Fotis13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Κυρ Αριστος take out και "ταρτα " με σοκολατα γαλακτος . 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) ε, βεβαια...ο κυρ Φωτης που δινει τα 150€ για κιβωτια ανθρακουχο νερο καθε 2 μερες πηγαινει κ παραλαμβανει απ'τον αριστο... η πλεμπα καθεται σπιτι κ τρωει μακαρονια ορφανα μεχρι να μπει το επιδομα 31/03 Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από mclein² 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 50 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Κυρ Αριστος take out και "ταρτα " με σοκολατα γαλακτος . διατροφη τελος;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Να θες να φας ένα πιτόγυρο, αλλά το μόνο ανοιχτό γυραδικο στην πόλη είναι συνάμα και το χειρότερο. Πόσοι συμπάσχουν μαζί μου ; 4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Σήμερα είχε κοτόπουλο. Με τορτίγια ολικής για τους φιτ / με σως σπιτικη με στραγγιστο γιαουρτακι ,πιπερια κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 φατε οσο μπορειτε. Εγω με το πρησμενο ουλο την βγαζω με la vache qui rit και ψωμι του τοστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Ας βάλω και εγώ κάτι μιας και έχω αρκετό καιρό να κάνω post εδώ. Πριν 1 χρόνο ξεκίνησα σε νέα δουλειά και συχνά πυκνά παίρνουμε κρέπες από τον Καράφλα στο Μενίδι (δύο είναι). Ορίστε η πιο πρόσφατη παραγγελία (πριν μας απαγορεύσουν τα delivery λόγο του ιού). Δυστυχώς δεν είναι από τον "καλό" Καράφλα αλλά μας κάνει και αυτός. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 1 hour ago, Grim Ripper said: Ας βάλω και εγώ κάτι μιας και έχω αρκετό καιρό να κάνω post εδώ. Πριν 1 χρόνο ξεκίνησα σε νέα δουλειά και συχνά πυκνά παίρνουμε κρέπες από τον Καράφλα στο Μενίδι (δύο είναι). Ορίστε η πιο πρόσφατη παραγγελία (πριν μας απαγορεύσουν τα delivery λόγο του ιού). Δυστυχώς δεν είναι από τον "καλό" Καράφλα αλλά μας κάνει και αυτός. Για εμένα απαράδεκτο η κρέπα να έχει τόσα ζουμιά/σιρόπι, θα γίνει νιανιά.. Και δεν είμαι απο τους πολέμιους της σκέτης κρέπας. Μερέντα, νουτέλα, πραλίνες ΟΚ αλλά αυτό για εμένα είναι φάουλ... 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, j0hnn1e είπε Για εμένα απαράδεκτο η κρέπα να έχει τόσα ζουμιά/σιρόπι, θα γίνει νιανιά.. Και δεν είμαι απο τους πολέμιους της σκέτης κρέπας. Μερέντα, νουτέλα, πραλίνες ΟΚ αλλά αυτό για εμένα είναι φάουλ... Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη και εμένα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα ακριβώς λόγο της σοκολάτας, ήταν πιο νερουλή ας πούμε. Έχω και αυτήν εδώ από τον άλλο Καράφλα, καλύτερη η σοκολάτα εδώ αν και όπως καταλαβαίνεις και τα δύο μαγαζιά είναι της υπερβολής. 😛 Έχω ακούσει καλά λόγια για την Twins Inspiration στο Ίλιον και ελπίζω να πάρω και από εκεί κάποια στιγμή. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Παντσετουλα εχθές για την όρεξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 22 ώρες πριν, Fotis13 είπε Κυρ Αριστος take out και "ταρτα " με σοκολατα γαλακτος . Παίζεις δυνατά και παναθηναϊκά εσύ. Άξιος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 7 hours ago, Grim Ripper said: Έχω ακούσει καλά λόγια για την Twins Inspiration στο Ίλιον και ελπίζω να πάρω και από εκεί κάποια στιγμή. Η Twins (σκέτη Twins για τους ντόπιους) είναι το πιο παλιό μαγαζί στο Ίλιον για σάντουιτς/κρέπες/βάφλες (και ήταν το αγαπημένο μέρος μαθητών για κοπάνες). Νομίζω τέλη 80', αρχές 90' πρωτοάνοιξε. Ελπίζω να κρατάει ακόμα την ποιότητα και τις καλές τιμές που είχε, τελευταία φορά πήγα πριν 5-6 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, *nenya* είπε Απόκρυψη περιεχομένων Η Twins (σκέτη Twins για τους ντόπιους) είναι το πιο παλιό μαγαζί στο Ίλιον για σάντουιτς/κρέπες/βάφλες (και ήταν το αγαπημένο μέρος μαθητών για κοπάνες). Νομίζω τέλη 80', αρχές 90' πρωτοάνοιξε. Ελπίζω να κρατάει ακόμα την ποιότητα και τις καλές τιμές που είχε, τελευταία φορά πήγα πριν 5-6 χρόνια. Όταν φάω θα σε ενημερώσω. 😛 Απ' όσο ξέρω πάντως τσιμπάει λίγο στην τιμή αλλά αξίζει, ειδικά και το μέγεθος είναι αρκετά μπαμπατσικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Ενα νοστιμο δωρακι: 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, *nenya* είπε Ενα νοστιμο δωρακι: Πέρασες ένα ένα τα κανταΐφια με dettol και μαντηλάκι; 😋 (από την ζήλια μου τα λέω 😂) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα