Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]


billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, evabb είπε

Ενα Βελγικο φαγητο Hachis parmentier : Στρωσεις πουρε και κιμα.

Δυστυχως διαλυεται στο σερβιρισμα οποτε την επομενη φορα θα γινει μεσα σε μικρα ατομικα πυρεξ.

Προ ψησιματος

YSNalZ.jpg

Pqz142.jpg

Μετα ψησιματος

LrGLpd.jpg

xZjunX.jpg

eZbl8o.jpg

RPhP6f.jpg

GZgIpX.jpg

Τι μαγικός συνδιασμος;;; Πρακτικά φτιάχνεις το πουρέ κ το κιμά κ το βάζεις στο φούρνο με τυρί από πάνω φαντάζομαι μέχρι να λιώσει το τυρί;

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, sndev είπε

Τι μαγικός συνδιασμος;;; Πρακτικά φτιάχνεις το πουρέ κ το κιμά κ το βάζεις στο φούρνο με τυρί από πάνω φαντάζομαι μέχρι να λιώσει το τυρί;

ναι, οποτε παιζει ρολο το ποσο καλα θα φτιαξεις αυτα δυο πρωτα. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν με το καλό ξαναρχίσω διατροφή μαζί με το γυμναστήριο θα στο αντιγράψω παραλλαγμένο, πουρές φυσικής πατάτας κάτω (που λατρεύω) για υδατάνθρακα βουβαλισιο κιμά που χει 1 με 2 % λιπαρά κ φουλ πρωτεινη κ από πάνω τυρί ζεμυθρα για να δώσει αλμυροτητα

  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, sndev είπε

Όταν με το καλό ξαναρχίσω διατροφή μαζί με το γυμναστήριο θα στο αντιγράψω παραλλαγμένο, πουρές φυσικής πατάτας κάτω (που λατρεύω) για υδατάνθρακα βουβαλισιο κιμά που χει 1 με 2 % λιπαρά κ φουλ πρωτεινη κ από πάνω τυρί ζεμυθρα για να δώσει αλμυροτητα

τι εννοεις φυσικη πατατα;  εγω εβαλα κιμα 50-50 μοσχαρι/χοιρινο. Οπως βλεπεις ειναι τερμα λιπαρος και για τον πουρε ακολουθησα αυτη την συνταγη (που ειναι ακομα πιο λιπαρος κι απο τον κιμα)

γενικα αν ξερεις καποιον υποσιτισμενο τον ταιζεις αυτο το πραμα ετσι οπως το εφτιαξα. Σε δυο μερες θα εχει παρει 2 κιλα.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, evabb said:

τι εννοεις φυσικη πατατα;  εγω εβαλα κιμα 50-50 μοσχαρι/χοιρινο. Οπως βλεπεις ειναι τερμα λιπαρος και για τον πουρε ακολουθησα αυτη την συνταγη (που ειναι ακομα πιο λιπαρος κι απο τον κιμα)

γενικα αν ξερεις καποιον υποσιτισμενο τον ταιζεις αυτο το πραμα ετσι οπως το εφτιαξα. Σε δυο μερες θα εχει παρει 2 κιλα.

 

Νομίζω ήθελε λίγο ακόμα βούτυρο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε

Νομίζω ήθελε λίγο ακόμα βούτυρο

το κρατησα λιγο, εβαλα δεκα γραμμαρια λιγοτερο 😛

Αν δοκιμασεις παντως αυτον τον πουρε δεν θα ξαναφας ποτε κανεναν αλλο! θα σε στοιχιωνει μεχρι την μερα που θα πεθανεις.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 minute ago, evabb said:

το κρατησα λιγο, εβαλα δεκα γραμμαρια λιγοτερο 😛

Αν δοκιμασεις παντως αυτον τον πουρε δεν θα ξαναφας ποτε κανεναν αλλο! θα σε στοιχιωνει μεχρι την μερα που θα πεθανεις.

Προφανώς, δεν αντιλέγω. Δεν είναι νομίζω τυχαίο που και σε πάρα πολλές σάλτσες χρησιμοποιούν αρκετό βούτυρο για δέσιμο και γεύση. 

Μοιάζει αρκετά με το αγγλικό cottage pie αυτό πάντως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε

Προφανώς, δεν αντιλέγω. Δεν είναι νομίζω τυχαίο που και σε πάρα πολλές σάλτσες χρησιμοποιούν αρκετό βούτυρο για δέσιμο και γεύση. 

Μοιάζει αρκετά με το αγγλικό cottage pie αυτό πάντως.

Το βουτυρο ειναι μαγικο υλικο πραγματικα.

Σιγουρα υπαρχει και σε αλλες χωρες αυτο το φαγητο, δεν ειναι και ο πιο πρωτοτυπος συνδιασμος υλικων στην τελικη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, evabb είπε

Ενα Βελγικο φαγητο Hachis parmentier : Στρωσεις πουρε και κιμα.

Δυστυχως διαλυεται στο σερβιρισμα οποτε την επομενη φορα θα γινει μεσα σε μικρα ατομικα πυρεξ.

Προ ψησιματος

YSNalZ.jpg

Pqz142.jpg

Μετα ψησιματος

LrGLpd.jpg

xZjunX.jpg

eZbl8o.jpg

RPhP6f.jpg

GZgIpX.jpg

Εμενα παντως για ατομικο πυρεξ μου κανει αυτο στις φωτογραφιες.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, evabb είπε

τι εννοεις φυσικη πατατα;  εγω εβαλα κιμα 50-50 μοσχαρι/χοιρινο. Οπως βλεπεις ειναι τερμα λιπαρος και για τον πουρε ακολουθησα αυτη την συνταγη (που ειναι ακομα πιο λιπαρος κι απο τον κιμα)

γενικα αν ξερεις καποιον υποσιτισμενο τον ταιζεις αυτο το πραμα ετσι οπως το εφτιαξα. Σε δυο μερες θα εχει παρει 2 κιλα.

ενοουσα αυτό ακριβώς που έκανες! και όχι τους πουρεδες που είναι σκόνη κ βάζεις γάλα κ νερό.

αυτός ο σεφ έχει εκπληκτικές συνταγές ειδικά η ζύμη που είναι για ψωμάκια burger είναι τοπ 

μια εναλλακτική πάντως για πιο Light αλλα κ γευστικο πουρε δοκίμασε αυτο του πετρετζικη  η προσάρμοσε το με του chef john που έφτιαξες, αντι για 450 γρ βούτυρο τα 1,8 κιλα  εχει 150 γρ βούτυρο για 2 κιλά πατάτα αλλά θα μου πεις τι antifintnes einai εδώ αν κόβεις βουτυρα 

βέβαια.. λιπαρά απο το μοσχαρισιο κ χοίρινο κιμά + μισό κιλο βούτυρο του πουρε + το τυρι με 48 % λιπαρα νομιζω θα ταν κολαση 

 

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, sndev είπε

ενοουσα αυτό ακριβώς που έκανες! και όχι τους πουρεδες που είναι σκόνη κ βάζεις γάλα κ νερό.

αυτός ο σεφ έχει εκπληκτικές συνταγές ειδικά η ζύμη που είναι για ψωμάκια burger είναι τοπ 

μια εναλλακτική πάντως για πιο Light αλλα κ γευστικο πουρε δοκίμασε αυτο του πετρετζικη  η προσάρμοσε το με του chef john που έφτιαξες, αντι για 450 γρ βούτυρο τα 1,8 κιλα  εχει 150 γρ βούτυρο για 2 κιλά πατάτα αλλά θα μου πεις τι antifintnes einai εδώ αν κόβεις βουτυρα 

βέβαια.. λιπαρά απο το μοσχαρισιο κ χοίρινο κιμά + μισό κιλο βούτυρο του πουρε + το τυρι με 48 % λιπαρα νομιζω θα ταν κολαση 

Το "κόλαση" δεν ξεκινάει να το περιγράφει καν.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

46 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Διαφορα 

95358344_3065212743562163_4004485961848193024_n.jpg

95373204_2703742969912992_2932195085174964224_n.jpg

95444029_274984100332472_4781276392702607360_n.jpg

95140734_236341264248112_5898406431593332736_n.jpg

95218144_660401957862329_6101601510460751872_n.jpg

95108457_684682108741632_8207624142640381952_n.jpg

Για τα ανωτέρω, θα συμφωνήσω με την eva 

παρολαυτα συνέχισε δίνε πόνο!  

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...