mclein² Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 με 800 και πολλα φαγαμε... 21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Καλη βδομαδα σε ολους Σπιτικα πανκεικς με μηλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 O αντρας μου σημερα «ειχε πολυ ουρα σημερα στα σαντουτς στην δουλεια, θα φτιαξω ενα ψωμι με λουκανικα για να παρω μαζι μου αυριο για κολατσιο» 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lactate Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δεν ξέρω γιατί, αλλά με έπιασε μια ξαφνική λιγούρα για macdonalds και τώρα με τον covid μάλλον θα αργήσω πολύ να πάρω 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Σπιτικα κρουασαν με σοκο και άλλα πολλά Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από Ggiorgos7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Πεινιρλι γιγας Εκανα 40 χλμ για να το παρω 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Η τεμπελια σημερα. Παραγγειλαμε πιτσα Domino's Οι πιτσες ειναι half 'n' half Η δικια μου : Creamy 4 cheeses + savoyard Του αντρα μου : American + Κατσικισιο τυρι με μελι 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 σπιτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiar1Z Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 18 ώρες πριν, evabb είπε Η τεμπελια σημερα. Παραγγειλαμε πιτσα Domino's Οι πιτσες ειναι half 'n' half Η δικια μου : Creamy 4 cheeses + savoyard Του αντρα μου : American + Κατσικισιο τυρι με μελι Από μια φάγατε μόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, vrwmiar1Z είπε Από μια φάγατε μόνο; Ναι, μια μικρη και μια μετρια. Ποσες να φαμε δύο ατομα ολα κι ολα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 4 τουλάχιστον για να είναι άξιο ποσταρίσματος 😁. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiar1Z Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, evabb είπε Ναι, μια μικρη και μια μετρια. Ποσες να φαμε δύο ατομα ολα κι ολα; Δύο μεγαλες, ειδικά αφού είναι σκετες χωρίς σαλάτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 57 λεπτά πριν, vrwmiar1Z είπε Δύο μεγαλες, ειδικά αφού είναι σκετες χωρίς σαλάτα υπηρξε και επιδορπιο μετα που δεν φωτογραφηθηκε. Ποιος τρωει σαλατα με την πιτσα; 😲 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. υ.γ. Τα υπόλοιπα δεν φωτογραφήθηκαν, αφήνω την φαντασία σας να οργιάσει Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από j0hnn1e 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα