Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 9 hours ago, Exodia The Forbidden One said: Τα σοκολατόπιτακια πού σας χρωστάγα Συνεχίζεις ακόμη να χάνεις βάρος? 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Το έχω απορία και εγώ 😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, billdanos είπε Συνεχίζεις ακόμη να χάνεις βάρος? 😎 Ναι αλλά με μικρότερο ρυθμο πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε Ναι αλλά με μικρότερο ρυθμο πλέον Χάνεις ? Πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, palasd είπε Χάνεις ? Πως? Απλά μαθηματικά αν θες 2800 θερμίδες να κρατήσει το βάρος πού εχεις και καί τρως λιγότερο χάνεις, φυσικά όσο χάνω αυτό μειώνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 ειχαμε παει στην Λισαβονα με τον αντρα μου. Αυτα ειναι οτι καταφεραμε να φωτογραφισουμε. Πολλες φορες ηταν απλα αδυνατο να βγαλουμε φωτογραφιες. Το θυμομασταν αφου ειχαμε φαει τα παντα. Οποιος παει ποτε του συστηνω ανεπιφυλακτα τα Pasteis de Belem για pastel de nata και το Mercado da ribeira (time out market). Επισης το Ground Burger (εστιατοριο) που βρισκεται στο Mercado da ribeira και κοντα στο μουσειο Gulbenkian (εμεις εκει πηγαμε γιατι μεσα στο μαρκετ γινεται χαμος) https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g189158-d6403801-Reviews-Ground_Burger-Lisbon_Lisbon_District_Central_Portugal.html 16 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 οι φωτογραφιες πολυ δυνατες με το φαγητο well done..οι αλλες με τις βιτρινες wtf ? αν ειναι να παμε στη βαρβακειο να βγαλουμε 10 φωτο να χορτασουν και οι αστεγοι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, mclein είπε οι φωτογραφιες πολυ δυνατες με το φαγητο well done..οι αλλες με τις βιτρινες wtf ? αν ειναι να παμε στη βαρβακειο να βγαλουμε 10 φωτο να χορτασουν και οι αστεγοι... δεν καταλαβες, η αγορα που βλεπεις ειναι ολο εστιατορια και μικρα μαγαζακια. ψωνιζεις απ οπου θελεις και στην μεση εχει τραπεζια για να κατσεις. Δεν ειναι βαρβακειος.Την φωτογραφισαμε για να δειξουμε το ποσες πολλες επιλογες εχεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Εννοεί ότι είναι εκτός θέματος οι συγκεκριμένες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, phanispal είπε Εννοεί ότι είναι εκτός θέματος οι συγκεκριμένες. δεν ειναι, δεν μπορουσαμε να φαμε τα παντα. 😋 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, evabb είπε δεν καταλαβες, η αγορα που βλεπεις ειναι ολο εστιατορια και μικρα μαγαζακια. ψωνιζεις απ οπου θελεις και στην μεση εχει τραπεζια για να κατσεις. Δεν ειναι βαρβακειος.Την φωτογραφισαμε για να δειξουμε το ποσες πολλες επιλογες εχεις. κι εσυ δεν καταλαβες εμενα μ'αρεσαν οι φωτοζ. καταλαβα τι ηθελα να δειξεις αλλα το θρεντ δειχνει τι τρωμε και οχι τι θα μπορουσαμε να εχουμε επιλεξει να φαμε διοτι κι εγω ειμαι 90kg και θα ηθελα να τρωω σα να ειμαι 180kg αλλα δυστυχως δε χωρανε ολα μεσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να μην είμαι κι εγώ εκτός θέματος, θέλω να ανεβάσω κι εγώ 2 φωτογραφίες για να μη φωνασκεί ο Fotis, αλλά είναι >2MB εκάστη. Πώς τους κάνω κάποια επεξεργασία σε Android 8.1.0; Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από phanispal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 42 minutes ago, phanispal said: Για να μην είμαι κι εγώ εκτός θέματος, θέλω να ανεβάσω κι εγώ 2 φωτογραφίες για να μη φωνασκεί ο Fotis, αλλά είναι >2MB εκάστη. Πώς τους κάνω κάποια επεξεργασία σε Android 8.1.0; Έχεις κανα app επεξεργασίας φωτογραφιών; Πχ εγώ χρησιμοποιώ το Pixlr και ρυθμίζω από κει το μέγεθος [δίνει 3-4 διαφορετικές επιλογές μεγέθους]. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω συμφωνω οταν παει καποιος εξωτερικο να βαζει και γενικοτερες φωτο παντα σε σχεση με την γαστρονομια αποκτα ενα κοσμοπολιτικο αερα το θεμα και το βρισκω αρκετα ενδιαφερον . Μπραβο και για το νυχι Εvabb ετσι να τα λεμε και τα καλα οχι μονο να κραζουμε Και αφου καναμε focus στα πολυ καλα γλυκα του Zuccherino πηραμε και για το σπιτι της χτες Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από Fotis13 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα