δοκιμάσω και άλλα πιάτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, sndev είπε ρε @Fotis13 με εχεις τσακισει δε φτανει που πηγαίνεις σε γαματα μερη κ με κανεις να ταξιδευω με το νου ξέρεις κ να τρως ρε αρχηγέ είσαι ποιοτικός μερακλής. τι μερακλης ρε φιλε.... ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ...δε βλεπεις που τα τραπεζια ειναι πανω στον αιγιαλο ;;;;;;;; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 29 λεπτά πριν, mclein² είπε τι μερακλης ρε φιλε.... ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ...δε βλεπεις που τα τραπεζια ειναι πανω στον αιγιαλο ;;;;;;;; xaxxa τον εχω ικανό να νε σε ιδιωτική παραλία οπότε 0 καταπάτηση κ μεταξύ μας κ γω το ίδιο θα κανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Πέτρινο στη χώρα της Αμοργού. Συγκλονιστικη πιτσαρία, μείνανε κομμάτια και για πρωινό. 15 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Αμοργός μέρα δεύτερη Τρανζιστορακι, μαγαζί στη χώρα που έχει μόνιμη αναμονή. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Καλά να περάσετε👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μηλος, Μπελιβανης και ποτακια στα Πολλωνια . 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Καλή βδομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα