*nenya* Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Οχι, ζω επικινδυνα (Ζηλεια Ζηλεια!) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) εφτιαξα πασχαλινα κουλουρακια σημερα γτ εδω το πασχα πεφτει νωριτερα και γιατι αυριο ειναι τα γεννεθλια του αντρα μου. 6 ταψια μου βγηκαν (περιπου 3 κιλα κουλουρακια) Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από evabb 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiar1Z Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 37 λεπτά πριν, evabb είπε εφτιαξα πασχαλινα κουλουρακια σημερα γτ εδω το πασχα πεφτει νωριτερα και γιατι αυριο ειναι τα γεννεθλια του αντρα μου. 6 ταψια μου βγηκαν (περιπου 3 κιλα κουλουρακια) Αααα τι ωραία. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Τριτη βράδυ ...δεν είχαμε τι να κάνουμε ...και είπαμε ,δεν μένουμε σπίτι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 30/3/2020 στις 11:04 ΠΜ, arxontas2323 είπε διατροφη τελος;;; Οχι κανω, αλλα απο μια φορα την βδομαδα cheat το εκανα δυο λογω των συνθηκων .Ευτυχως δεν κλεισαν τα delivery θα ειχα πεθανει απο ασιτια αχχααχα.Η dominos ειναι jumbo οπως παντα . Homemade ολα ! Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από Fotis13 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Just now, Fotis13 said: Ευτυχως δεν κλεισαν τα delivery θα ειχα πεθανει απο ασιτια αχχααχα. +100 Δεν θα περίμενα ποτέ ότι θα συμφωνήσω με έναν φιτνεσά! ΧD 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Πρωινό χωρίς πάνκεικς γίνεται ; Αμ δεν γινεται! με λικερ φιστικι αιγινης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Συμβαινει τωρα ... πρεπει να ειχα και 5 χρονια να αγορασω τσιπς. Αυτα κυριολεκτικα τα σπανε Μενουμε σπιτι λοιπον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόνο κανα delivery μας έμεινε La Strega Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από Wayward 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jorvik Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Serial grillers. Tιμια burger και πολυ ωραια φιλετα κοτοπουλου. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Νουντλς - κοτόπουλο Καλο βράδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Παιδιά ερώτηση, στα delivery που κάνετε, έχει πέσει η ποιότητα? Εγώ πήρα από Κρέας στη Πυρά στη Δάφνη, που το θεωρώ από τα καλύτερα εδώ στον Άγιο Δημήτριο και ήταν πολύ πεσμένο ποιοτικά και ποσοτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Την τεταρτη ηταν τα γεννεθλια του αντρα μου. Φτιαξαμε σπιτικα σουβλακια (τυλιχτηκαν στο πιατο οχι απο πριν) Φτιαξαμε τις πιτες, το κρεας και τις σως μονοι μας. Πατατες δεν καναμε γιατι ειχαμε υπερβολικα πολλες πιτες για δυο ατομα. Κατεβηκαν με ροζ σαμπανια (νταααα! τι αλλο να πιεις μαζι με τα σουβλακια 🤣) Αντι για τουρτα κοψαμε ενα κεικ με αχλαδια και αμυγδαλα (αγοραστο δυστυχως, μετα απο 6 ταψια κουλουρια που εψησα δεν ημουν σε θεση να φτιαξω και τουρτα) Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από evabb 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 52 minutes ago, Edel said: Παιδιά ερώτηση, στα delivery που κάνετε, έχει πέσει η ποιότητα? Εγώ πήρα από Κρέας στη Πυρά στη Δάφνη, που το θεωρώ από τα καλύτερα εδώ στον Άγιο Δημήτριο και ήταν πολύ πεσμένο ποιοτικά και ποσοτικά. Προς το παρόν δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, τα ίδια με πριν (όχι ότι είχε ποτέ και καμιά εξαιρετικά υψηλή ποιότητα το delivery :P). @evabb Ρε συ, πού είναι τα σουβλάκια; Δεν φαίνονται... Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από *nenya* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, *nenya* είπε Προς το παρόν δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, τα ίδια με πριν (όχι ότι είχε ποτέ και καμιά εξαιρετικά υψηλή ποιότητα το delivery :P). @evabb Ρε συ, πού είναι τα σουβλάκια; Δεν φαίνονται... τυλιγαμε τα υλικα on the go. στην φωτογραφια ειναι οι πιτες ξεχωριστα, το κρεας ξεχωριστα κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα