Fotis13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Home burger 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 28 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Home burger Το τιμάς το Home τελευταία νομίζω. Έχω να πάρω πάνω από χρόνο διότι τις τελευταίες δυο φορές που είχαμε πάρει δεν είχαμε μείνει πολύ ευχαριστημένοι. Σα να είχε πέσει λίγο η ποιότητα. Μπορεί να του δώσω ευκαιρία πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Wayward είπε Το τιμάς το Home τελευταία νομίζω. Έχω να πάρω πάνω από χρόνο διότι τις τελευταίες δυο φορές που είχαμε πάρει δεν είχαμε μείνει πολύ ευχαριστημένοι. Σα να είχε πέσει λίγο η ποιότητα. Μπορεί να του δώσω ευκαιρία πάλι. Εκει που ειναι η κοπελα που ειμαι τωρα δεν εχω πολλες επιλογες χαχαχα. Ε delivery burger τωρα ... Δεν πρεπει να εχεις και μεγαλες απαιτησεις αν εχεις παραστασεις απο αλλα .Το κρινω για αυτο που ειναι απλα ικανοποιητικο ,μεχρι εκει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Εκει που ειναι η κοπελα που ειμαι τωρα δεν εχω πολλες επιλογες χαχαχα. Ε delivery burger τωρα ... Δεν πρεπει να εχεις και μεγαλες απαιτησεις αν εχεις παραστασεις απο αλλα .Το κρινω για αυτο που ειναι απλα ικανοποιητικο ,μεχρι εκει . Ε ναι δεν έχεις τρελές απαιτήσεις εννοείται. Εγώ τις τελευταίες φορές που έχω παραγγείλει σπίτι έχω επιλέξει La Strega για burger που προσωπικά το θεωρώ κλάσεις ανώτερο από άλλα burger deliveries. Να' ναι καλά η WOLT που το φέρνει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 σπιτικο γαλακτομπουρεκο (σε φακελακια) 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 24 minutes ago, evabb said: σπιτικο γαλακτομπουρεκο (σε φακελακια) Βραδιά γαλακτομπούρεκου σήμερα. Μια απο τα ίδια, μονο που το δικό μου κολυμπάει στο σιρόπι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε Βραδιά γαλακτομπούρεκου σήμερα. Μια απο τα ίδια, μονο που το δικό μου κολυμπάει στο σιρόπι Εμενα το ρουφηξε ολο. Στην αρχη κολυμπαγε αλλα το αφησα και τωρα εχει τραβηξει μεχρι μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Μπολικο φυστικι αιγίνης ... δύο ταψιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Και λίγο La Strega (οι τυροκροκέτες άρχισαν να φεύγουν από το πιάτο πριν βγάλω φώτο) Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από Wayward 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Πείνασα λίγο 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 το 2ο δεν ειναι για φωτο δόου.... 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Το 2ο ειναι της σχολης anwrimos, στηριζουμε, φουλ αντιφιτνες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, mclein² είπε το 2ο δεν ειναι για φωτο δόου.... γιατί α? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Κρόκος (ο), ουχί Κοζάνης μα φροσκυλάνδης. Το επιδόρπιό μου (κυρίως γεύμα ήσαν δύο λιλιπούτεια χοιρινά ζνίτσελ που δεν κατέστη δυνατόν να απαθανατίσει ο φωτογραφικός μου φακός ένεκα πείνας αδηφάγου. 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα