Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Spoiler Πιτσούλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Estrella Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) @moure δεν εχω παει ποτε Βασιλαινα αλλα ειναι στην λιστα μου να παω καποια στιγμη ,εχω ακουσει και εγω πολυ καλα λογια . Botrini's Eυγενικοτατος , ετυχε και ηταν στην υποδοχη οταν πηγαμε μας χαιρετησε εγκαρδια δια χειραψιας .Καθως και αργοτερα περασε απο ολα τα τραπεζια και συνομιλησε με τους θαμωνες . Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από Fotis13 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 @Fotis13 εγώ πήγα καθαρή Δευτέρα και ένα από τα πιάτα ημέρας ήταν λιγκουινι θαλασσινών με αυγόταραχο και ήταν απερίγραπτα νόστιμο.Βασικα ήταν η πιο νόστιμη μακαρονάδα θαλασσινών που έχω φάει ποτέ.Ολα τα πιάτα όμως ακόμα και τα γλυκά ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Carbonara (original δλδ, οχι εκεινη η μουφα με κρεμα γαλακτος) στο Belpaese: 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Στις 5/3/2020 στις 5:14 ΜΜ, Fotis13 είπε @moure δεν εχω παει ποτε Βασιλαινα αλλα ειναι στην λιστα μου να παω καποια στιγμη ,εχω ακουσει και εγω πολυ καλα λογια . Botrini's Eυγενικοτατος , ετυχε και ηταν στην υποδοχη οταν πηγαμε μας χαιρετησε εγκαρδια δια χειραψιας .Καθως και αργοτερα περασε απο ολα τα τραπεζια και συνομιλησε με τους θαμωνες . Στου μποτρινι ειναι αυτο; μετά πω την πάλεψες με την βαρυστομαχιά; βλεπω φάγατε πολύ ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Και μια απο τις πιο νοστιμες lemon pie στην Ζουμπουρλου: 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Εξω ξενερωνω με την αυθεντική καρμπονάρα χωρίς κρέμα γάλακτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 για Μακαρονάδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, *nenya* είπε Carbonara (original δλδ, οχι εκεινη η μουφα με κρεμα γαλακτος) στο Belpaese: Έτσι πρέπει να είναι. 8 ώρες πριν, margaritagr είπε Εξω ξενερωνω με την αυθεντική καρμπονάρα χωρίς κρέμα γάλακτος Δε μας χαλάει αν ξενερώνεις.... 😁 Και επειδή #thapethanoumeoloi, σημασία έχει να περνάμε καλά. Τσικνοπέμπτη κάναμε βόλτες ως συνήθως. Και επειδή συνέβαιναν διάφορα, τσικνίσαμε Παρασκευή στο σπίτι Και είπαμε να το επαναλάβουμε την επόμενη Παρασκευή Για ανεξήγητο λόγο, είπαμε να μαζευτούμε στο πατρικό Μεζές για λίγους Πρωϊνό Για την Clean Monday πήγαμε χωριό, στα χωράφια και μαγειρέψαμε πάνω σε ένα τρέιλερ Εκτελούνται επιθυμίες, του μεγάλου γιου αυτή τη φορά, μακαρονάδα φούρνου με κιμά Κεφτεδάκια ο μικρός Και κάτι καυτερό για το ούζο (είπαμε, δεν πετάμε τίποτα) Έγιναν και τα μαρούλια πάλι Και είπαμε να τα συνοδέψουμε με ψητούρα Να περνάτε καλά, αφού #thapethanoumeoloi Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2020 από Highlander 20 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 41 λεπτά πριν, mclein² είπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, mclein² είπε Στην 2η φωτο μονο οι γυναίκες πρέπει να προσεξαν πρωτα το γλυκό!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mclein² είπε Υστερα απο πολύ καιρό (με περιορίζει πολύ αυτο το 2mb) θα ανεβάσω τα χθεσινά!! κατσικοπιτα Καβουρμαδοπιτακια Διάφραγμα lockquote widget Μαγουλα Καρδιά μόσχου Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2020 από arxontas2323 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Στην 2η φωτο μονο οι γυναίκες πρέπει να προσεξαν πρωτα το γλυκό!! Υστερα απο πολύ καιρό (με περιορίζει πολύ αυτο το 2mb) θα ανεβάσω τα χθεσινά!! κατσικοπιτα Που το ειδες το γλυκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα