Fotis13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε @Fotis13 μοιαζει εντυπωσιακο. Μπαινει στην "to do list". Ηταν οντως και νοστιμα; Nαι Αλεξανδρε ειναι αντιστοιχα και τα πιατα με το εντυπωσιακο περιβαλλον δεν υπολειπονται σε γευση . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 23 ώρες πριν, evabb είπε 40γρ βούτυρο, 40 αλεύρι, 500ml παγωμένο γάλα από το ψυγείο. Αν την θες πιο σφιχτή αφαιρείς γάλα. Ζυγίζεις τα πάντα από πριν και δεν παίζεις μετά βάζοντας λίγο άκομα γάλα, λίγο ακόμα αλεύρι. Προφανώς βάζεις και τα μπαχαρικά της αρεσκείας σου και αν θες και τυρί στο τέλος αφού έχει βράσει και έχει δέσει. Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα. Έχω τσακωθεί με τη ζυγαριά 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Highlander είπε Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα. Έχω τσακωθεί με τη ζυγαριά 😁 Είναι κρίμα γιατί μαγειρεύεις τόσα ωραία φαγητά, η μπεσαμελ είναι εύκολη και μπαίνει σε πολλές συνταγές. Κάνε ένα κόπο και δοκίμασε όπως σου λέω, μετρώντας, να δεις. Αν την θες πολύ σφιχτή βάλε μόνο 300ml γάλα. Να ξέρεις ότι με το τυρί έρχεται και σφίγγει παραπάνω. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από evabb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 49 λεπτά πριν, Highlander είπε Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα. Έχω τσακωθεί με τη ζυγαριά 😁 Ούτε εμείς ανεβαίνουμε σε ζυγαριά 😂, αλλά για την μαγειρική κάνουμε μια εξαίρεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiar1Z Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε Μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά... Οου γουει, δε έχεις μαλλιά,ηχαηχαηχαηχγαχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, evabb είπε Είναι κρίμα γιατί μαγειρεύεις τόσα ωραία φαγητά, η μπεσαμελ είναι εύκολη και μπαίνει σε πολλές συνταγές. Κάνε ένα κόπο και δοκίμασε όπως σου λέω, μετρώντας, να δεις. Αν την θες πολύ σφιχτή βάλε μόνο 300ml γάλα. Να ξέρεις ότι με το τυρί έρχεται και σφίγγει παραπάνω. Θα το κάνω λοιπόν και θα σε ενημερώσω 1 ώρα πριν, DZ-Photographer είπε Ούτε εμείς ανεβαίνουμε σε ζυγαριά 😂, αλλά για την μαγειρική κάνουμε μια εξαίρεση. Με τους ανθρωποζυγούς δεν έχω θέμα. Με τις ζυγαριές υλικών δεν τα πάω καλά. Και να σκεφτείς πως πριν 1-2 χρόνια πήρα και ζυγαριά να μετράει γραμμάρια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Στις 17/2/2020 στις 9:54 ΠΜ, Highlander είπε Σας έλειψα έ ; Τρέχω λίγο παραπάνω αυτό τον καιρό και βλέπω να συνεχίζεται το τρέξιμο για όλο το έτος. Επέστρεψα γιατί έρχονται οι @Fotis13, @raxanas, @Wayward και λοιποί και με τις γκουρμεδιές αλλοιώνουν τον μπολιτισμό μας. Οπότε ξεκινάω γερά: Φασολάκια με προβατίνα Μεζεδάκι, ούχαχα (Από το Ψάχνοντας το Νέμο) Σαλάτες με ότι είχε ο κήπος Μια και βρήκα χόρτα στο χωριό, βελτίωσα το πρωϊνό Γίδα βραστή. Έτσι απλά Ιφιγένεια στο Καστρίτσι. Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο. Συμπαθητικά όλα. Μακαρόνια φούρνου Δωράκι από τον παππού των παιδιών. Αρνί σούβλας Τα καλά του χωριού Πικάντικες χοιρινές μπριζόλες Beef Spare Ribs με πατάτες στη γάστρα Στον ξυλόφουρνο μπήκε η γάστρα και ένα ταψί Για τη γεύση και μόνο Στιφάδο Δεν μπορώ να περιγράψω τη γεύση Ναι ρε, έφτιαξα παστίτσιο και ναι, πάλι δεν πέτυχε η μπεσαμέλ Όχι δεν βρέθηκα την ψητούρα Καλαμαράκια με πατάτες στο φούρνο Για μια καλή γαριδομακαρονάδα χρειάζεσαι και σωστά υλικά Κοτόσουπα. Μεγάλη λατρεία Αρνί εξοχικό; Δεν ξέρω πως το λένε, αλλά μέτρησε Ρολό κιμάς Δεν είναι τοποθέτηση προϊόντος, απλά θυμήθηκα το γέρο μου, που αραιά και που έφτιαχνε κάτι τέτοιο Πρωτοχρονιά Αν δεν ψήσουμε πρώτη του χρόνου, κάπως μου φαίνεται Κατσικάκι φρικασέ με μαρούλια από τον κήπο Ξέρετε τι είναι να σε καλοπιάνουν όταν πας για ελιές ; Και στο τελείωμα να σε περιμένει homemade τυρί, τσίπουρο και ψητούρα Το πρωινό επαναλαμβάνεται ευχάριστα Αρνάκι φρικασέ με χόρτα από το χωριό Γλυκό από την κυρά του σπιτιού. Η γεύση ήταν το κάτι άλλο, αλλά έχανε λίγο σε υφή και εμφάνιση Μεζεδάκι Θα με χωρίσει κάποια στιγμή είναι σίγουρο, αλλά τουλάχιστον θα έχω προίκα. Νέο εργαλείο, μοτεράκι με σούβλα για το τζάκι Παϊδάκια Άλλη μια γαριδομακαρονάδα Μπιφτέκια Βόλτα στην πρωτεύουσα και φυσικά δεν παρέλειψα τα τυριά Επίσκεψη σε συγγενή Κότσι χοιρινό με baby πατάτες Όταν κάνει κρύο, είναι ότι πρέπει η προβατίνα Μοσχάρι περασμένο από Sous Vide Τα πιτσιρίκια μου περίμεναν να φτιάξουμε πίτσα εδώ και 3 μήνες. Δεν ξέρω πότε θα βρω χρόνο πάλι, αλλά θα προσπαθήσω... Στο σπίτι του Highlander θα ακούνε αυτά που λέμε εμείς οι υπόλοιποι ("αύριο είναι Τσικνοπέμπτη", "τι θα κάνουμε την Τσικνοπέμπτη;", κλπ) και θα πέφτουν κάτω απ' τα γέλια αφού (σχεδόν) κάθε μέρα είναι...Τσικνοπέμπτη για εκείνους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Στις 17/2/2020 στις 9:54 ΠΜ, Highlander είπε Σας έλειψα έ ; Τρέχω λίγο παραπάνω αυτό τον καιρό και βλέπω να συνεχίζεται το τρέξιμο για όλο το έτος. Επέστρεψα γιατί έρχονται οι @Fotis13, @raxanas, @Wayward και λοιποί και με τις γκουρμεδιές αλλοιώνουν τον μπολιτισμό μας. Οπότε ξεκινάω γερά: Φασολάκια με προβατίνα Μεζεδάκι, ούχαχα (Από το Ψάχνοντας το Νέμο) Σαλάτες με ότι είχε ο κήπος Μια και βρήκα χόρτα στο χωριό, βελτίωσα το πρωϊνό Γίδα βραστή. Έτσι απλά Ιφιγένεια στο Καστρίτσι. Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο. Συμπαθητικά όλα. Μακαρόνια φούρνου Δωράκι από τον παππού των παιδιών. Αρνί σούβλας Τα καλά του χωριού Πικάντικες χοιρινές μπριζόλες Beef Spare Ribs με πατάτες στη γάστρα Στον ξυλόφουρνο μπήκε η γάστρα και ένα ταψί Για τη γεύση και μόνο Στιφάδο Δεν μπορώ να περιγράψω τη γεύση Ναι ρε, έφτιαξα παστίτσιο και ναι, πάλι δεν πέτυχε η μπεσαμέλ Όχι δεν βρέθηκα την ψητούρα Καλαμαράκια με πατάτες στο φούρνο Για μια καλή γαριδομακαρονάδα χρειάζεσαι και σωστά υλικά Κοτόσουπα. Μεγάλη λατρεία Αρνί εξοχικό; Δεν ξέρω πως το λένε, αλλά μέτρησε Ρολό κιμάς Δεν είναι τοποθέτηση προϊόντος, απλά θυμήθηκα το γέρο μου, που αραιά και που έφτιαχνε κάτι τέτοιο Πρωτοχρονιά Αν δεν ψήσουμε πρώτη του χρόνου, κάπως μου φαίνεται Κατσικάκι φρικασέ με μαρούλια από τον κήπο Ξέρετε τι είναι να σε καλοπιάνουν όταν πας για ελιές ; Και στο τελείωμα να σε περιμένει homemade τυρί, τσίπουρο και ψητούρα Το πρωινό επαναλαμβάνεται ευχάριστα Αρνάκι φρικασέ με χόρτα από το χωριό Γλυκό από την κυρά του σπιτιού. Η γεύση ήταν το κάτι άλλο, αλλά έχανε λίγο σε υφή και εμφάνιση Μεζεδάκι Θα με χωρίσει κάποια στιγμή είναι σίγουρο, αλλά τουλάχιστον θα έχω προίκα. Νέο εργαλείο, μοτεράκι με σούβλα για το τζάκι Παϊδάκια Άλλη μια γαριδομακαρονάδα Μπιφτέκια Βόλτα στην πρωτεύουσα και φυσικά δεν παρέλειψα τα τυριά Επίσκεψη σε συγγενή Κότσι χοιρινό με baby πατάτες Όταν κάνει κρύο, είναι ότι πρέπει η προβατίνα Μοσχάρι περασμένο από Sous Vide Τα πιτσιρίκια μου περίμεναν να φτιάξουμε πίτσα εδώ και 3 μήνες. Δεν ξέρω πότε θα βρω χρόνο πάλι, αλλά θα προσπαθήσω... Πωπω τα είδα πρωί πρωί... μας τσάκισες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 34 λεπτά πριν, haris_216 είπε Στο σπίτι του Highlander θα ακούνε αυτά που λέμε εμείς οι υπόλοιποι ("αύριο είναι Τσικνοπέμπτη", "τι θα κάνουμε την Τσικνοπέμπτη;", κλπ) και θα πέφτουν κάτω απ' τα γέλια αφού (σχεδόν) κάθε μέρα είναι...Τσικνοπέμπτη για εκείνους Ρε συ, δεν είναι έτσι... 😁 Δεν τρώμε κάθε μέρα κρέας. Απλά τις φακές ας πούμε δεν τις βγάζω φωτό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 2 minutes ago, Highlander said: Απλά τις φακές ας πούμε δεν τις βγάζω φωτό! Και πολύ καλά κάνεις XD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, Highlander είπε Ρε συ, δεν είναι έτσι... 😁 Δεν τρώμε κάθε μέρα κρέας. Απλά τις φακές ας πούμε δεν τις βγάζω φωτό! Κάλλιο να σου βγει το μάτι........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Από την παραγωγή ... στην κατανάλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Να το πω, να μην το πω? 😛 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Άυριο λέω να κάνω μια επίσκεψη στον Βλάχο στα Μελίσσια. Ελπίζω να τα καταφερω. Αξιζει γενικα το φαγητο? Απο φωτο που εχω δει φαινεται τιμιότατο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα