evabb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε Αντε ανέβασε το να δούμε τίποτα και εμείς οι πεινασμένοι. Εγω το λεω οτι το lemon cake δεν ειναι εμφανισιμο αλλα τεσπα. Ειναι τερμα αντιφιτνες ομως. Ολο αυτο το ασπρο πραμα που χυνεται ειναι icing δηλαδη καθαρη ζαχαρη. http://www.foodnetwork.co.uk/recipes/lemon-cake.html?utm_source=foodnetwork.com&utm_medium=domestic η συνταγη (το icing το προσθεσα εγω) Και τυροψωμο που εφτιαξε ο αντρας μου 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Kιουνεφε απο Μαλεμπι και σπιτικη μπριζολα 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Kιουνεφε απο Μαλεμπι και σπιτικη μπριζολα σε χτυπησε κι εσενα η καραντικα και σκεφτηκες οτι δεν προκειται να δεις παραλια ουτε με κυαλια φετος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Μια απλη μινιμαλιστικη quiche ελαιολαδο, ριγανη, κατσικισιο τυρι, λιαστες ντοματες με σκορδο, πρασινες ελιες πανω σε μια λεπτη σφολιατα. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nogoso Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Νιοκι πατάτας με σάλτσα από ζωμό κρέατος και βούτυρο. Σπιτικό οπότε με μέτρο η κριτική! Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2020 από nogoso 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Ον τοπικ: 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nogoso Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Homemade macaron Εχει πολλά χρόνια που έφαγα οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Νομίζω γενικά ότι έγιναν καλά ( όχι στο σχήμα ). 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 On 19/03/2020 at 23:26, ThReSh said: Οτιδήποτε κατώτερο από ΒΑΡΒΑΤΟ cheat meal (χοληστερίνη 500 που έλεγε ο Δόγκανος), δεν θα μένει... Quoted for emphasis... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) επειδη δεν μπορω να βλεπω φιτ φαγητα εδω μεσα με πιανει μια αναγουλα, επανερχομαι με σπιτικα εδεσματα Edit: Οτι εμεινε απο το γαλακτομπουρεκο τουλαχιστον 😄 Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2020 από Megatontnt 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 To BBQ στην Broil King απο τις χερουκλες μου γιατι δεν με λενε @mclein² να τρωω ολη την ωρα εξω (και δεν εχω και γιαγια )! 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Στις 19/3/2020 στις 11:58 ΠΜ, Speculoos είπε A και μεις κάναμε ωραία καρμπονάρα χτες, έπρεπε να την έβγαζα φωτογραφία, είναι από τα πιάτα που είμαι πολύ περήφανος για τις ιταλικές επιρροές της γυναίκας μου Μπορείτε να μας δώσετε τη συνταγή για το ρολό; https://www.insomnia.gr/forums/topic/723219-topic-μαγειρικήςζαχαροπλαστικής/?do=findComment&comment=57797610 55 λεπτά πριν, Fotis13 είπε To BBQ στην Broil King απο τις χερουκλες μου γιατι δεν με λενε @mclein² να τρωω ολη την ωρα εξω (και δεν εχω και γιαγια )! Εντάξει, έχουμε σοβαρό πρόβλημα αν ο Φώτης έφτιαξε κάτι με τα χεράκια του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 23 λεπτά πριν, Highlander είπε https://www.insomnia.gr/forums/topic/723219-topic-μαγειρικήςζαχαροπλαστικής/?do=findComment&comment=57797610 Εντάξει, έχουμε σοβαρό πρόβλημα αν ο Φώτης έφτιαξε κάτι με τα χεράκια του. αχχαχα τα εψησα μονο,παντα εκανα BBQ .Μεχρι εκει παιζω τα αλλα ειναι extreme δεν ασχολουμαι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pintourikio Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε To BBQ στην Broil King απο τις χερουκλες μου γιατι δεν με λενε @mclein² να τρωω ολη την ωρα εξω (και δεν εχω και γιαγια )! Το butcher's έλεγε τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nogoso Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Χοιρινη πανσετα με μείγμα μπαχαρικων. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Πίτσα Ζέας, πάστα cookies Τσιρου, fish and chips 25η Μαρτίου από Burger joint 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα