Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Έριξα και ένα τηλέφωνο για να κλείσω για ποτό ,καμία διαθεσιμότητα για το σκ 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Ολα απο τα χερακια μου . 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Before After 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 σημερινό βραδινό κ σπανακόπιτα για αύριο το πρωί 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 κοκτειλαρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 20 hours ago, sndev said: σημερινό βραδινό κ σπανακόπιτα για αύριο το πρωί Με στιγμάτισε σφόδρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 για να κλείσει η μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) @sndev ωραιος ,ποιοτικος και μερακλης . Βalthazar Τo zombie του ειναι τεραστιων διαστασεων ,τα κεφτεδακια με τις τηγανητες πατατες εξαιρετικα (καμμια σχεση με της μανα μου χαχαχα) οπως και τα πιατο με τα ζυμαρικα . Ειχε μια εκπληκτικη σαλτσα και λιπαροτητα που εδενε ωραια με το βαθμο βρασιματος που ειχαν .Η αποκαλυψη ηταν το γλυκο ομως ,ο συνδυσμος γευσεων ηταν υπερτατος και το παστελι απο πανω οτι καλυτερο εχω φαει ποτε στο ειδος .Η παραλλαγη στα σμυρνεικα σουτζουκακια ομως δεν μου αρεσε προτιμω την κλασικη εκδοχη. Να πουμε πως κατα τις 10:30 δεν επεφτε καρφιτσα στο μαγαζι και στο μπαρ και στο εστιατορειο, σε φαση διωχνανε κοσμο στην εισοδο. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από Fotis13 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Loool την κουπα 'awesome' την εχω για μολυβοθηκη! Οντως ειναι τεραστια. Αλλα το proper Zombie πιστευω θελει και proper tiki mug! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, *nenya* είπε Loool την κουπα 'awesome' την εχω για μολυβοθηκη! Οντως ειναι τεραστια. Αλλα το proper Zombie πιστευω θελει και proper tiki mug! Συμφωνω, αν και τεραστια δεν κολαει με το συγκεκριμενο coctail . Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από Fotis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Ε ναι, ο γνωστος συνδυασμος: 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Kερναω σουβλακια (Κυρ-Αριστος) 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 31 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Κυρ-Αριστος Μου έχεις ανοίξει την όρεξη με το πρόμο που του κάνεις. Κρίμα που είναι μακριά από Γλυφάδα για να τον δοκίμαζα τώρα που θα κατέβω Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα