*nenya* Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Ηρεμία παιδιά, δεν είναι τόσο μεγάλα όσο φαίνονται. Οι φωτογραφίες παχαίνουν να ξέρετε 😅 (μηηηην βγαίνουμε οφτόπικ ε!)
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, *nenya* είπε Ηρεμία παιδιά, δεν είναι τόσο μεγάλα όσο φαίνονται. Οι φωτογραφίες παχαίνουν να ξέρετε 😅 (μηηηην βγαίνουμε οφτόπικ ε!) Tώρα κατάλαβα γιατί στέλνει συνεχεία πικ ο @Oscar_Mike Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2020 από Επισκέπτης
evabb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε Λιμνη Πλαστηρα Μανιταρι ,Νevros ,Κazarma . Κάποιος ψεύδεται και τρώει 😛
Fotis13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, evabb είπε Κάποιος ψεύδεται και τρώει 😛 2ημερο ρε δικαιολογειται ,τι διατροφη να κανω εκει ? Εκαψα ομως αρκετες θερμιδες γιατι εκανα διαφορες δραστηριοτητες στην φυση !
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Spoiler Στον Θανάση. Η ποιότητα έχει πέσει κατακόρυφα.Οι πατάτες με μια ματιά ,κάκιστες. Ενα κεμπαμπτζίδικο καθώς πρέπει ,δεν έχω βρει. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από Επισκέπτης
Dark_son20 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 39 minutes ago, FilthyGrandPa said: Hide contents Ενα κεμπαμπτζίδικο καθώς πρέπει ,δεν έχω βρει. Κυρ Αρίστος 1
ctasis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 18 ώρες πριν, Dark_son20 είπε Κυρ Αρίστος Μικρά Ασία (αυτό στην πλατεία Αμερικής). Κορυφαίο κατά την γνώμη μου!
Dark_son20 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Κορυφαίο και το Μικρά Ασία, αλλά βαρύ για καθημερινή κατάσταση, για ποιο πλήρες γεύμα μια φορά το εξάμηνο ναι. Ο κυρ αριστος και το hoocut είναι τα μόνα σουβλατζίδικα που επιλέγω για όταν θέλω απλά και χαλαρά ένα σουβλάκι/κεμπαπ πλέον 2
Speculoos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Λίγο πριν το μεγάλο ξέσπασμα του ιού στην Ιταλία (πριν 2 βδομάδες δηλαδή) ήμασταν για σκι στα ιταλικά βουνά. Μικρό δείγμα όσων δοκιμάσαμε: Φοβερές κρέπες με μανιτάρια και διάφορα τυριά. Είχαν ένα χαρακτηριστικό Λομβαρδέζικο όνομα που δεν συγκράτησα Koυνέλι με φρούτα του δάσους Oι κλασικές μελιτζάνες με παρμεζάνα, ίσως το δεύτερο κορυφαίο πιάτο από όσα δοκίμασα Zυμαρικά από φαγόπυρο με χορταρικά, τυριά και πατάτες, κλασικό χωριάτικο πιάτο Μοσχαρίσιο κότσι, το καλύτερο πιάτο της εκδρομής, τρομερά απλό, με τη σωστή υφή και εκπληκτική γεύση Για επιδόρπιο παγωτό με ζεστό γλυκό κάστανο Kαι αφού από σήμερα τα μεσάνυχτα οι χώροι εστίασης στο Βέλγιο θα κλείσουν, τίμησα στο μεσημεριανό μου ένα σαντουιτσάκι 40 εκατοστών με παναρισμένο κοτοπουλάκι 16
vrwmiar1Z Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, Speculoos είπε Λίγο πριν το μεγάλο ξέσπασμα του ιού στην Ιταλία (πριν 2 βδομάδες δηλαδή) ήμασταν για σκι στα ιταλικά βουνά. Μικρό δείγμα όσων δοκιμάσαμε: Φοβερές κρέπες με μανιτάρια και διάφορα τυριά. Είχαν ένα χαρακτηριστικό Λομβαρδέζικο όνομα που δεν συγκράτησα Koυνέλι με φρούτα του δάσους Oι κλασικές μελιτζάνες με παρμεζάνα, ίσως το δεύτερο κορυφαίο πιάτο από όσα δοκίμασα Zυμαρικά από φαγόπυρο με χορταρικά, τυριά και πατάτες, κλασικό χωριάτικο πιάτο Μοσχαρίσιο κότσι, το καλύτερο πιάτο της εκδρομής, τρομερά απλό, με τη σωστή υφή και εκπληκτική γεύση Για επιδόρπιο παγωτό με ζεστό γλυκό κάστανο Kαι αφού από σήμερα τα μεσάνυχτα οι χώροι εστίασης στο Βέλγιο θα κλείσουν, τίμησα στο μεσημεριανό μου ένα σαντουιτσάκι 40 εκατοστών με παναρισμένο κοτοπουλάκι Καλά έτσι το άφησες στο τραπέζι; δε σιχαθηκες;
evabb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, vrwmiar1Z είπε Καλά έτσι το άφησες στο τραπέζι; δε σιχαθηκες; Όποιος τρώει βρώμικο στο Βέλγιο έχει αντισώματα. Τι να κλασει το τραπέζι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα