*nenya* Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Ειχα λιγουρα για πατατουλες με τσενταρ.. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, *nenya* είπε Ειχα λιγουρα για πατατουλες με τσενταρ.. Και την έχω αυτή την λιγουρια αλλά ποιος ξέρει σε πόσα χρόνια πάλι τις ξαναφαω τον κορονοιο μου μέσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 10 ώρες πριν, evabb είπε Και την έχω αυτή την λιγουρια αλλά ποιος ξέρει σε πόσα χρόνια πάλι τις ξαναφαω τον κορονοιο μου μέσα. Δεν παίζει ντελίβερι στα μέρη σας; Εδώ όσο περιμέναμε τα μπέργκερ που είχαμε παραγγείλει ξεκινήσαμε με κρασάκι, τυράκι και dips Και συνεχίσαμε με το κυρίως που είχε 2 μπιφτέκια, 3 τυριά (τσένταρ, μοντερέυ και κατσικίσιο), μπέικον, κρεμμύδι και πίκλες. Ήταν μια καλή βραδιά 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 22 λεπτά πριν, Speculoos είπε Δεν παίζει ντελίβερι στα μέρη σας; Εδώ όσο περιμέναμε τα μπέργκερ που είχαμε παραγγείλει ξεκινήσαμε με κρασάκι, τυράκι και dips Και συνεχίσαμε με το κυρίως που είχε 2 μπιφτέκια, 3 τυριά (τσένταρ, μοντερέυ και κατσικίσιο), μπέικον, κρεμμύδι και πίκλες. Ήταν μια καλή βραδιά Κατ αρχας πες μου ποιος κανει τετοιες πατατες με τυρι στις Βρυξελλες. Δευτερον ελαχιστοι κανουν delivery στο Woluwe St Lambert. Εσυ που μενεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 49 λεπτά πριν, evabb είπε Κατ αρχας πες μου ποιος κανει τετοιες πατατες με τυρι στις Βρυξελλες. Δευτερον ελαχιστοι κανουν delivery στο Woluwe St Lambert. Εσυ που μενεις; Δεν ξέρω ποιος κάνεi τέτοιες πατάτες, δεν είμαι φίλος ιδιαίτερα 😄 Νόμιζα ότι γνώριζες για να λες ότι περιμένεις να τελειώσει το θέμα με τον ιό. Σίγουρα πάντως παίζουν σε burger king και στo La Luck, το μαγαζί με τα επιτραπέζια που έχει διάφορες poutine. Εκεί κοντά μένω, σύνορα Ixelles/Uccle, κανένας λόγος να τραβιέμαι στις εξοχές του Woluwe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Speculoos είπε Δεν ξέρω ποιος κάνεi τέτοιες πατάτες, δεν είμαι φίλος ιδιαίτερα 😄 Νόμιζα ότι γνώριζες για να λες ότι περιμένεις να τελειώσει το θέμα με τον ιό. Σίγουρα πάντως παίζουν σε burger king και στo La Luck, το μαγαζί με τα επιτραπέζια που έχει διάφορες poutine. Εκεί κοντά μένω, σύνορα Ixelles/Uccle, κανένας λόγος να τραβιέμαι στις εξοχές του Woluwe. H poutine δεν εχει καμια σχεση. Του burger King τις εχω δοκιμασει και ειναι μεεεεχ αλλα οκ. Το αλλο δεν το ξερω καν. Ε οχι και εξοχη το Woluwe, σε λιγο θα μας πεις και επαρχια. Αν και εχουμε πολυ πρασιναδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Να έρθω να ανοίξω μαγαζί; Από εσένα κάτι θα βγάζω πάντως 😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Ψωμί ζυμωμένο στο σπίτι Κρέπες με σόκο Πατατάκια του (Σ)άκη 🤣 - ήθελε να τα δοκιμάσει ο μπρό / με πάπρικα και χωρίς Μπουγάτσα με κρέμα χωρίς ζάχαρη-κανέλλα Καλο ΠΣΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Απόλαυσα μια βόλτα κάνα δυωρο στην πόλη με την μηχανή και πέρασα να πάρω κάτι για το σπίτι.. Το καλύτερο παγωτό ( προσωπικα πάντα μιλάω )Σπίτι δεν μπαίνει άλλο για βράδυνες υπογλυκαιμίες. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiar1Z Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Στις 25/4/2020 στις 2:17 ΜΜ, evabb είπε Ο απολογισμος της ημερας απλα μακαρονια με κιμα η μπυρα ειναι αυτη η εδω Σχολιο του αντρα μου καθως εβαζα τυρι στα μακαρονια : «Τωρα τραβα την φωτογραφια πριν βαλεις κι αλλο και μας περασουν για καφρους» εννοειται οτι ολο το τυρι που φαινεται στην πρωτη φωτογραφια χρησιμοποιηθηκε και στο τελος του ειπα «επρεπε να ειχες τριψει λιγο παραπανω» επιδορπιο του αντρα που μετα βιας προλαβα να βγαλω φωτογραφια ενω το τρωει ηδη. Ζεστη βαφλα με παγωτο βανιλια. Το ντεκορ που εκανε δεν μου αρεσε αλλα τεσπα. Και το δικο μου επιδορπιο το οποιο θα μπορουσε να χαρακτηριστει και ως τερατουργημα. Παγωτο βανιλια, με σιροπι σοκολατας, τριματα μπισκοτου oreo, σαντιγη και κομματακια βαφλας. Γιατί δεν ανακατεύεις τον κιμά με τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 38 λεπτά πριν, vrwmiar1Z είπε Γιατί δεν ανακατεύεις τον κιμά με τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα; Γιατι ειναι ασχημο;;;;;;; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiar1Z Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, evabb είπε Γιατι ειναι ασχημο;;;;;;; Δεν θα τα φας δηλαδή εάν είναι άσχημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, vrwmiar1Z είπε Δεν θα τα φας δηλαδή εάν είναι άσχημα; εξαρταται ποσο ασχημο ειναι. Επισης θες να πιανεις τον κιμα με το πιρουνι να το ευχαριστιεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Εντάξει άσχημο δεν είναι , λογικά εσένα σε χαλάει οπτικά κ σεβαστό. BTW αν κράτησετε λίγο νερό απο τα βρασμένα μακαρόνια κ ανακατέψετε το κιμά με τα μακαρόνια στη κατσαρόλα με το νερό αυτό μαζί δένει καλύτερα κ γίνεται ακόμα πιο γευστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Ενα Βελγικο φαγητο Hachis parmentier : Στρωσεις πουρε και κιμα. Δυστυχως διαλυεται στο σερβιρισμα οποτε την επομενη φορα θα γινει μεσα σε μικρα ατομικα πυρεξ. Προ ψησιματος Μετα ψησιματος 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα