Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]


billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετα απο παρότρυνση μέλους πήγα και δοκίμασα τον τρελο Αυστραλό και μπορώ να πω οτι έφαγα μου άρεσε....τα πρώτα είναι παιδακια...μετα εχουμε ένα ινδικό ρυζι(αμα είχε λιγότερο σκόρδο θ ηταν ακόμα καλύτερα)και τελος πηγα σε ενα μαγαζι στο πανόραμα (house) και εφαγα παγωτό μέσα σε πεπόνι...

20180727_221443.jpg

20180727_215146_20180801014428770.jpg

20180727_234040.jpg

  • Like 15
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/6/2018 στις 2:01 ΜΜ, ADHD είπε

Αμαρτία καλό κρέας να το κάψεις με well well done.. :(  Στη χειρότερη παρτο medium, εγω προσωπικά αν ημουν σεφ δεν θα το εφτιαχνα καν, θα ερχόμουν και θα σου έλεγα να πας για σουβλάκια. :P 

H απέχθεια για το well done στην μπριζόλα προέρχεται από το εξωτερικό όπου steak εννοούν σχεδόν πάντα την μοσχαρίσια, και φυσικά καταστρέφεται και γίνεται ένα στεγνό άγευστο πράμα για πέταμα όταν είναι well done. Η χοιρινή μπριζόλα ΔΕΝ καταστρέφεται ούτε χάνει πλήρως τη γεύση της καλοψημένη (δεν λέμε να την κάνεις κάρβουνο). Το δε κοτόπουλο σχάρας (πέραν των υγειονομικών λόγων) είναι πιο νόστιμο well done. Ολα εξαρτώνται από το κρέας. Προσωπικά τρώω medium την χοιρινή μπριζόλα και rare-medium την μοσχαρίσια. Αλλά ας μην δαιμονοποιούμε το well done/medium-well σε χοιρινά. Μια χαρά είναι.

ΥΓ: Επίσης rare καθαρό, που η μοσχαρίσια τρώγεται μια χαρά, σε χοιρινά καλό είναι να αποφεύγεται εκτός αν θέλει κανείς να κάνει το πεπτικό του στέγη για το παράσιτο της τριχίνωσης (ειδικά σε αγριογούρουνα και κυνήγι είναι απλώς τρέλα να φας rare).

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 ώρες πριν, evabb είπε

ειχαμε παει στην Λισαβονα με τον αντρα μου. Αυτα ειναι οτι καταφεραμε να φωτογραφισουμε. Πολλες φορες ηταν απλα αδυνατο να βγαλουμε φωτογραφιες. Το θυμομασταν αφου ειχαμε φαει τα παντα. Οποιος παει ποτε του συστηνω ανεπιφυλακτα τα Pasteis de Belem για pastel de nata και το Mercado da ribeira (time out market). Επισης το Ground Burger (εστιατοριο) που βρισκεται στο Mercado da ribeira και κοντα στο μουσειο Gulbenkian (εμεις εκει πηγαμε γιατι μεσα στο μαρκετ γινεται χαμος) https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g189158-d6403801-Reviews-Ground_Burger-Lisbon_Lisbon_District_Central_Portugal.html

  Απόκρυψη περιεχομένων

PmpUgG.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

KoFb3V.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

aZbseV.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

IjQYfv.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

adGWjb.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

d4AWwH.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

McnOnM.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

Vacrl2.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

gRBqDM.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

2oWLj8.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

kE0yit.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

H6Y8Q9.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

SNvGh6.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

EvB6Ar.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

RueXiF.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

0uh8wb.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

zurZqW.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

JvVaHN.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

MGYozc.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

eloTnW.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

J84zkJ.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

sB0AM9.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

9vCVgD.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

w75iKw.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

jWzCeS.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

TwNVNC.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

Xu6Zne.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

AdfC0V.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

e8qRvM.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

oqfJR2.jpg

 

  Απόκρυψη περιεχομένων

69nLmg.jpg

Όταν έφτασα εκεί που δείχνεις τα αλλαντικά και τα τυριά πρέπει να λιποθύμησα 😋

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 1/8/2018 στις 1:43 ΠΜ, arxontas2323 είπε

Μετα απο παρότρυνση μέλους πήγα και δοκίμασα τον τρελο Αυστραλό και μπορώ να πω οτι έφαγα μου άρεσε....τα πρώτα είναι παιδακια...μετα εχουμε ένα ινδικό ρυζι(αμα είχε λιγότερο σκόρδο θ ηταν ακόμα καλύτερα)και τελος πηγα σε ενα μαγαζι στο πανόραμα (house) και εφαγα παγωτό μέσα σε πεπόνι...

20180727_221443.jpg

20180727_215146_20180801014428770.jpg

20180727_234040.jpg

Αυτός είναι στο βενζινάδικο στη γεωργικής σχολής; 

Για πες αξίζει; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αα μιλάνε βρε παιδιά... Να ξέρουν κι οι υπόλοιποι... Για την επόμενη φορά που θα βρεθούμε στη γειτονιά.. Αν και διαβάζοντας στον ταβερνοχωρο ένας δε σταματά το κράξιμο και πρέπει να κάνεις και κράτηση; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 minutes ago, terry308 said:

Αα μιλάνε βρε παιδιά... Να ξέρουν κι οι υπόλοιποι... Για την επόμενη φορά που θα βρεθούμε στη γειτονιά.. Αν και διαβάζοντας στον ταβερνοχωρο ένας δε σταματά το κράξιμο και πρέπει να κάνεις και κράτηση; 

Ποτς γενεν αυτο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 ώρες πριν, mylo είπε

Αυτός είναι στο βενζινάδικο στη γεωργικής σχολής; 

Για πες αξίζει; 

Κοιτα αμα εισαι χαβαλες οπως ειμαι εγω θα περασεις ωραια εκει...δηλαδη εγώ γέλασα και ειπαμε και τς χαζομαρες μας να περάσει πιο ωραια το βραδυ...μολις βρει τον δισκοιλιο της παρέας κατευθειαν θα τον πειραξει και καλα θα τον κανει οπως εκανε και σε εμας σε εναν φιλο... εμένα το φαγητο του μου αρεσε...δηλαδη θα ξανα παω...ξεφευγει λιγο η τιμη για τον χωρο και αυτα που σου προσφερει αλλα φαγαμε καλα ευτυχως...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 minute ago, mclein said:

οταν βρεθηκα τυχαια σπιτι της nenya, μου μαγειρεψε κατι στα γρηγορα :D

Αψογο. Δοκιμασε να βαλεις και κουρκουμα την επομενη φορα. Σχεδον τα παντα γινονται αμεσως καλυτερα με λιγο κουρκουμα.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οτι θα'φτανα να γκουγκλαρω μαγειρικη ορολογια ποιος θα το περιμενε! Σορρυ, ινδικα μπαχαρικα μακρια απο μενα :P αφου αρεσε στον mclein ετσι οπως βγηκε τοτε καλα ειμαστε!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 minutes ago, *nenya* said:

Οτι θα'φτανα να γκουγκλαρω μαγειρικη ορολογια ποιος θα το περιμενε! Σορρυ, ινδικα μπαχαρικα μακρια απο μενα :P αφου αρεσε στον mclein ετσι οπως βγηκε τοτε καλα ειμαστε!

Δεν ειναι καθολου καυτερο, γιαυτο στο προτεινα, θυμαμαι που δεν σου αρεσουν τα ακραια καρυκευματα. Το ρυζι απογειωνεται ομως με κουρκουμα. Προσωπικα βαζω σχεδον παντου, μεχρι και στις πανσετες.
 

Χμ πανσετες.. Καλη ιδεα! Θα ξαναφτιαξω.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...