mclein² Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Froskeas είπε γιατί α? γιατι ειναι αηδια εμφανησιακα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, mclein² είπε γιατι ειναι αηδια εμφανησιακα. Θα σεβαστώ την άποψή σου μα όχι και την ανορθογραφία σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Στις 5/6/2020 στις 11:39 ΜΜ, evabb είπε σπιτικο γαλακτομπουρεκο (σε φακελακια) 18 ώρες πριν, Ggiorgos7 είπε Μπολικο φυστικι αιγίνης ... δύο ταψιά Μπορεί να μην τρώω πολλά γλυκά, αλλα πέθανα με αυτά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 23 λεπτά πριν, Froskeas είπε Θα σεβαστώ την άποψή σου μα όχι και την ανορθογραφία σου. οτι κ να σεβαστεις φωτογραφε δαγκωμενων & μισο-τελειωμενων πιατων, σε καταλαβαμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Ως άλλος ιησούς χριστός δεν θα απαντήσω παρά θα γυρίσω μάγουλο και θα αφήσω τις φωτός μου να μιλήσουνε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Froskeas είπε Κρόκος (ο), ουχί Κοζάνης μα φροσκυλάνδης. Το επιδόρπιό μου (κυρίως γεύμα ήσαν δύο λιλιπούτεια χοιρινά ζνίτσελ που δεν κατέστη δυνατόν να απαθανατίσει ο φωτογραφικός μου φακός ένεκα πείνας αδηφάγου. Το αποτέλεσμα των βομβαρδισμών από τους Αμερικάνους στην Συρία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Αρκει να ειναι anti-fitness... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Πιο πολύ για fitness είναι. Τα βλέπεις και σου κόβεται η όρεξη. 😱 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αμ το πιάτο; Που θυμίζει φτώχεια; Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από Superuser 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, Superuser είπε Αμ το πιάτο; Που θυμίζει φτώχεια; Είναι vintage και έτσι η φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 23 λεπτά πριν, Froskeas είπε έχω δει θρίλερ να ξεκινάνε έτσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Τα ψαρια ειναι οφτοπικ αγαπητε φροσκεα!! Δω ειμαστε αντιφιτνες! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 41 λεπτά πριν, Superuser είπε Αμ το πιάτο; Που θυμίζει φτώχεια; Η πτώχεια θέλει καλοπέραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν ήταν ψάρι τυλιγμένο με μπέικον οκ! Σκέτο ψάρι μακριά από το συγκεκριμένο τοπικ. 😋 Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από stelios18120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 16 ώρες πριν, Froskeas είπε Πείνασα λίγο Εμενα μου κόπηκε μόλις ! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα