Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
9 hours ago, Exodia The Forbidden One said:

Τα σοκολατόπιτακια πού σας χρωστάγα :)

IMG_20180730_202550~2.jpg

Συνεχίζεις ακόμη να χάνεις βάρος? 😎

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, palasd είπε

Χάνεις ? Πως?

Απλά μαθηματικά αν θες 2800 θερμίδες να κρατήσει το βάρος πού εχεις και καί τρως λιγότερο χάνεις, φυσικά όσο χάνω αυτό μειώνεται

ειχαμε παει στην Λισαβονα με τον αντρα μου. Αυτα ειναι οτι καταφεραμε να φωτογραφισουμε. Πολλες φορες ηταν απλα αδυνατο να βγαλουμε φωτογραφιες. Το θυμομασταν αφου ειχαμε φαει τα παντα. Οποιος παει ποτε του συστηνω ανεπιφυλακτα τα Pasteis de Belem για pastel de nata και το Mercado da ribeira (time out market). Επισης το Ground Burger (εστιατοριο) που βρισκεται στο Mercado da ribeira και κοντα στο μουσειο Gulbenkian (εμεις εκει πηγαμε γιατι μεσα στο μαρκετ γινεται χαμος) https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g189158-d6403801-Reviews-Ground_Burger-Lisbon_Lisbon_District_Central_Portugal.html

PmpUgG.jpg

KoFb3V.jpg

aZbseV.jpg

IjQYfv.jpg

adGWjb.jpg

d4AWwH.jpg

McnOnM.jpg

Vacrl2.jpg

gRBqDM.jpg

2oWLj8.jpg

kE0yit.jpg

H6Y8Q9.jpg

SNvGh6.jpg

EvB6Ar.jpg

RueXiF.jpg

0uh8wb.jpg

zurZqW.jpg

JvVaHN.jpg

MGYozc.jpg

eloTnW.jpg

J84zkJ.jpg

sB0AM9.jpg

9vCVgD.jpg

w75iKw.jpg

jWzCeS.jpg

TwNVNC.jpg

Xu6Zne.jpg

AdfC0V.jpg

e8qRvM.jpg

oqfJR2.jpg

69nLmg.jpg

• Like 16
  • Thanks 1

οι φωτογραφιες πολυ δυνατες με το φαγητο well done..οι αλλες με τις βιτρινες wtf ?

αν ειναι να παμε στη βαρβακειο να βγαλουμε 10 φωτο να χορτασουν και οι αστεγοι... :D :P 

• Like 1

5 λεπτά πριν, mclein είπε

οι φωτογραφιες πολυ δυνατες με το φαγητο well done..οι αλλες με τις βιτρινες wtf ?

αν ειναι να παμε στη βαρβακειο να βγαλουμε 10 φωτο να χορτασουν και οι αστεγοι... :D :P 

δεν καταλαβες, η αγορα που βλεπεις ειναι ολο εστιατορια και μικρα μαγαζακια. ψωνιζεις απ οπου θελεις και στην μεση εχει τραπεζια για να κατσεις. Δεν ειναι βαρβακειος.Την φωτογραφισαμε για να δειξουμε το ποσες πολλες επιλογες εχεις.

• Like 2

Μόλις τώρα, evabb είπε

δεν καταλαβες, η αγορα που βλεπεις ειναι ολο εστιατορια και μικρα μαγαζακια. ψωνιζεις απ οπου θελεις και στην μεση εχει τραπεζια για να κατσεις. Δεν ειναι βαρβακειος.Την φωτογραφισαμε για να δειξουμε το ποσες πολλες επιλογες εχεις.

κι εσυ δεν καταλαβες :D 

εμενα μ'αρεσαν οι φωτοζ. καταλαβα τι ηθελα να δειξεις αλλα το θρεντ δειχνει τι τρωμε και οχι τι θα μπορουσαμε να εχουμε επιλεξει να φαμε :D 

διοτι κι εγω ειμαι 90kg και θα ηθελα να τρωω σα να ειμαι 180kg αλλα δυστυχως δε χωρανε ολα μεσα :P 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην είμαι κι εγώ εκτός θέματος, θέλω να ανεβάσω κι εγώ 2 φωτογραφίες για να μη φωνασκεί ο Fotis, αλλά είναι >2MB εκάστη.

Πώς τους κάνω κάποια επεξεργασία σε Android 8.1.0;

Επεξ/σία από phanispal

42 minutes ago, phanispal said:

Για να μην είμαι κι εγώ εκτός θέματος, θέλω να ανεβάσω κι εγώ 2 φωτογραφίες για να μη φωνασκεί ο Fotis, αλλά είναι >2MB εκάστη.

Πώς τους κάνω κάποια επεξεργασία σε Android 8.1.0;

Έχεις κανα app επεξεργασίας φωτογραφιών; Πχ εγώ χρησιμοποιώ το Pixlr και ρυθμίζω από κει το μέγεθος [δίνει 3-4 διαφορετικές επιλογές μεγέθους].

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω συμφωνω οταν παει καποιος εξωτερικο  να βαζει και γενικοτερες φωτο  παντα σε σχεση με την γαστρονομια αποκτα ενα κοσμοπολιτικο αερα το θεμα  και  το βρισκω  αρκετα  ενδιαφερον .

Μπραβο και  για το νυχι Εvabb ετσι να τα λεμε και τα καλα οχι μονο να κραζουμε :)

Και  αφου καναμε focus  στα πολυ καλα γλυκα του Zuccherino  πηραμε  και για   το σπιτι της χτες 

37962391_1154476218027137_8748416497220583424_n.jpg

37969515_1154476298027129_1118197097745612800_n.jpg

37979762_1154476174693808_8042144352715145216_n.jpg

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...