Fotis13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Home burger για πρωτη φορα , decent για delivery .Το baconator ενδιαφερον . 20
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε Γίνεσαι πιο πρόστυχος από το Φώτη. Ειχα και γιορτη κ γενεθλια. Υ.γ. και δεν τα ανεβασα ολα
agamoi-thytai Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Να ζήσεις όσα χρόνια και όσο επιθυμείς...
evabb Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Ο απολογισμος της ημερας απλα μακαρονια με κιμα η μπυρα ειναι αυτη η εδω Σχολιο του αντρα μου καθως εβαζα τυρι στα μακαρονια : «Τωρα τραβα την φωτογραφια πριν βαλεις κι αλλο και μας περασουν για καφρους» εννοειται οτι ολο το τυρι που φαινεται στην πρωτη φωτογραφια χρησιμοποιηθηκε και στο τελος του ειπα «επρεπε να ειχες τριψει λιγο παραπανω» επιδορπιο του αντρα που μετα βιας προλαβα να βγαλω φωτογραφια ενω το τρωει ηδη. Ζεστη βαφλα με παγωτο βανιλια. Το ντεκορ που εκανε δεν μου αρεσε αλλα τεσπα. Και το δικο μου επιδορπιο το οποιο θα μπορουσε να χαρακτηριστει και ως τερατουργημα. Παγωτο βανιλια, με σιροπι σοκολατας, τριματα μπισκοτου oreo, σαντιγη και κομματακια βαφλας. 16
agamoi-thytai Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Ελεγα στον από πάνω πως είναι πρόστυχος. Εσένα τώρα τι να σου πω; Δεν πρέπει αν ανοίγω το τοπικ πριν να έχω φάει
j0hnn1e Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 hour ago, agamoi-thytai said: Ελεγα στον από πάνω πως είναι πρόστυχος. Εσένα τώρα τι να σου πω; Δεν πρέπει αν ανοίγω το τοπικ πριν να έχω φάει Εγώ και φαγωμένος που μπαίνω, πάλι κλαίω.. 1
evabb Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, agamoi-thytai είπε Ελεγα στον από πάνω πως είναι πρόστυχος. Εσένα τώρα τι να σου πω; Δεν πρέπει αν ανοίγω το τοπικ πριν να έχω φάει Εκφράσου ελεύθερα δεν παρεηξγιωμαστε μέσα στο Anti-fitness. 1
adi32 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Home-made κρέπα με 4 τυριά γαλοπούλα ντομάτα πιπεριά πατάτες τυροσαλατα 17 1
evabb Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Αλμυρο κεικ με φετα και ρηγανι (εβαλα την συνταγη στο θεμα της μαγειρικης αν σας ενδιαφερει, ειναι πανευκολο) 10
Fotis13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Ηome made ψωμακια και burgers kai ΒBQ σε φιλο ,Κυρ Αριστος και Κοσμικον. 14
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα