arxontas2323 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μετα απο παρότρυνση μέλους πήγα και δοκίμασα τον τρελο Αυστραλό και μπορώ να πω οτι έφαγα μου άρεσε....τα πρώτα είναι παιδακια...μετα εχουμε ένα ινδικό ρυζι(αμα είχε λιγότερο σκόρδο θ ηταν ακόμα καλύτερα)και τελος πηγα σε ενα μαγαζι στο πανόραμα (house) και εφαγα παγωτό μέσα σε πεπόνι... 15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 18/6/2018 στις 2:01 ΜΜ, ADHD είπε Αμαρτία καλό κρέας να το κάψεις με well well done.. Στη χειρότερη παρτο medium, εγω προσωπικά αν ημουν σεφ δεν θα το εφτιαχνα καν, θα ερχόμουν και θα σου έλεγα να πας για σουβλάκια. H απέχθεια για το well done στην μπριζόλα προέρχεται από το εξωτερικό όπου steak εννοούν σχεδόν πάντα την μοσχαρίσια, και φυσικά καταστρέφεται και γίνεται ένα στεγνό άγευστο πράμα για πέταμα όταν είναι well done. Η χοιρινή μπριζόλα ΔΕΝ καταστρέφεται ούτε χάνει πλήρως τη γεύση της καλοψημένη (δεν λέμε να την κάνεις κάρβουνο). Το δε κοτόπουλο σχάρας (πέραν των υγειονομικών λόγων) είναι πιο νόστιμο well done. Ολα εξαρτώνται από το κρέας. Προσωπικά τρώω medium την χοιρινή μπριζόλα και rare-medium την μοσχαρίσια. Αλλά ας μην δαιμονοποιούμε το well done/medium-well σε χοιρινά. Μια χαρά είναι. ΥΓ: Επίσης rare καθαρό, που η μοσχαρίσια τρώγεται μια χαρά, σε χοιρινά καλό είναι να αποφεύγεται εκτός αν θέλει κανείς να κάνει το πεπτικό του στέγη για το παράσιτο της τριχίνωσης (ειδικά σε αγριογούρουνα και κυνήγι είναι απλώς τρέλα να φας rare). Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 15 ώρες πριν, evabb είπε ειχαμε παει στην Λισαβονα με τον αντρα μου. Αυτα ειναι οτι καταφεραμε να φωτογραφισουμε. Πολλες φορες ηταν απλα αδυνατο να βγαλουμε φωτογραφιες. Το θυμομασταν αφου ειχαμε φαει τα παντα. Οποιος παει ποτε του συστηνω ανεπιφυλακτα τα Pasteis de Belem για pastel de nata και το Mercado da ribeira (time out market). Επισης το Ground Burger (εστιατοριο) που βρισκεται στο Mercado da ribeira και κοντα στο μουσειο Gulbenkian (εμεις εκει πηγαμε γιατι μεσα στο μαρκετ γινεται χαμος) https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g189158-d6403801-Reviews-Ground_Burger-Lisbon_Lisbon_District_Central_Portugal.html Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Όταν έφτασα εκεί που δείχνεις τα αλλαντικά και τα τυριά πρέπει να λιποθύμησα 😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 11 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, mclein είπε Πολυ μ αρέσει η πατάτα. Κλασσικη αντιφιτνεσσάδικη Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2018 από margaritagr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Στις 1/8/2018 στις 1:43 ΠΜ, arxontas2323 είπε Μετα απο παρότρυνση μέλους πήγα και δοκίμασα τον τρελο Αυστραλό και μπορώ να πω οτι έφαγα μου άρεσε....τα πρώτα είναι παιδακια...μετα εχουμε ένα ινδικό ρυζι(αμα είχε λιγότερο σκόρδο θ ηταν ακόμα καλύτερα)και τελος πηγα σε ενα μαγαζι στο πανόραμα (house) και εφαγα παγωτό μέσα σε πεπόνι... Αυτός είναι στο βενζινάδικο στη γεωργικής σχολής; Για πες αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Αα μιλάνε βρε παιδιά... Να ξέρουν κι οι υπόλοιποι... Για την επόμενη φορά που θα βρεθούμε στη γειτονιά.. Αν και διαβάζοντας στον ταβερνοχωρο ένας δε σταματά το κράξιμο και πρέπει να κάνεις και κράτηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 13 minutes ago, terry308 said: Αα μιλάνε βρε παιδιά... Να ξέρουν κι οι υπόλοιποι... Για την επόμενη φορά που θα βρεθούμε στη γειτονιά.. Αν και διαβάζοντας στον ταβερνοχωρο ένας δε σταματά το κράξιμο και πρέπει να κάνεις και κράτηση; Ποτς γενεν αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 εγω το ανέφερα εδώ και ειπα πως; θέλει ειδική μεταχείρηση ο τύπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 15 ώρες πριν, mylo είπε Αυτός είναι στο βενζινάδικο στη γεωργικής σχολής; Για πες αξίζει; Κοιτα αμα εισαι χαβαλες οπως ειμαι εγω θα περασεις ωραια εκει...δηλαδη εγώ γέλασα και ειπαμε και τς χαζομαρες μας να περάσει πιο ωραια το βραδυ...μολις βρει τον δισκοιλιο της παρέας κατευθειαν θα τον πειραξει και καλα θα τον κανει οπως εκανε και σε εμας σε εναν φιλο... εμένα το φαγητο του μου αρεσε...δηλαδη θα ξανα παω...ξεφευγει λιγο η τιμη για τον χωρο και αυτα που σου προσφερει αλλα φαγαμε καλα ευτυχως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Ελπίζω μόνο το ρύζι να μην το πάσαρε ως ινδικό γιατί δεν έχει καμία σχέση με biryani Ν. Ινδίας ή οποιοδήποτε άλλο ινδικό ρύζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 οταν βρεθηκα τυχαια σπιτι της nenya, μου μαγειρεψε κατι στα γρηγορα 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 1 minute ago, mclein said: οταν βρεθηκα τυχαια σπιτι της nenya, μου μαγειρεψε κατι στα γρηγορα Αψογο. Δοκιμασε να βαλεις και κουρκουμα την επομενη φορα. Σχεδον τα παντα γινονται αμεσως καλυτερα με λιγο κουρκουμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Οτι θα'φτανα να γκουγκλαρω μαγειρικη ορολογια ποιος θα το περιμενε! Σορρυ, ινδικα μπαχαρικα μακρια απο μενα αφου αρεσε στον mclein ετσι οπως βγηκε τοτε καλα ειμαστε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2018 2 minutes ago, *nenya* said: Οτι θα'φτανα να γκουγκλαρω μαγειρικη ορολογια ποιος θα το περιμενε! Σορρυ, ινδικα μπαχαρικα μακρια απο μενα αφου αρεσε στον mclein ετσι οπως βγηκε τοτε καλα ειμαστε! Δεν ειναι καθολου καυτερο, γιαυτο στο προτεινα, θυμαμαι που δεν σου αρεσουν τα ακραια καρυκευματα. Το ρυζι απογειωνεται ομως με κουρκουμα. Προσωπικα βαζω σχεδον παντου, μεχρι και στις πανσετες. Χμ πανσετες.. Καλη ιδεα! Θα ξαναφτιαξω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα