Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, Ggiorgos7 είπε Τίτλοι τέλους για σήμερα Ψαροκοκκαλο?
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Big Mouth ειχα να φαω προ καραντινας .Τα πιο νοστιμα που εφαγα ποτε γιατι ηταν κερασμενα αχαχα.Και ποτακια που ζηλεψα απο @Wayward. 13
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, stormrain είπε Ψαροκοκκαλο? Συρτάκι
Wayward Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε Big Mouth ειχα να φαω προ καραντινας .Τα πιο νοστιμα που εφαγα ποτε γιατι ηταν κερασμενα αχαχα.Και ποτακια που ζηλεψα απο @Wayward. Ωραία δείχνουν τα κοκτέιλ. Τι λέει το Hytra Απλά?
*nenya* Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Για γλυκακια στην Ζουμπουρλου: Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από *nenya* 20
Froskeas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Βράδυ Τρίτης, ύστερα από ακόμα μια μοχθηρή μέρα και είπα να αλλάξω συνταγή στις αυγουλάρες μου απτου χωριό. ΥΓ: χάρμα οφθαλμών ενδέχεται να μην το λες, μα οι γευστικοί μου κάλυκες παραληρούν 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 On 07/06/2020 at 15:42, Thresh said: Αρκει να ειναι anti-fitness... Dis...
Oscar_Mike Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 52 λεπτά πριν, Froskeas είπε Βράδυ Τρίτης, ύστερα από ακόμα μια μοχθηρή μέρα και είπα να αλλάξω συνταγή στις αυγουλάρες μου απτου χωριό. ΥΓ: χάρμα οφθαλμών ενδέχεται να μην το λες, μα οι γευστικοί μου κάλυκες παραληρούν τα αυγα που ειναι;; 1
Froskeas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε τα αυγα που ειναι;; Ητανε χαμηλών λιπαρών και φάγανε μπαν
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Στις 9/6/2020 στις 12:19 ΜΜ, Wayward είπε Ωραία δείχνουν τα κοκτέιλ. Τι λέει το Hytra Απλά? Η κλασικη ταρατσα του ειναι ,ειχα να παω κανα δυο χρονια πανω . Αλλαξαν την διαρυθμιση του μπαρ ,open kitchen κτλπ .Πανεμορφη θεα ,φατσα καρτα η Ακροπολη .Μια χαρα ειναι για ποτακι πολυ ωραιος χωρος .Υπερβολικα διακριτικη η μουσικη σε σημειο ισα που ακουγεται και ειμαι απο αυτους που δεν την θελω δυνατα για να μπορεις να μιλας .Ειναι κλειστο το parking αν πας να ξερεις γιατι δεν γινονται εκδηλωσεις στο κτιριο . @mclein² τελειωσαν τα επιδοματα καταλαβαινεις ... 8
Wayward Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Η κλασικη ταρατσα του ειναι ,ειχα να παω κανα δυο χρονια πανω . Αλλαξαν την διαρυθμιση του μπαρ ,open kitchen κτλπ .Πανεμορφη θεα ,φατσα καρτα η Ακροπολη .Μια χαρα ειναι για ποτακι πολυ ωραιος χωρος .Υπερβολικα διακριτικη η μουσικη σε σημειο ισα που ακουγεται και ειμαι απο αυτους που δεν την θελω δυνατα για να μπορεις να μιλας .Ειναι κλειστο το parking αν πας να ξερεις γιατι δεν γινονται εκδηλωσεις στο κτιριο . @mclein² τελειωσαν τα επιδοματα καταλαβαινεις ... Και εγώ έχω να πάω καιρό, όντως η θέα είναι μεγάλο θετικό... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα