Fotis13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 11 ώρες πριν, agamoi-thytai είπε Γράψε και τι είναι το κάθε πιάτο αν σου είναι εύκολο. Ταρταρ απο βοδιμο φιλετο ,κρεμα απο γραβιερα Κρητης coulis ντοματα και παστο κροκο αυγου Διαφραγμα με πουρε απο μανιταρια και αγριο μαυρο ρυζι Κοιλια τονου με φασολακια στα καρβουνα gazpacho ντοματας και σως γιαουρτιου 1 ώρα πριν, Highlander είπε Φώτη το 2ο από το τέλος είναι διάφραγμα ; Όπως και να 'χει το διάφραγμα τα σπάει. Θέλει πολύ δυνατή φωτιά και λίγο ψήσιμο. Ναι διαφραγμα και ηταν επος ισως το πιο δυνατο του πιατο . 1 1
arxontas2323 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Home made μακαρόνια με κρεμα γαλακτος κοτοπουλο και λιγο πριν βγουν στον φουρνο με κασερι για να λιωσει!!! Και το αλλο είναι πρωινό μ αυγοφετες,κατι σαν κρέπες (πολυ καλο βγηκε) και ψωμια με αυγα από πάνω!!! 13
palasd Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) https://imgur.com/a/jiJNnVh Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από palasd 9
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Ετσι για την λιγούρα 😛 Είχα και κάτι σοκολατόπιτακια αλλα δεν βγήκε καλή η φωτό και δεν την ανέβασα 9
Highlander Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το λοιπόν... Κυριακή ούζο με μεζέ συνήθως παρέα με τον πεθερό: Παϊδάκια και λίγο συκώτι: Ούζο με μεζέ στην παραλία: Σύμφωνα με τις φήμες, φτιάχνω καλύτερο μεζέ από ότι τα μαγαζιά: Μου έφεραν και ψήσαμε ένα Αργεντίνικο κομμάτι πικάνια. Δεν τρελάθηκα: Γεμιστά ρεεεεε. Μπορώ να φάω μέχρι να σκάσω. Λείπουν μερικά κομμάτια γιατί πήγαν για μεζέ για το ούζο: Όταν λείπουν τα γυναικόπαιδα, κάνω διάφορες δοκιμές: Σάββατο μετά από το μπάνιο περάσαμε από το χασάπη ( www.kreata.eu 😞 Ταβέρνα ο Βασίλης στη Μακύνεια (Αντίρριο). Τόσα χρόνια τα καλαμαράκια του είναι άθλια. Ότι άλλο και να έρθει στο τραπέζι είναι πολύ καλό και είναι γνωστό πως δεν δίνω εύκολα καλή βαθμολογία στα μαγαζιά. Τα δώρα της φύσης: Σάββατο βράδυ στο χωριό, μαζευτήκαμε χωρίς λόγο. Αρνάκι και κοκορέτσι: Κάτι μοσχαρίσιες που περιμένουν να πιάσουν θερμοκρασία περιβάλλοντος: Προβατίνα βραστή. Όλα τα λεφτά: Και λίγες τηγανιτές πατάτες στο μαντεμένιο τηγάνι, σε γκάζι φυσικά: Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από Highlander 15 5
Fotis13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπαρ μπεε κιου μετα απο 2 χρονια . Ακομα κοσμο εχει περιμεναμε 10 λεπτα να κατσουμε στις 17¨00 την Κυριακη . Η ποιοτητα μετρια οπως παντα στην γνωστη αριστη τιμη .Θερισα τον πατερα του Γενναιου με συνοπτικες διαδικασιες ,τις πατατες τις αφησα γιατι ειμαι fit xaaxxa Kαι για επιδορπιο Zuccherino οπου οι βαφλες τους και το παγωτο ειναι μετρια ,κλασεις καλυτερα του Bufala αλλα τα γλυκα του ειναι αριστα. Αυτο που πηρα ειναι nutela oreo cream πολυ γευστικο Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από Fotis13 17 1
Highlander Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Χθες ήμασταν για ακόμη μία φορά Hot & Krispy (Ναύπακτος). Δεν τράβηξα φωτό (ήμασταν και με παρέα) αλλά μας έφερε ένα γλυκό στο τέλος που το τερμάτισε. Αν αυτό το μαγαζί υπήρχε στην Πάτρα παίζει να ήμουν 130 κιλά. Φώτη, είδα τα γλυκά σου και το θυμήθηκα. 1
LASERPEWPEW Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Highlander είπε Χθες ήμασταν για ακόμη μία φορά Hot & Krispy (Ναύπακτος). Δεν τράβηξα φωτό (ήμασταν και με παρέα) αλλά μας έφερε ένα γλυκό στο τέλος που το τερμάτισε. Αν αυτό το μαγαζί υπήρχε στην Πάτρα παίζει να ήμουν 130 κιλά. Φώτη, είδα τα γλυκά σου και το θυμήθηκα. Το συγκεκριμένο δεν το έχω δοκιμάσει αλλά από όσα έχω πάει ο καλύτερος εκεί τριγύρω για κρεατικά είναι ο Θωμόπουλος στον Λυγιά. Εάν ξαναπάς και τον επισκεφτείς θα με θυμηθείς. Αύριο έχω κάτι δουλειές στο Χαλάνδρι έχει κανείς να προτείνει κάτι καλό για μάσα? Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2018 από LASERPEWPEW
j0hnn1e Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 1 minute ago, LASERPEWPEW said: Το συγκεκριμένο δεν το έχω δοκιμάσει αλλά από όσα έχω πάει ο καλύτερος εκεί τριγύρω για κρεατικά είναι ο Θωμόπουλος στον Λυγιά. Έχει κανείς να προτείνει κάτι καλό προς Χαλάνδρι μεριά? Μεζεδοπωλείο με ωραία μουσική και ταράτσα: Μπακαλοταβέρνα Για βόρεια προάστια - χαλάνδρι, οι τιμές του είναι εξαιρετικές. Το ροζέ του είναι απίστευτο..
LASERPEWPEW Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε Μεζεδοπωλείο με ωραία μουσική και ταράτσα: Μπακαλοταβέρνα Για βόρεια προάστια - χαλάνδρι, οι τιμές του είναι εξαιρετικές. Το ροζέ του είναι απίστευτο.. Ευχαριστώ! Τον είχα δει παλαιότερα.. ήρθε η ώρα να τον τιμήσω
j0hnn1e Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 53 minutes ago, LASERPEWPEW said: Ευχαριστώ! Τον είχα δει παλαιότερα.. ήρθε η ώρα να τον τιμήσω Δεν κάνει κρατήσεις, εαν είστε μεγάλη παρέα μάλλον θα έχει αναμονή. Αλλά (για εμένα) αξίζει 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Τα σοκολατόπιτακια πού σας χρωστάγα 5
FireKiller Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 16 ώρες πριν, Highlander είπε Μου έφεραν και ψήσαμε ένα Αργεντίνικο κομμάτι πικάνια. Δεν τρελάθηκα: Ίσως και να φταίει το ψήσιμο. Σχεδόν όλα τα κομμάτια φαίνονται στεγνά
archimidis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Στην πικανια (και γενικά αλλά με την πικανια ακόμα πιο πολύ) έχει σημασία και το κόψιμο. Το ίδιο κομμάτι, ίδιο ψήσιμο αν κοπεί διαφορετικά έχει άλλο τελείως αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα