sndev Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, evabb είπε Ενα Βελγικο φαγητο Hachis parmentier : Στρωσεις πουρε και κιμα. Δυστυχως διαλυεται στο σερβιρισμα οποτε την επομενη φορα θα γινει μεσα σε μικρα ατομικα πυρεξ. Προ ψησιματος Μετα ψησιματος Τι μαγικός συνδιασμος;;; Πρακτικά φτιάχνεις το πουρέ κ το κιμά κ το βάζεις στο φούρνο με τυρί από πάνω φαντάζομαι μέχρι να λιώσει το τυρί; 1
evabb Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, sndev είπε Τι μαγικός συνδιασμος;;; Πρακτικά φτιάχνεις το πουρέ κ το κιμά κ το βάζεις στο φούρνο με τυρί από πάνω φαντάζομαι μέχρι να λιώσει το τυρί; ναι, οποτε παιζει ρολο το ποσο καλα θα φτιαξεις αυτα δυο πρωτα. 1
sndev Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Όταν με το καλό ξαναρχίσω διατροφή μαζί με το γυμναστήριο θα στο αντιγράψω παραλλαγμένο, πουρές φυσικής πατάτας κάτω (που λατρεύω) για υδατάνθρακα βουβαλισιο κιμά που χει 1 με 2 % λιπαρά κ φουλ πρωτεινη κ από πάνω τυρί ζεμυθρα για να δώσει αλμυροτητα 1
evabb Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, sndev είπε Όταν με το καλό ξαναρχίσω διατροφή μαζί με το γυμναστήριο θα στο αντιγράψω παραλλαγμένο, πουρές φυσικής πατάτας κάτω (που λατρεύω) για υδατάνθρακα βουβαλισιο κιμά που χει 1 με 2 % λιπαρά κ φουλ πρωτεινη κ από πάνω τυρί ζεμυθρα για να δώσει αλμυροτητα τι εννοεις φυσικη πατατα; εγω εβαλα κιμα 50-50 μοσχαρι/χοιρινο. Οπως βλεπεις ειναι τερμα λιπαρος και για τον πουρε ακολουθησα αυτη την συνταγη (που ειναι ακομα πιο λιπαρος κι απο τον κιμα) γενικα αν ξερεις καποιον υποσιτισμενο τον ταιζεις αυτο το πραμα ετσι οπως το εφτιαξα. Σε δυο μερες θα εχει παρει 2 κιλα.
j0hnn1e Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 1 hour ago, evabb said: τι εννοεις φυσικη πατατα; εγω εβαλα κιμα 50-50 μοσχαρι/χοιρινο. Οπως βλεπεις ειναι τερμα λιπαρος και για τον πουρε ακολουθησα αυτη την συνταγη (που ειναι ακομα πιο λιπαρος κι απο τον κιμα) γενικα αν ξερεις καποιον υποσιτισμενο τον ταιζεις αυτο το πραμα ετσι οπως το εφτιαξα. Σε δυο μερες θα εχει παρει 2 κιλα. Νομίζω ήθελε λίγο ακόμα βούτυρο 1
evabb Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε Νομίζω ήθελε λίγο ακόμα βούτυρο το κρατησα λιγο, εβαλα δεκα γραμμαρια λιγοτερο 😛 Αν δοκιμασεις παντως αυτον τον πουρε δεν θα ξαναφας ποτε κανεναν αλλο! θα σε στοιχιωνει μεχρι την μερα που θα πεθανεις. 1
j0hnn1e Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 1 minute ago, evabb said: το κρατησα λιγο, εβαλα δεκα γραμμαρια λιγοτερο 😛 Αν δοκιμασεις παντως αυτον τον πουρε δεν θα ξαναφας ποτε κανεναν αλλο! θα σε στοιχιωνει μεχρι την μερα που θα πεθανεις. Προφανώς, δεν αντιλέγω. Δεν είναι νομίζω τυχαίο που και σε πάρα πολλές σάλτσες χρησιμοποιούν αρκετό βούτυρο για δέσιμο και γεύση. Μοιάζει αρκετά με το αγγλικό cottage pie αυτό πάντως.
evabb Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε Προφανώς, δεν αντιλέγω. Δεν είναι νομίζω τυχαίο που και σε πάρα πολλές σάλτσες χρησιμοποιούν αρκετό βούτυρο για δέσιμο και γεύση. Μοιάζει αρκετά με το αγγλικό cottage pie αυτό πάντως. Το βουτυρο ειναι μαγικο υλικο πραγματικα. Σιγουρα υπαρχει και σε αλλες χωρες αυτο το φαγητο, δεν ειναι και ο πιο πρωτοτυπος συνδιασμος υλικων στην τελικη.
eloc0n Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, evabb είπε Ενα Βελγικο φαγητο Hachis parmentier : Στρωσεις πουρε και κιμα. Δυστυχως διαλυεται στο σερβιρισμα οποτε την επομενη φορα θα γινει μεσα σε μικρα ατομικα πυρεξ. Προ ψησιματος Μετα ψησιματος Εμενα παντως για ατομικο πυρεξ μου κανει αυτο στις φωτογραφιες. 1
sndev Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, evabb είπε τι εννοεις φυσικη πατατα; εγω εβαλα κιμα 50-50 μοσχαρι/χοιρινο. Οπως βλεπεις ειναι τερμα λιπαρος και για τον πουρε ακολουθησα αυτη την συνταγη (που ειναι ακομα πιο λιπαρος κι απο τον κιμα) γενικα αν ξερεις καποιον υποσιτισμενο τον ταιζεις αυτο το πραμα ετσι οπως το εφτιαξα. Σε δυο μερες θα εχει παρει 2 κιλα. ενοουσα αυτό ακριβώς που έκανες! και όχι τους πουρεδες που είναι σκόνη κ βάζεις γάλα κ νερό. αυτός ο σεφ έχει εκπληκτικές συνταγές ειδικά η ζύμη που είναι για ψωμάκια burger είναι τοπ μια εναλλακτική πάντως για πιο Light αλλα κ γευστικο πουρε δοκίμασε αυτο του πετρετζικη η προσάρμοσε το με του chef john που έφτιαξες, αντι για 450 γρ βούτυρο τα 1,8 κιλα εχει 150 γρ βούτυρο για 2 κιλά πατάτα αλλά θα μου πεις τι antifintnes einai εδώ αν κόβεις βουτυρα βέβαια.. λιπαρά απο το μοσχαρισιο κ χοίρινο κιμά + μισό κιλο βούτυρο του πουρε + το τυρι με 48 % λιπαρα νομιζω θα ταν κολαση 1
evabb Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, sndev είπε ενοουσα αυτό ακριβώς που έκανες! και όχι τους πουρεδες που είναι σκόνη κ βάζεις γάλα κ νερό. αυτός ο σεφ έχει εκπληκτικές συνταγές ειδικά η ζύμη που είναι για ψωμάκια burger είναι τοπ μια εναλλακτική πάντως για πιο Light αλλα κ γευστικο πουρε δοκίμασε αυτο του πετρετζικη η προσάρμοσε το με του chef john που έφτιαξες, αντι για 450 γρ βούτυρο τα 1,8 κιλα εχει 150 γρ βούτυρο για 2 κιλά πατάτα αλλά θα μου πεις τι antifintnes einai εδώ αν κόβεις βουτυρα βέβαια.. λιπαρά απο το μοσχαρισιο κ χοίρινο κιμά + μισό κιλο βούτυρο του πουρε + το τυρι με 48 % λιπαρα νομιζω θα ταν κολαση Το "κόλαση" δεν ξεκινάει να το περιγράφει καν..
evabb Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 14 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Διαφορα μας γαμησες κι εσυ πρωινιατικα.
sndev Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 46 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Διαφορα Για τα ανωτέρω, θα συμφωνήσω με την eva παρολαυτα συνέχισε δίνε πόνο! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα